Přejít na obsah

Casiopeus9

Members
  • Počet příspěvků

    1 136
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Casiopeus9 last won the day on Září 1 2015

Casiopeus9 had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

Casiopeus9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

401

Popularita

  1. Ahoj, taky si to zase občas zahraju, napiš někdy ve hře, nick mám pořád stejný. Měj se
  2. Já si nestěžuju, WR mi trvale stoupá, takže tak
  3. Čauky mňauky, do krku ti neprší?
  4. však to nemusíš hrát, nic se neděje
  5. Zkoušel jsem Tigera I, ale dostal jsem 3 x devítkový los, tak jsem to vzdal, nastřílel jsem si vždy 2000 a víc, ale celou hru jsem se někde krčil a farmil jak bot, btw rychlost střely mi přijde otřesná
  6. Grille 15 nebylo TD ale medko, což bylo docela k smíchu, už mě trochu sralo jejich množství ve hře, zvlášť když hodně hraju papírové medka, ale víc mi vadí situace s artynama, která je neúnosná, a to zejména na top tierech.
  7. Čemu se divíš, když je tam tolik klikačů? Taky bych se nikam nehnal. Takový cromwell je od šestkové arty klidně na ránu, už aby ten hnus nerfnuli, některé hry jsou fakt otřesné.
  8. to je ok, bude upravený i mm, takže v pořádku, některé lighty byly OP jak kráva. Jinak by to ještě chtělo nerf artyn a bude všechno fajn.
  9. To můžu udělat mise i bez arty? To jsem netušil.
  10. Dlouho jsem nehrál o víkendu, takže jsem zapomněl, jaká je to fraška, úroveň hráčů katastrofální, ale ještě větší mazec byl mm, věčně jsem byl na dně losu, včera dokonce 7 x v řadě -2 a každou hru hromada klikačů, tak jsem vytáhl loweho a ten mi pomohl k lepší náladě, nakonec jsem končil s WN8 lehce pod 2450, ale ze začátku to fakt nebyla sranda. Jednu hru jsem v osmičkovém losu měl 4 osmičkové arty na každé straně. Musím říct, že lowe je po dvou letech fakt hratelný, sice občas nestihnu moc nastřílet, protože hry jsou teď fakt rychlé, ale jinak je konkurenceschopný.
  11. jj, už jsem o tom četl na fóru, jednalo hlavně o ruská medka, dále e50 a m46...já jsem hrál jen e50 (315 her) v období lamy, takže u něj mám WN8 315 za 1465 DPG a 1,11 fragů na hru, což jsou hrozná čísla, ale na WN8 315 to teda nevím, to mi přijde hrozně málo, musím se mrknout na ten vzorec
  12. Tak se dívám, že mi podle wotlabs kleslo wn8 za jeden den o 80 bodů..zajímavé:D
  13. Včera jsem hrál poprvé po patchi,zvuky ok, fyzika taky v pohodě, hrál jsem četu T29 a vyhrál jsem 17x v řadě, mimořádně dobrý stroj, kamarád v četě vyhrál 25 v řadě, pak přišla prohra capem, vedli jsme 9:4,celkově mi přišlo, že tank měl lepší jízdní vlastnosti, ani mi nepřišel tak pomalý. I bez premka jsem vydělal cca 300k, což je fajn.
  14. Já jsem se konečně dostal na T-34/100, první den to byla hrůza, ale s tím 100 mm gunem už je to docela dobré, dá se s tím rychle přesouvat a pokud člověk hraje s rozumem, tak se s tím dá zahrát slušně, akcido a další youtube chlapci strašili, ale jde to. Jediné, co mi vadí, je nedostatek munice, už se mi stalo, že jsem musel hru dohrát heatama, protože AP došly. T-25 jsem si nechal, díky T-40 už mám dva velitele s žárovkou, takže to nebyl problém. Jsem zvědavý na TVP,snad bude hratelný. PS: Hledám klan
×
×
  • Vytvořit...