Přejít na obsah

Ceskoslovenskolt38

Members
  • Počet příspěvků

    238
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Ceskoslovenskolt38

  1. Ta hra je strašná. Proč hraju 70% proti desítkám. Kvůli ekonomice mám max 8 tier. Ovšem ani to se už nedá hrát bez premia. Co mám tanky na výdělky tak chodí v úplně retardovaných týmech. S americkou T34 která byla svého času skvělá se prakticky nedá hrát, ten tank jako by byl ještě pomalejší a arty přitahuje jako magnet. Už ani korunu odemne neuvidí. Ta hra jde s kopce jako svině. Haju TD a skauti sedí vedle mne v křoví. Tolik idiotů co hraje víkendy nesedí ani v našem parlamentu.
  2. No hlavně to neskutečně rozčílí když člověk doměří a třikrát za sebou pošle granát 1400 za kus a pokaždé se ozve tato významná hláška. A pak v součtu místo 2000hp poškození má tisíc a prodělal.
  3. Mám 18000 bitev. Ale nechápu význam kritikl hit ve hře. Může mi někdo tuto vymoženost vysvětlit?
  4. Jenom škoda, že nepřidali i dalším heavy tankům. Teď jsem si zpět koupil E75 a ukloval mě sedmičkový scout.
  5. No dneska asi třikrát mě smahli na jeden zásah. Ještě že jsem byl v pohybu.
  6. Možná se mi to zdá, ale artilérie má neskutečnou přesnost. A čas zaměřování rychlejší než u těžkých rusů.
  7. Čest práci. Nemáte někdo stejný problém? Po poslední aktualizaci hra jede jenom v okně. Když dám na celou obrazovku tak blikne černá obrazovka a vrátí se to zpět do widlí. V nabídce je okno na celou obrazovku a to jede normálně. Jenom se nedá přepínat nazpět do widlí. Mám Radeon HD 5750. A doteď to jelo v pohodě.
  8. Ahoj, nevíte někdo jak spustit AMD dual graphic? Jde o MB: ASRock FM2A55M-DGS, CPU: AMD A10 5800K , GPU: Radeon HD 5750. RAM 2x4 giga 1600mHz. Nepodařilo se mi to rozchodit a nezjistil jsem jestli to u téhle konfigurace jde. Ten procesor by to měl umět i deska je duální a grafárna podporuje crossfire. Ale nevím jak na ten dual graphic. Díky za každou radu.
  9. Hra s E 100. Utrpení a jenom utrpení. Tank je v desítkách papírový. Mužu s ním vrtět jak ze špinou v kýblu a prostřelí mě všechno. Moje houfnice naopak bez goldu neoloupe ani barvu.
  10. Nic velkého na chlubení. Jenom koukněte na tu odraženou nálož. To jsem zažil s tímhle tankem poprvé.
  11. To je krásný výsledek. Dost rujnující peněženku.
  12. U tohoto stroje to pokládám za zázrak. jezdí prakticky pořád v osmičkách. A to je to stroj co je pro pětkovou arty na ránu.
  13. http://wotreplays.eu/site/2457117#lakeville-ceskoslovenskolt38-t34Koukněte na toto. To co se tam událo je neskutečné. Moje flustrace je na maximu.
  14. Nedaří se mi už ani s OP tanky IS3 a americkou T34. Něco nahrát je opravdový zázrak. Míchá mě to do neskutečných týmů. Jet tam kde se normálně odehrává přestřelka je dneska sebevražda.
  15. http://wotreplays.eu/site/2388313Tak jedna starší. Konečně se zadařilo. Koukněte na video.
  16. Po 22:00 je tato hra pro mně nehratelná. Nevím proč, ale do této hodiny se dá pěkně hrát. Vítězství střídá porážku, ale pokaždé se dá pěkně si zahrát. Po této hodině jedna porážka za druhou a to dost drastické. Samozřejmě winrate nepřekročí 50%. A když, tak nás stejně rychle soupeř přejede.
  17. Moc hezké video, skvěle zahrané a kupa štěstí.
  18. Ať dělám co dělám, vždy prohra. Ať je mm ve prospěch nebo proti, nehraje to žádnou roli. 10x v řadě prohra.
  19. Chtěl bych se zeptat a nechci zakládat nové vlákno. Který z těchto procesorů je výkonější a vhodnější pro kreslení v Autocadu a 3dmaxu atd. Mám k dispozici AMD A10 5800K a nebo Intel Pentium G3258. Říká se, že Intel je řádově výkonnější na jádro, ale papírově je výkonnější ten AMD. Obě sestavy jsou doplněny GPU HD 5770 a 8GB RAM. Poraďte, díky.
  20. Takže win 10 nebrat. Taky mě furt otravuje ta jejich tabulka. Já to nechci ani zadarmo.
  21. Dík za hodnocení bobe. Zrovna něco takového imbecilního jsem čekal.
  22. To je velice jednoduché. Sólo většinou člověk hraje za sebe a nikdo mu v ničem nepomůže. Nemá podporu a kryté záda. V Klanu je to jasné, je to tým. A v četě tři tanky co se navzájem kryjí hrají taky jinou ligu. Hrát čistě sólo je nejtěžší a taky je to záruka horší statistiky. Tak asi takhle.
×
×
  • Vytvořit...