Přejít na obsah

HeavyBoyJoe

Members
  • Počet příspěvků

    2 505
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    74

Vše od uživatele HeavyBoyJoe

  1. Předběžně potvrzuji účast.
  2. Za mě 16.10., tedy jestli nebude lockdown.
  3. To asi nebylo před měsícem, během těch tří let jsem to dvakrát nainstaloval a za dva dny smazal. Až teď jsem to zase spustil naplno.
  4. Přesně borcí Dal jsem tomu zase šanci a ...no nejde to jako kdysi ale zase mě to baví. Tenkrát jsem to smáznul, protože frustrace byla až příliš veliká, nicméně posunul jsem se jak v životě, tak v myšlení a zase to frčí ...a hlavně už nehraje Paramel
  5. Tak jsem to namontoval po třech letech zase do PC Nestačím se divit kolik změn se za tu dobu stalo. Milion nových vozidel, nové mapy, super grafika. Asi mi bude nějakou dobu trvat než se nějakým způsobem adaptuji. Něco ale zůstalo stejné. Fjordy a Tiger I.
  6. Tak jsem si říkal, že bych to po letech zkusil. Takže, po třech letech bez WoT bych to zhodnotil asi takhle. Parádní grafika, slušné změny map. Tolik asi k pozitivům. Těch negativ je o trochu víc. Totálně zkurvené těžké tanky, RNG a MM stále na tragické úrovni (po první ráně ví člověk jak to skončí), standardně tři arty na hru, bez berliček (módů se nikdo ani neuprdne), a takhle bych mohl pokračovat dlouho. Suma sumárum, pokud si ve WG někdo myslí, že když vylepší herní engine a grafiku, tak to bude Ok, tak se hodně mýlí. Je to pořád stejná s.račka jako před třemi lety, jen je hezky nakreslená. P.S. Tady je krásně vidět, jak RNG rozhoduje, jestli trefíš a prostřelíš nebo si z tebe dělá p.rdel.
  7. Koukám, že jsem tu dlouho nebyl...samej bigbít
×
×
  • Vytvořit...