Přejít na obsah

VARIO

Members
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Vše od uživatele VARIO

  1. Je fakt těžký, spojit se s tebou Josífku. Ani na GP4F tě už nevídám.
  2. Začíná to být pomaličku nuda. Ale smrt taky přichází pomaličku. Je to smutný. Hodně lidí mi tu chybí.
  3. Žije to tu ještě? Pokud jo, poradíte mi někdo? Dojíždím T-90MS Tagil. Do čeho byste mi doporučili jíl? T-14 Armata a nebo T-15 HIF? Děkuji.
  4. Kde asi udělali soudruzi chybu? V popisu aktualizace 0.31.5990 je napsáno: Fixed an issue where APS and smoke icons could overlap with consumable icons after a respawn což v podstatě je, že opravili problém, kdy se ikony po respawnu překrývaly a tato oprava zajistí, že se již překrývat nebudou. Tak jsem to po updatu zase pustil a zjistil jsem, že ne vše co rusáci řeknou je pravda.
  5. Opět jedna kosmetická úprava Battle UI. Nicméně pořád se mi to nelíbí a dle mého názoru to stále tomu původnímu nesahá ani po kotníky.
  6. A kam dají mapu? Možná jako průhledné pozadí do středu zorného pole hráče, ať tam toho není zase tak málo.
  7. No nevím jaky to bude v reálu ve hře, ale když se dívám na toto rozhraní tak mě ta hra přestává bavit už teď. Nevidím v tom nic pozitivního namr..t všechny informace doprostřed monitoru přímo před oči hráče. Za mně asi hnus ale uvidím jak to bude v reálu a jestli to rozmístění nepůjde třeba customizovat, co se týče umístění.
  8. Jsou v AW cheateři? Ať mi nikdo netvrdí, že je v PVP s jedničkama možny, sundat Type62 na jednu ránu. To jsou děsny sra*** toto hrát. Hlava mi vůbec nebere jak můžete to PVP hrát a milovat tento mód. Pro mě totální katastrofa, děs, ******, ***** a utrpení.
  9. NE, NE A NE. JEZDIT S TRAKAŘEM JE LEPŠÍ A SNADNĚJŠÍ JAK JEZDIT S TÍMTO. TESTOVAL JSEM TO DO PŮL JEDNÉ RÁNO. UŽ JSEM CHTĚL KLIKNOUT NA PRODAT, A PŘIJÍT SI NA 26 A PŮL MEGA, ALE DAL JSEM NA TVOJI RADU A NEPRODAL. MRSKL JSEM HO VŠAK DO SEKCE NEOBLÍBENÉ PROTOŽE S TÍMTO NEKRO KRÁMEM NIKDY JEZDIT NEBUDU A NIKDY NIC PODOBNYHO NECHCI. P.S. Škoda, že tanky a vozidla nejdou darovat. Honza má teprve T62 a za toto by mi byl vděčný.
  10. Tak jakožto čerstvý majitel vozítka Stryker ADAT musím s politováním oznámit, že větší lejno jsem dostat nemohl. Je to sice prémiák za americkou smlouvu ale i tak mám sto chutí ho vyhodit do šrotu stejně jako jsem to udělal s Objectem 287 Hull01.
  11. Hele kluci, potřebuji někde sehnat fajny obrázky tanků z AW na můj web. Víte o nějakym místě kde se dají stáhnout obrázky a popřípadě ikony, gify atp. ze hry? Jasně google ale je to zdlouhavy a na dlouhy probírání. Konkrétní odkazy by mi to usnadnily. Ano, můžu si udělat třeba screeny a ikony upravit v PS ale toto je na dlouho.Děkuji.
  12. Já to testoval na Mk4. Jo, pohoda ale spíš by mě zajímalo jakej mají ti minometčíci efekt, vliv na průběh a výsledek bitvy. Nebo to je jen taková fičura k ničemu a jen pro efekt?
  13. Něco se mluvilo o tom, že v AW půjde zakoupit tank pro někoho jiného. Nemáte někdo informace o tom, kdy by toto mohlo fungovat? Mám pár chlapů kteří chtějí hrát se mnou a já bych jim rád dal, do začátku, jako dárek , ten T-72AV ICE nebo Leopard 2AV ICE.
