Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Poslední dobou mám zásadní problém. Westfield. 

Klidně 3-4 scouti zastaví u mostu a ... nechají prohrát bitvu. Nevadí, že jsou 4 artiny, nevadí, že nikdo nic nevidí a že město je ruplý, prostě stojí a čekají na smrt... nechápu logiku těch imbecilů. Jedna z mála map, kde se dá spotovat a... oni se nechají rozbít bez spotu či dmg...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou mám zásadní problém. Westfield. 

Klidně 3-4 scouti zastaví u mostu a ... nechají prohrát bitvu. Nevadí, že jsou 4 artiny, nevadí, že nikdo nic nevidí a že město je ruplý, prostě stojí a čekají na smrt... nechápu logiku těch imbecilů. Jedna z mála map, kde se dá spotovat a... oni se nechají rozbít bez spotu či dmg...

Jim zas třeba vadí, že nemají nikoho v zádech kdo by je podpořil. Jet ve Westfieldu do toho otevřenýho prostoru (údolí) bez krytí je dost risk - a není od tam úniku. Ono na randomu spolíhat na někoho jinýho než na sebe je dost naivní. Spotovat musí být pro koho. Máš v zásadě pravdu, ale jet chcípnout zbytečně není žádná zábava. Já mám zas problém s tím, že nasvítím - a nic! Všichni koukaj jinam. Pak mám ve výsledcích třeba v Dolech na kopci detekováno 6 (přijeli si nakonec pro mě) a asist. dmg 0.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten mod nie je ziadna vyhra, dobry artinar taky mod aj tak nepotrebuje a podla polohy tanku - na kopci, pod kopcom, za kamenom atd. urcuje kde sa zameriat s tym zameriavacom.

Ale v 90 % to aj tak nie je jeho zasluha, lebo RNG a nepresnost vzdy rozhodnu nakoniec ci to trafi ci nie...

dovolim si nesouhlasit.vcelku sem arty hraval dost aktivně a tohle je pomoc jako prase.taky sem to pouzival a to % instantkillu artynou se me hodne zvedlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera byl den ve znamení Eroru. Dopoledne jsem si chtěl zajezdit pětky šestky, které expím. Bohužel poskytovatel internetu řekl že ne, tak jsem odjel tři bitvy. Za to ta třetí aspoň byla epická. Hráli jsme Doly a já s Typem 58. Enemáci nás řezali hlava nehlava. Do toho jsem lagoval. Nakonec jsme zůstali tři na kopci proti 8 enemákům. Do té doby jsem měl jednu ránu a nula killů. Enemáci se rozhodli nás tři zničit. Nebyl tam ani jediný, který by se rozhodl capovat. Tak nás vzali útokem. Jenže nahoru je jen jedna příjezdová cesta a tu jsme si hlídali v křížové palbě. Nakonec jsem ještě zůstal sám proti třem. A to i s tím faktem, že jsem byl 3x zhruba na 10 vteřin mimo, protože jsme měl 999 ping. Nakonec výhra a má sedmá Rydleyovka. Poté jsem to vypnul. To by byl příběh jedna co se týče nějakého Eroru. Příběh dvě je večerní sezení, kdy jsem jezdil převážně jen ConquErora, abych ho konečně dojezdil. Už ten tank nechci vidět. Do věže mě včera probíjelo i Chi-Ri bez goldu. Zepředu mě párala 13-75 a i SuperPershing. Já bych v životě se SP nebyl schopný probít Conquerora na 250m na vanu. Ale ono to evidentně jde. No potom co jsme odjezdili devítky, tak jsme zkusili pár desítek. Vzal jsem IS4 a povedla se na Dálnici bitva, kde jsem nastřílel přes 4000 a nacinkal 5000. Sice jsme rupli, protože do mě stříleli čtyři tanky a naši nebyly schopní zničit dva zbývající. Byly na ně ve čtyřko. Njn jak na jedné straně, tak na druhé. Bohužel. Ale aspoň jsem si splnil misi na HT a tudíž mám první krasotinku v garáži. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase to flákám, včera byla nálada, říkám si, tak si zahraju, pustím hru, kurzor v garáži je zabržděnej, zatr sakr, vlezu do hry, 3 FPS při odpočítávání, začala hra 18 FPS, ping normální, no toto. Odehrána jedna bitva. Vypnuto. Zkusím americký server, to samý, dávám jednu hru, ne nezlepšilo se to. Lezu do nastavení nVidia Experience, všechno v pořádku, no doprčic, kromě WOT klienta neběží lautr vůbec nic a tohle. Pak si mé staré šmidravé oko všimne divné ošklivé ikonky vpravo dole. Jak vybitá baterie? Ech... kabel za gaučem vytažený ze zásuvky.  :wallbash: Zapojím kabel, nahodím hru, 48 FPS, na ja, lieber Kurt.

