Romario Odesláno Leden 4, 2020 Odesláno Leden 4, 2020 Zaručený návod na břišní svalstvo. Miruno, George352 a Lynx_cz 3 Citovat
VARIO Odesláno Leden 5, 2020 Odesláno Leden 5, 2020 Taď už víte proč mám v takové oblibě ty "Izraelsky Merkavy". LechCZ, pítt64 a Lynx_cz 3 Citovat
strakapoud Odesláno Leden 8, 2020 Odesláno Leden 8, 2020 A tady je něco sakra špatně. Lynx_cz, getPsy, Throll a 2 others 5 Citovat
robertík Odesláno Leden 11, 2020 Odesláno Leden 11, 2020 Vždycky jsem měl rád Skyrim :D ale bez postavené "šukálné" ve vlastnoručně postaveného domu se mi nechtějí nastěhovat adoptovani migranti ani právoplatná domácí násilnitelka :D ačkoliv znásilnit bych se dal :D Citovat
Talvi Odesláno Leden 13, 2020 Odesláno Leden 13, 2020 Je to jak epidemie a právě proto se já, starej milovník týhle ságy podívám, až to opadne... ale tohle je super :) Dneska, jsem v hospodě vyslechl asi nejlepší popis seriálového zaklínače. Mladík popisuje svému kamarádovi: "Ty vole, ten Zaklínač je hustej jak svině. Prostě jak tam všechny masí, jo. A pak, ty vole, tam čarodějky, vona nejdřív taková zmutovaná pipina a pak najednou taková ku.da. A tam normálně zlatej drak, ty vole. A von to byl ten týpek, ale to von nevěděl. A na konci tam vyleze zmutovanej zmr. a kousne ho. A ten jinej týpek ho tam pak veze na tý pí.ovině. Ty vole a pak tam v lese potká tu blonďatou typku. A ta je jeho vosud. Jako hustý kámo." Zaklínač v kostce v podání lidových vrstev. :-D :-D Throll, George352, VARIO a 2 others 5 Citovat
Mirek58 Odesláno Leden 15, 2020 Odesláno Leden 15, 2020 VID-20191031-WA0002.mp4 VIDEO-2018-09-23-13-09-21.mp4 Citovat
Kozlus Odesláno Leden 15, 2020 Odesláno Leden 15, 2020 strakapoud, Blázen z Jericha, George352 a 2 others 3 2 Citovat
Lynx_cz Odesláno Leden 20, 2020 Odesláno Leden 20, 2020 Kráčal Ježiš po zemi, keď v tom uvidel plačúceho muža. Spýtal sa Ježiš muža, prečo plače. "Búrka mi vzala dom a ja teraz s rodinou nemám kde žiť." "Pozri, tvoj dom!" Povedal Ježiš a pred ich zrakmi sa objavil nádherný dom. Išiel Ježiš ďalej a uvidel plačúcu ženu: "Zomrel mi môj maličký syn". Položil Ježiš ruky na chlapca, a vraví: "Pozri, tvoj syn žije". Prechádzal sa ďalej zemou , až prišiel do Trenčína a v tom uvidel plačúceho mladíka na lavičke pred školou. "Prečo plačeš, mladý muž?", spýtal sa ho Ježiš. Chlapec zdvihol svoje uplakané oči a povedal Ježišovi: "Idem prvý krát voliť, a neviem koho..." Ježiš si vzal všetky volebné lístky, pozorne ich všetky prehliadol, posadil sa k mladíkovi... a plakal s ním... robertík, Throll, George352 a 1 other 4 Citovat
strakapoud Odesláno Leden 21, 2020 Odesláno Leden 21, 2020 freeobrazky George352, Kozlus, danny1691 a 2 others 5 Citovat
Recommended Posts