Přejít na obsah

Ceskoslovenskolt38

Members
  • Počet příspěvků

    238
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Ceskoslovenskolt38's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-7

Popularita

  1. Ta hra je strašná. Proč hraju 70% proti desítkám. Kvůli ekonomice mám max 8 tier. Ovšem ani to se už nedá hrát bez premia. Co mám tanky na výdělky tak chodí v úplně retardovaných týmech. S americkou T34 která byla svého času skvělá se prakticky nedá hrát, ten tank jako by byl ještě pomalejší a arty přitahuje jako magnet. Už ani korunu odemne neuvidí. Ta hra jde s kopce jako svině. Haju TD a skauti sedí vedle mne v křoví. Tolik idiotů co hraje víkendy nesedí ani v našem parlamentu.
  2. No hlavně to neskutečně rozčílí když člověk doměří a třikrát za sebou pošle granát 1400 za kus a pokaždé se ozve tato významná hláška. A pak v součtu místo 2000hp poškození má tisíc a prodělal.
  3. Mám 18000 bitev. Ale nechápu význam kritikl hit ve hře. Může mi někdo tuto vymoženost vysvětlit?
  4. Jenom škoda, že nepřidali i dalším heavy tankům. Teď jsem si zpět koupil E75 a ukloval mě sedmičkový scout.
  5. No dneska asi třikrát mě smahli na jeden zásah. Ještě že jsem byl v pohybu.
  6. Možná se mi to zdá, ale artilérie má neskutečnou přesnost. A čas zaměřování rychlejší než u těžkých rusů.
  7. Čest práci. Nemáte někdo stejný problém? Po poslední aktualizaci hra jede jenom v okně. Když dám na celou obrazovku tak blikne černá obrazovka a vrátí se to zpět do widlí. V nabídce je okno na celou obrazovku a to jede normálně. Jenom se nedá přepínat nazpět do widlí. Mám Radeon HD 5750. A doteď to jelo v pohodě.
  8. Ahoj, nevíte někdo jak spustit AMD dual graphic? Jde o MB: ASRock FM2A55M-DGS, CPU: AMD A10 5800K , GPU: Radeon HD 5750. RAM 2x4 giga 1600mHz. Nepodařilo se mi to rozchodit a nezjistil jsem jestli to u téhle konfigurace jde. Ten procesor by to měl umět i deska je duální a grafárna podporuje crossfire. Ale nevím jak na ten dual graphic. Díky za každou radu.
  9. Hra s E 100. Utrpení a jenom utrpení. Tank je v desítkách papírový. Mužu s ním vrtět jak ze špinou v kýblu a prostřelí mě všechno. Moje houfnice naopak bez goldu neoloupe ani barvu.
  10. Nic velkého na chlubení. Jenom koukněte na tu odraženou nálož. To jsem zažil s tímhle tankem poprvé.
  11. To je krásný výsledek. Dost rujnující peněženku.
  12. U tohoto stroje to pokládám za zázrak. jezdí prakticky pořád v osmičkách. A to je to stroj co je pro pětkovou arty na ránu.
  13. http://wotreplays.eu/site/2457117#lakeville-ceskoslovenskolt38-t34Koukněte na toto. To co se tam událo je neskutečné. Moje flustrace je na maximu.
×
×
  • Vytvořit...