Hraní samotné nic moc (spíš nic než moc), dneska to zkusím znovu a lépe (a se zapojeným kabelem).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Nazdar veteráni!

 

Tak jak jde tankový život? Jo trochu opožděně, ale přeji všem úspěšný klidný rok 2015!

 

Já si občas večer zapařím nějakou starší hru, ale stihnul jsem dopařit jen Fallout NV. Ale i mimo se tedy nenudím.....

Snažím se vyplnit volný čas sportem, a pojišťovna tedy radost nemá, myslím, že mi brzy koupí nové PC a pošle ty nejlepší hry současnosti, páč ji to vyjde lépe. Naposledy včera jsem hrál tradičně sálovku...a místo míče, který se šoural u zdi, nakopnu tu zeď. Takže mám dilema, jak dát na levý kotník mou bandáž, když ji už používám na pravým kotníku, který byl za rok vyvrknutý  již dvakrát .

Ale i z garáže WOTu vím, jak důležitá je údržba....aktuálně údržba těla. Tak jsem zašel ke známé, která začíná s akupunkturou, mám to se slevou, páč se na mě učí. A zrovna v okamžiku, kdy jsem byl prošpikovaný jehlami jak ježek, mě chytla "velká potřeba". Kucíí ten záchod byl 5m od mé osoby, ale zažil jsem muka pekelná než jsem se k němu dostal. Ty jehličky vypadají neškodně, v těle nebolí, jsou malinkatý...pohoda. Tak jsem se zvednul a chtěl jsem opatrně dojít na WC. Následovala okamžitá kobra na dlažbu, tucet jehliček se do mě  při dopadu ihned zarvalo na doraz a já byl v pasti. Ty jehličky Vám totiž zabraňují v hýbání. Jak jsou zabodnuty v těch nervových křižovatkách či kde, tak z Vás udělají živou loutku . Po kolenou a loktech jsem po centimetru lezl k WC, sledujíc známou v křečí z neskutečného smíchu. Nevím jak jsem to vydržel, ale za 10 minut jsem dosáhl cíle. Věřte mi, že už vím co je lepší než orgasmus :lol: .

Takže se v "civilu" nenudím. Omlouvám se za total OT příspěvek, ale chtěl jsem pozdravit parťáky.

 

Zase se někdy ozvu, tož hodně zdaru a přesnou mušku!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravíčko Švejku! Na tebe jsem taky nedávno vzpomínal, jak jsem si chtěl kdysi s tebou strašně moc zajezdit četu, pak když se to povedlo tak jsem měl strašnou radost :laugh:

 

Jinak co se hry týče, koupil jsem si zpět Cometa, jako největší pán jsem si tam dal žrádlo a po několika bitvách, kdy jsem pořád hořel to završil borec v KV-1, nevěděl která bije, stock gun, poslal mi tam jednu a já dohořel :thumbsup: Takže Cometík šel rituálně z garáže a nahradila ho T20 a to je jiná káva :smile:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska u nás v klanu někdo vyštrachal srážku s Quickybabym. Bylo zajímavé to vidět z druhé strany i obličej velitele :)

http://www.twitch.tv/quickybaby/v/3750408  2:33:00

 

Co mě ale srazilo náladu - hláška: "Trees are falling over here!" [K0] ... já bych za to hnedka BANoval... je to prostě humus. U nás už jsou aspoň vycvičení, že u mě se tohle nehlásí  :laugh: ...

 

