Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Btw na rotách je krásný sledovat, jak jim ty goldy nestačej ani na stejný tiery. Přijdou na roty a  :ohmy:  prd, tank dole... cink,cink, pás, další dole. Na rotách (8.) se jedou převážně goldy, ale ani full zelený týmy se s těmi goldy nechytají. Tam je krásně vidět, jak moc jim goldy na pobliku pomohly k barvičkám  :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nehraješ to jinak jak ostatní. M18 je pro agresivní hraní....spot a zaroveň rozdávát dmg. Dřív jsem taky měl jen 7 goldů ale v 8 třídě je to málo. 10 je ideál. I na krátkou vzdálenost potřebuješ rychle vyjet , flusnout a sakra rychle zajet. Je jedno jestli je proti tobě IS3, KV4 nebo zabugovaná sviňe KV1S.....chci vždy maximum dmg...chci win. Raději narvu papír scouta goldem než zbytečně dingnout Apčkem 8 HT....okamžik překvapení je pryč a nula dmg nepotěší....na "hero" efekty se ve WOT nehraje. Chceš být špička, tak nesmíš nic nechat náhodě.....jak si nejsem na 100% jistý, že proti mě nevyjede nic co bych nepentroval ,tak dávám goldy. Na reds public je to nutnost...jinak umřeš v šedím průměru.

Samozřejmě že když jsem nabil gold a vykoukne na mapě nějaké hovínko typu M3Lee, tak na něj ten gold pošlu. Šetřílek nejsem (fullgold stock T54E1 ve svém paláci ze zlata by mohla vyprávět). Jen říkám že mi zatím 7 goldů stačí, až dostanu na ***** protože mi goldy chyběli, tak přidám počet APCR... Ale i když vystřííš 10 goldů a rozdáš normální dmg, tak přece nebudeš v mínusu 50k jak tu zmiňoval autor postu na který jsem původně reagoval, to pak musíš střílet snad jen goldy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes několik výher, něco málo proher. jedna bitva za nula DMG.

za 24 bitev jsem zvládnul získat celkem 1 bod za Cap ... jinak žádná extra vzlaštní výhra ani prohra - jen jednou mi došli náboje, takže jsem výhru musel nechat na posledním muži v poli - zvládnul to ...

 

3fKdu.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dařilo se- 10 bitev, 8 výher. Nejzajímavější bitva byla, když se náš modro-zelený tým vzepjal k maximálnímu výkonu a rozebrali jsme zeleno-fialový enemy tým při šanci na Win pouhých34%. Enemy týmu vévodila fialová TOP četa tierů 10,ale i tak se zadařilo. Taková bitva potěší a je to  už to jediné, co mě u WoT drží. Škoda, že jich je čím dál míň...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

po dlouhé době jsem zahrál trochu víc bitev za den. naštěstí je public plný neumětelů a člověk si tak může myslit, že to WoT umí hrát .... :smile:

 

5qoY6.th.jpg

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

24 bitev na NA serveru, WR 50%, prostě to jde pořád dolů... Vlastně jsem odjel jen násobky, ping stabilní kolem 130, takže pohoda. Vesměs šance na výhru pod 40%, ale ono se to dá někdy otočit, i když se CMWG snažilo mi losovat absolutní retardy.
Nejlepší hra (prohra)
tundra-usa-t40-49086525487848251.png

K večeru jsem nastoupil na EU, zdá se, že problémy s lagováním jsou buď vyřešeny nebo se prostě neprojevily. Namlsán předchozími hrami, pokračoval jsem v blbnutí s KV-1. Absolutně nechápu, proč mě ten tank tenkrát nebavil, hraje se s ním skvěle. Pravda, v bitvě se sedmičkami to jde hůř, držím se vzadu, ale mezi pětkami je top. Statistika od (znovu)koupení je absolutně super, protože celkovou mám šílenou.
h-l6hgxsk.jpg

