Přejít na obsah

Mallasort

Members
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Mallasort last won the day on Červenec 4 2023

Mallasort had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Mallasort's Achievements

  1. Zdar, se sobotou 22. 7. taky počítám.
  2. Měl bych končit mezi 14 a 15h, takže nejpozději na čtvrtou tam můžu být.
  3. Píšu si a pokud se nic nepokazí tak dorazím.
  4. Na tohle rozřešení už jsem taky přišel. Ale tak někde začít musíš. Každopádně zkusil, jsem, nepovedlo se a víc to radši dráždit nebudu. Dokud to funguje, tak to nechám být.
  5. AMD Phenom II x4 955 Je to ono? Když jsem zkoušel ten Prime95 při těch 4,0MHz, tak ty teploty byly nějak takhle: TMPIN0 = 35 TMPIN1 = 70 TMPIN2 = 85 EDIT: Tak takhle vypadá můj poslední pokus. Trochu jsem to ponížil jak jsi říkal. Na těch cca 3,8MHz. Tohle je stav po cca hodce testu na Prime95 EDIT2: Při tomhle nastavení, ale jakmile pustím BDO tak to spadne. Vracím to do původního nastavení. Už mě to nebaví.
  6. Sakra to jsou zase nový výrazy. Ty teploty napájecí kaskády, chip setu a severního můstku(teploty základní desky) mají jaké označení? To je to TMPIN0, TMPIN1 a TMPIN2?
  7. Ještě malý dotaz. Jaká je bezpečná teplota na jádrech při tom taktování. Dal jsem ten Auto clock dle návodu (po 3MHz a voltage boost) a vyskočilo mi to z 3,2 na 4,0. Při testu stability je pak teplota někde kolem 66 - 67 stupňů. Je to ok? Někde na netu jsem se dočetl, že bych neměl jít přes 62 stupňů u týhle desky.
  8. Tak jsem dle doporučení dokoupil do bedny dva větráčky a teplota je ted stabilně kolem 60 stupňů.
  9. Mám tam tohle. Je to ted při zapnutý BDO. Z těch statistic se mi tam načítá jen ta teplota. Hodilo to nějaký error o updatu.
  10. I když trochu poladím větráčky, že konečně foukaj, tak stejně teplota je pořád mezi cca 75 - 85 stupňů při 100% využití. Ale pokud říkáš, že je to normal tak to nechám být a budu to jen pozorovat.
  11. no zkoušel jsem dnes to BDO a při 95% byla teplota 79 stupňů. Tak mě jen zajímalo zda je to ok nebo zda je potřeba trochu pořešit chlazení nebo tak. Jj větráčky se mi na kartě zdaj dost vlažný. Vyzkouším ten MSI afterburner. Dík
  12. Tak karta namontovaná a jede, jen by mě zajímalo ještě jaká je normální teplota v plným zápřahu? Momentálně mi to ukazuje 77 - 80 stupňů. Je to ok?
  13. Tak mi ji prodali před xichtem. Jdeme hledat jinou. Edit: Tak jsem to ukecal a už si ji vezu. Večer uvidíme zda to pošlape jak má.
  14. JJ na to forko jsem taky chtěl kouknout, ale je tam podmínka asi 3 měsíce, takže smůla. No zejtra se skočím podívat na tu grafárnu osobně do kamenýho obchodu co maj na Václaváku. Sice toho asi moc nepoznám, ale budu se tvářit chytře a aspoň uvidím jak vypadá. Každopádně dík za všechny rady.
  15. A teda nějaký tip kde to koupit/sehnat? Já jsem v tomhle fakt nedotčenej a rád si nechám poradit. Já tohle bral čistě abych si dokázal fyzicky představit co vlastně sháním.
×
×
  • Vytvořit...