Jinak jízda ve FV215b ... jak to popsat. 4-5 scoutů na tým, 3 artiny každou hru... a zbývá 7-8 normálních tanků. Tohle není zábavná hra. Doufám, že to lidi brzo přejde, protože tohle už je zase moc extrémní. Nepočítám to, že každou hru mi půlku HP vezmou arty. Mohl bych stát za kopcem, ale to bych nastřílel míň, jelikož tým vychcípá zpravidla tak rychle, že bych si dal 2 rány před smrtí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hraju zásadně jenom publik a to na 99% sám. Měl jsem oblíbený tank T34-85. A proto jsem si ho opět pořídil. Absolutně nejsem schopný s ním zahrát. Byl rychlý a hbitý. Teď se dostává převážně do osmičkových bitev a nebo do bitev v topu s mm do 35% win. Buď jsem se tak zhoršil já a nebo se ve hře něco výrazného změnilo. Obrovský počet artilérií na hru taky nenahrává dobré zábavě. V devítkových bitvách je pravidlem minimálně dva kousky. Hra absolutně nepobaví. Stejně jako nápad s těmi osmibity je otřesný. Wot se mi svou podstatou líbí víc než WT. Líbí se mi systém hraní i garáž. Bohužel poslední dobou začíná místo zábavy být stresující. Neustálé prohry nejsou ani vykoupeny dobrým osobním výsledkem. Při čtyřech artinách ve hře nemá těžký tank šanci něco ovlivnit. Stačí jeden spoter a dobrý clicker a je vymalováno.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včerejškem mi skončily čtyři dny volna. Byla to paráda mít tak dlouhé volno v kuse. A byla to paráda si včera zahrát. Dokončil jsem mise na TD. S Obj704 to jde prakticky samo. Na Ruinbergu jsem se zašil do okénka a střílel hlavně naslepo, protože jsem věděl, že je tam Lowe a M103. Tak jsem je oba rozsekal. I když oficiálně jsem měl na hitlogu jen 2000 dmg, tak konečný výsledek byl 4500. Bohužel co nemohu splnit, tak je mise na střeďácích: zničte HT o jeden tier vyšší. Jak mohu sakra splnit misi, když jsem věčně top  :laugh:. Ale zase tak moc to neva, protože aspoň jsem schopný zahrát parádní bitvy. Hlavně musím říct, že Type58 po menší úpravě stylu hraní je super stroj. Ale opravdu tak maximálně do sedmiček. Proti osmičkám je to bída. Taky jsem konečně našel styl pro IndienPanzera. Už se každou bitvu dostanu aspoň na 2000dmg, což je jsem ani nečekal a uvažuji, že si ho nechám. 

A nakonec jedna taková perlička. Stojím s Obj704 proti JagdTigerovi. BabuškaJaguška má 612 hp. Dingl mě a já si říkám super, teď je můj. Mám přece průměr 750. Rána letí krásně, přesně tam kam jsem mířil a já s uspokojením se začínám otáčet. Ale ouha. 750 je sice průměr, ale RNG řeklo, že už mám dost killů a i dmg, tak mu přilítla rána za 583  :geek: WTF??? Vždyť on mi dal ránu předtím za 590. Takže dělo, co nabíjí 14 vteřin dává ty samé rány co dělo s reloadem 10. Tak nic no, příště se budu muset asi během letu střely ještě 2x pomodlit k Serbovi a dát si 3x Zdrávas. 

Tak Vám přeji hezké víkendové hraní pánové a dámy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem zažil opravdu zajímavou hru, vzal jsem T110E5 (poslední dobou si na ní naháním WN8 po "zkratech" na low tierech kvůli misím  :biggrin: ), ovšem už jen rozložení tanků mě dostalo. Na každé straně 5 artyn a enemáci pouze samá topová medka a cca 3 heavyny, u nás pouze těžké tanky a TD. Mapa Siegfridova linie a průběh naprosto brutální. Do cca 2 minut mrtvé veškeré artyny  a TDčka, pak nájezd medek do města a likvidace nás nebožáků v těžkých tancích. Bitva snad netrvala ani 4 minuty a druhej nejvíc nastřílenej v týmu měl úžasných 1150 DMG! Asi 8 hráčů bylo bez nastříleného poškození, což je ve hře plné desítek opravdu tristní. Ale musím k tomu hned říci, že já jim to nijak nevyčítám, protože vinna leží jednoznačně na naprosto nevybalancovaném MM. Osobně si tipuji, že polovina hráčů ani neměla tušení kdo a odkud je střílí....já nevím, není něco v té hře špatně? :tongue:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na druhý pokus se mi to podařilo s T32, ale švára jezdí s ST1 a ten to má snad každou bitvu... :laugh:

jj .. ST1 je zaruceny dingac ... schovas spodok a vytrcis vezu ..... ja som na malinovke v okienku (koli misii) s ST1 oddingal 7360 ... 1900 nastrielal a 1900 dostal dmg ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes to bude delší...

 

1. Mise: Já jsem myslel že cílem misí je naučit ty úplný trubky jak se s jakou třídou na bojišti chovat. Ale ty cíle misí jsou úplně nesmyslný.. například arty, mise: znič TD, mise: znič LT, mise: znič arty, mise: střílej do těžkejch tanků. Takže co nám to říká? Střílej po enemy... geniální. Akorát je teď poblick plnej artyn co se snaží ulovit LT, heavy tanků snažících se cokoliv naramovat atd.

 

2. Arty: Nedal jsem rad a koupil jsem sedmičkovou žabí artynu, dmg dává směšný, ale je rozumně přesná a hlavně se umí hejbat + měl jsem pro ní posádku se žárovkou. První hra, ace tanker, druhá hra, ace tanker. Z prvních 5 her jsem měl 3x ace tankery a 2x nula dmg protože RNG řeklo ne-e. Jak je tohle vybalancovaná třída? Jestli nastřílíte z 60% záleží na RNG, ze 30% na vašem týmu (jestli nepomřou do 5 minut) a dejme tomu z 10% na tom jestli máte IQ nad 50, tj jestli dokážete posunout myš nad něcí tank, chvíli počkat a kliknout.