  14. Já si nestěžuji, ba naopak. Udělal jsem moc dobře, že jsem poslechl a nebral ten 2AX. Taky jsem se díval na ty parametry. Jsem moc rád. Před chvílí jsem si pořídil i tu čtyřkovou izraelskou kund**** tak mám na expení hromadu času.
  15. No já ho vzal na doporučení a jsem s ním maximálné a absolutně spokojený. Pro mě šupa a nádhera. S ničím jsem nikdy, jako pětiměsíční dítě, nenastřílel tolik co s tím xm-kem. A nevím, s vyexpenou 2A6 to já nemohu porovnávat protože to xm-ko mám na 6% a oproti 2A6 to je řacha jako kráva. A ta jeho neohrabanost mi nevadí až tak moc protože miluji Merkavy a hodně jezdím s něma.
  16. Tak jsem pořídil Abrams XM1A3. Na jednu stranu jsem unešen, na druhou zklamán. Tank má přidělenu imitaci zvuku motoru jako traktor John Deere. Abramsův turbíny zvuk zmizel. Tank je od 0% absolutně nehratelný proti raketám. Absence APS je hodně znát. Hard Kill je za jedno mega a šestset tisíc hvězd. A zde bych se dovolil zeptat. Máte nějaký způsob jak se nejrychlejí dají získat hvězdy?
  17. Chci si pořídit čtyřkovou Merkavu a ptám se. Jakej je prosím Vás ten Gija Čiklauri? Ptám se jen jestli na něho mám ještě počkat nebo ho mohu obejít a soustředit se na 100% bez něho a pořídit tu čtyřku.
  18. Děkuji klukům losifek, reyben a huskyb12_CZ za pomoc, rady a za včerejší nezapomenutelný zážitek.
  19. Losifku tak asi takto. Za odpověď a radu pochopitelně děkuji. Jsi jeden z mála a za takový přístup velký dík. Chci ale reagovat pouze na to, co jsi psal o chatu. Tuto hru se neustále učím. Je to pochopitelny když ji hraji teprve 4 měsíc. WoTko ani náhodou. Je to zlodějina a prémiová munice a garáž za prachy. Taky mě nebaví začínat s koňskym povozem a kanónem z dob Napoleona. Těch negativ ale vidím víc. Jsem ujetej na novou techniku. WT mi nic neřekla. Vůbec nic. Zde v AW jsem zůstal. Tato hra mi nečekaně sedla a jsem z ní hotovej. A jelikož se to učím tak nechci nikoho otravovat a to ani v případě, že se mi sám nabídne. Beru to podle sebe. V jiných online hrách jsem se nabídl s pomocí. Potom jsem šílel, co je to za debila jenž mě žádá o pomoc a říkal si, že ten tupec nic neumí, neví a já šílel. Nicméně jsem to protrpěl, poradil mu ale vícekrát jsem se o pomoc nesnažil. Toto je důvod proč nikoho nebudu zatím otravovat. Řekneš mi pojď do čety ale já nevím jak. Řekneš mi zapni si to a to a já nevím o čem mluvíš. Atd, atd. Proto dělám to co dělám. Tak se nezlob za ten chat. Není to o ignoranství ale o tom, co jsem teď psal. Díky.
  20. Asi to chce opravdu četu a hlavně vybrat si techniku. Já mám z devítek pouze 2A6 takže vybírat nemohu. A ten screenshot? Takhle a podobně jsem skončil asi 15x. Vzdávám to a jdu spát. Nepodařilo se mi to za celou noc a zítra, vlastně dnes , jdu na noční.
  21. Jsem absolutně k ničemu a zklamán. Na patnáctý pokus nejsem schopen odjet Spec.Op. poslední díl Solarblast s Leopardem 2A6.
  22. Tak to je škoda. Já myslel, že to bude fungovat jen v PVE. Stává se mi hodně, že hráč v mapě Zero Hour vyjede s Abramsem na ten kopec a sedí tam jako k****. A když ho na mapě upozorním tak nereaguje a všechny nás v tom nechává. Tak jsem si říkal sundat ho. Nejde to, nevadí a díky.
×
×
  • Vytvořit...