Přejít na obsah

getPsy

Members
  • Počet příspěvků

    196
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    3

getPsy last won the day on Květen 29 2015

getPsy had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

getPsy's Achievements

  1. V porodnici položili vedle sebe tři novorozence - chlapečky: Čecha, Němce a Rusa. Ale zapomněli je označit, takže se jim popletli. Přijdou matky a teď, babo raď, jak je od sebe odlišit, který je čí?A tak Němka zařvala: "Heil ....!" A skutečně - jedno novorozeně vyskočilo do pozoru a zvedlo pravici. Němka k němu šla a vzala si ho do náruče. Najednou přistoupí i Ruska a bere si na ruku jedno ze zbývajících dvou dětí.A Češka se ptá: "Hej, Rusando, jak jsi poznala, že tenhle je tvůj? "Ruska odpovídá: "To je jednoduchý - když Němka zařvala, tak ten můj zaťal pěstičky a ten tvůj se pos**l .
  2. Babiš chytá ryby a uloví zlatou rybku. Rybka mu povídá : "Andreji, když mě pustíš, splním ti tři přání"! Andrej si říká: "***** já žádné přání mít nemusím... mám na co si vzpomenu, ale když jinak nedáš, tak si přeju, aby celé Čapí hnízdo bylo ze zlata"! Prásk, rána jako z děla a čapí hnízdo je celé zlaté! Tak to druhé přání - to bych chtěl, tu nejkrásnější babu světa! Prásk, rána a na pohovce před ním leží ženská, až oči přecházejí... prsa krásné čtyřky, nohy do praku, eňo - ňuňo! Babiš v úžasu čučí a pak povídá: To je sice moc pěkné, ale na ni, bych potřeboval mít ještě, alespoň 5 kokotů! Prásk, rána jako z děla a před ním stojí: Kalousek, Gazdík, Fiala, Bělobrádek a Sobotka !!!
  3. Sedí dva indiáni u řeky a najednou uvidí kouřové signály.. ptá se mladší staršího. Něco důležitého? .... Zatím jenom reklama...
  4. Jaký je rozdíl mezi Sportkou a onanií? Žádný, 6 správných tahů a máš v ruce milióny. :D
  5. Listopad 2016. V kanadském Ledovcovém národním parku se ztratil pan Jiří Brady. Záchranáři ho intenzivně hledají a ptají se starého lovce a ten jim říká: no nechci vám brát naději, ale medvěd už tejden sere metály!
  6. Čtyři kamarádi se už dávno dohodli, že pojedou na pořádnou pařbu pod stany. Dva dny před odjezdem najednou říká jeden z nich: "Sorry, kluci, ale manželka mě nechce pustit, tak si to užijte beze mně.." Ostatní jsou samozřejmě namíchnutí. Ale mají už všechno nakoupené, a tak se rozhodli, že jedou. Za dva dny přijedou na místo, čtvrtý kamarád už je tam, stan postavený, ohništi hoří oheň, pivo se chladí a dřevo nachystané na celý víkend. Ptají se ho, jak je to možné, když jim říkal, že nemůže. "No, páni, včera večer si sedím na gauči, piju pivo, koukám na fotbal. Najednou se manželka přikradla, zakryla mi oči a když mě pustila, tak tam stála v průsvitném spodním prádle. Potom mě vzala do ložnice. Tam hořely svíčky, po zemi plátky růží a na posteli pouta. Řekla mi, ať ji přivážu k posteli. Když jsem to udělal, pokračovala: "Teď si můžeš dělat, co jen chceš." "CHLAPI, TAK JSEM TADY!"
×
×
  • Vytvořit...