Hrát za arty je tak směšně lehký, že jsem se pár lidem omlouval (třeba za ránu za 1k dmg do Loweho co měl 3k WN8 a masakroval náš tým), navíc ten arty battle assistant mode odebral skill i z těch pár ran který ho kdysi potřebovali (typicky rány na tanky v hulldown pozicích).

Jestli ale trefíte je čístá náhoda, ani nevím kolikrát se mi stalo že jsem měl 80%+ zaměřovače vyplněnenýho tankem a šlo to úplně mimo. Dvakrát jsem zaznamenal rány co šli mimo výseč. Dmg je taky čistě náhodnej, většinou je to za 300, jednou ranou dáte do borsiga za 400, druhou 1000 do loweho. Čistá náhoda jak vám to RNG nalosuje. Jak tohle může někoho bavit? Nemluvě o tom, že arty nedostávaj skoro žádnej WN8.

 

Řešení? Dejte artynám 0 penetrace, pak se nebudou dít oneshoty a díky zmenšenýmu dmg na ránu se může zvednout přesnost, možná by bylo třeba i poštelovat mechaniku poškození modulů...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože mám hry za artyny rád , tak napíšu pár mých postřehů ohledně hry za artyny (snad mě nikdo nerozkouše) :

 

Za arty je lehké hrát , ale je těžké za ni hrát efektivně .

Můj názor na efektivní hru u artyn  (beru jen high tiery) :

 

1)Nastřílet alespoň 5x - 6x vaše HP

2) neplýtvat rány (nestřílet na enemáka v krytu , když mu kouká jen kopulka) - trefí se jednou z 10-ti ran

3) umět předsazovat

4) správný výběr cíle (vše co vaše tanky mají problém prostřelit , nebo před čím se nemájí šanci ubránit, na zakempené TD při potřebě prorazit linii)

5) "nestřílet" na pohyblivé cíle, alespoň ne na velké vzdálenosti ( granát tam letí neskutečně dlouho,  enemák bude zastavovat, střílet, opět se rozjíždět )

6) jedním okem furt merčit minimapu a přesouvat se podle týmu ( i s pomalými stroji , za těch 35 - 50 sec se dá o několik desítek i stovek metrů popojet ) - pořád jste maximálně závislý na týmu

7) výběr palebné pozice a neustálé popojíždění z důvodu counterování od enemy SPG

 

Abych to shrnul je lehké hrát za arty jenom klikat ze vzduchu , ve stejném duchu je myšlenka : je lehké hrát za TD ,  někoho střelit za 1000 dmg a sebrat mu půlku HPček . Nebo : je tak lehké hrát za ruská medka , střílet každých 5 vteřin a kousat za 320 dmg atd.....

Lehké to je, ale to neznamená, že je to efektivní !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen pro upřesnění, já jsem arty kdysi hrál (naposledy tak podzim / zima 2013), dokonce arty byla jedna z prvních linií co jsem hrál, 15% mých bitev je pořád v SPG.

 

To co tu píšeš je snad samozřejmost... ale pořád to vyžaduje minimální znalost hry oproti tankům. Určitě je tu rozdíl mezi rajčatem a "profíkem" v arty, ale oproti tankům je ten rozdíl minimální. Sednout po takový době do arty a v první hře dát 5 killů a dostat Ace (M) tankera není v pořádku (a ještě v takové **** arty jako je francouz 7).

 

Arty = 60% RNG, 30% team a 10% skill.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen pro upřesnění, já jsem arty kdysi hrál (naposledy tak podzim / zima 2013), dokonce arty byla jedna z prvních linií co jsem hrál, 15% mých bitev je pořád v SPG.

 

To co tu píšeš je snad samozřejmost... ale pořád to vyžaduje minimální znalost hry oproti tankům. Určitě je tu rozdíl mezi rajčatem a "profíkem" v arty, ale oproti tankům je ten rozdíl minimální. Sednout po takový době do arty a v první hře dát 5 killů a dostat Ace (M) tankera není v pořádku (a ještě v takové **** arty jako je francouz 7).

 

Arty = 60% RNG, 30% team a 10% skill.

s těmi procenty bych dal hlavní vinu týmu , protože jen na tvých spoluhráčích záleží jestli se nechají postřílet nebo budou jen spotovat a spolupracovat s arty . RNG má velkou váhu , ale viděl bych to se skillem na stejných procentech .

Ono to "M"ko na 7. tieru je o štěsí , ale na druhou stranu na X. tieru to Mko jen tak nedáš. Já mám na GCčku skoro 500 bitev a mám jenom 1. třídu (avg. dmg 2700)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...