Přejít na obsah

strakapoud

Sponzor
  • Počet příspěvků

    1 249
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    20

strakapoud last won the day on Říjen 7 2022

strakapoud had the most liked content!

O uživateli strakapoud

  • Datum narození 8.8.1975

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Břevnov

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

strakapoud's Achievements

  1. Kurnik šopa. Takový dreamteam a já nemohu. No tak, snad budou aspoň fotky.
  2. Tak já už určitě vím, že nemůžu. Last minute rozhodl za mne.
  3. To by asi mělo jít. Ale je to prostředek prázdnin. Stát se může leccos.
  4. Že prý je jediná jistota, že aspoň Tarzan zůstane bílej. Protože poslat černocha do větví, aby ze sebe dělal opici, to si ani Disney nedovolí.
  5. To chápu, že hurorej, ale proč se to někdo snaží za každou cenu nacpat do psaného textu mi není jasné. Tolik máme nářečí a dialektů, ale u jiného jsem to nezaregistroval. Ale co už. Kdo jsem já, abych soudil?
  6. Jen tak jako mimo téma. Můžete mi někdo vysvětlit, co je ta ugrofinština zač? Každou chvíli vidím vtipy psané v této podivné řeči. Nehodlám hodnotit kvalitu vtipu, to není předmětem mého příspěvku. Jen mě překvapuje, že se v této velmi těžko přeložitelné staroslověnštině šíří texty na česko-slovenském fóru.
  7. Krásný pohled. To mi připomnělo, že jsem si tento pohled již dlouho nevychutnal při návštěvě restaurace U černého vola. Děkuji za připomenutí.
  8. Ty domy si nejsem jisej, jestli jsou zbourané. Pokud je to pohled jako od Skořepky ke Dvou kočkám, tak tam ty domy furt jsou.
  9. To teda vydím poprvé, že by se tam říkalo "V kocích". Já to znal vždycky jako "V kotcích". Ale zřejmě pravopis přelomu 19. a 20. století.
  10. Fujtajbl vespolek. Obracím se na vás, jako na svou bývalou skororodinu. Potřeboval bych poradit. Mám zabukované ubytování ve vesnici Bramberg am Wildkogel, kde jsem se chystal s dětma strávit hezkou lyžovačku začátkem března. Chystal jsem se na tamní Wildkogel arenu, protože dcery jsou začátečnice a v tomto středisku je dost modrých nenáročných sjezdovek. Ale jak furt probírám možnosti všeho možného, tak koukám, že stejně daleko to mám i na Panoramabahn do Kitzbühelu, resp na svahy Resterhöhe, Pass Thurn. A můj dotaz je, jestli by někdo neměl zkušenosti s jedním, či druhým střediskem a co by bylo vhodnější pro začátečníky. Nebo alespoň poradit, kde bych se mohl doptat (fb skupina, fórum ...). Předem děkuji.
  11. DŮLEŽITÉ!!! Ve čtvrtek 28. října je státní svátek a obchody s plochou nad 200 metrů čtverečních budou zavřeny. Nenechávejte to náhodě, co kdyby Vám v tom jednom dni došla třeba okena, párátka nebo se Vám rozbil vysavač a vy byste nemohli den vysát. Připadá Vám to jako nepravděpodobná noční můra? Znám X případů, kdy se tak stalo a lidi, co si tím prošli už nikdy nebyli jako dřív... Něco se v nich změnilo, umřelo, jak chcete. Nevím, zda tím šokem z toho, že už měli doma jen kilo polohrubé mouky, nebo spíš z toho, že ta moucha pořád lítala v obýváku a oni si nemohli koupit ani plácačku, aby si ochránili své teritorium, nicméně už nikdy nebyli schopní ani se zasmát, natož vrátit se ke svým normálním životům... Proto doufám, že jste nebrali podobná varování na lehkou váhu a že jste si všichni dnes udělali strategické zásoby, ať ten neblahý 28. říjen přežijete ve zdraví. Nezapomeňte, že z takových šlamastyk už Vás nevytáhnou ani Vietnamci, nebo snad krámy s plochou do 200 metrů čtverečních. Myslete na budoucnost Vaší, i Vašich dětí. ???
×
×
  • Vytvořit...