Celkově za dnešek spokojenost
h-4emuuepq.jpg
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po založení nového klanu jsme zkusili dát četičku s waltarem. No musím říct, že se nám moc nedařilo. týmy byly opravdu tragické. Sice jsme občas tým podrželi, ale věčně jsem byli low tier, tak to nestálo ani za řeč. Po krásníém závodu biatlonistů s první plackou pro naši zemičku, jsem s dobrou náladou hru opět zapl. Napsal mi jakýsi Ucho, že by se taky rád přidal, tak jsme hned vyrazili společně do hry. A to už bylo o něčem jiném. Už jsme nebyli věčně na spodku a tak se jezdilo parádně. 8 her a 2x bratři. To je vcelku neobvyklé, protože v klanu kde jsem působil donedávna, jsem bratry získával velice ojediněle. Prakticky jsem včera na své standarty odjel minimum bitev sólo. No pokud to tak půjde dál a kluci se projeví jako opravdu dobří spoluhráči, tak se budu bít do hlavy, že jsem takový klan nezaložil dříve. Mohl jsem si ušetřit malinko nervíčků  :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Btw na rotách je krásný sledovat, jak jim ty goldy nestačej ani na stejný tiery. Přijdou na roty a  :ohmy:  prd, tank dole... cink,cink, pás, další dole. Na rotách (8.) se jedou převážně goldy, ale ani full zelený týmy se s těmi goldy nechytají. Tam je krásně vidět, jak moc jim goldy na pobliku pomohly k barvičkám  :biggrin:

 

Já na rotách goldy nejedu vůbec. Prostřelím čelně všecko krom věže T34 a T32 a ty stejně nemá smysl střílet ani goldama. Ale goldnoobů se tam motá fakt hodně, to je pravda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady bych to asi upravil na "Statistická špička" ... Pro mě je stále borec ten, co si mou KV-4 vyndá APčkama. Goldem to umí každej, takže nic, nad čím bych se měl pozastavovat. Proto mě ta goldová munice tak mrzí, prostě vezmu železnou krabici, máčknu levý tlačítko a dle parametrů tý krabice mu dám jednou za čas nějaký dmg.

 

Ano, teď když expím KV-4, tak bez goldů bych nedal ani 2k dmg, protože to nestačí ani na weakspoty osmičkám... no ale když goldy nebyly, tak ty topový tanky aspoň neměl každej blb, díky tomuto urychlení  :sad:

Ok, já si vezmu KV4 a ty si mě vyndej s M18 apčkama, ok? :smile:

Promiň, ale tohle moralizování je nuda. Kvalita na publiku je strašná...to ví každý. Já si prostě nemůžu dovolit nerozdat pořádný dmg skoro každou hru. Jak četa lehne, většinou není kdo by hru dotánhul do winu. Navíc goldy hrozně démonizujete a přeceňujete. S 8 třídou M18 nehraje tak často. Z 70% jede každý hráč v poho AP i já, Ale když vím, že je v daný okamžik či v daný los není s AP jistota, že to dám, tak prostě goldy naláduju. Jsou ve hře dostupné pro všechny, mapy jsou čím dál více dělány na čelní souboje, tak se nedá nic dělat. Drží naše četa M18 celou stranu sama a jede na náš útok osmiček? A my ho odrazíme za pomoci goldů a tým vyhraje? To je jako nefér? Když se nechají 1600hp mašinky vyndat 570hp papírkama, je to jejich um.

Skoro každou hru nám někdo ve hře nadává, golds noobs....jenže z 80% to je pro hrách, kdy jedeme jen AP. Všechny úspěchy hráče schazovat použitím gold ammo.....to je ubohost. Navíc jsou hry a stroje, kdy 60% goldů stejně dingne. Vždy člověk musí dát do hry vše.

Ale jo, pak jsou tací, kteří si v poho dávájí KV4 Apčkem.....jenže popravdě, díky normalizaci pancíře, koridorovým mapám si M18 KV4 nikdy sama nedá...pokud tedy hráč v KV4 mu alespoň troško mozku.

Je to prostě aktuální vymlouvací móda...všichni filaový asi pořád používají goldy a díky tomu jsou tak dobří...jasně. Jenže M18 či jakýkoliv tank i s goldem, není nesmrtelný, není neprůstřelný a jde na soustřel dvou ran už od 6 třídy jako nic.....

 

Když WG goldy do WOT zavedlo, tak jsem měl v garáži skoro jen TD. A proč? Protože jsem preferoval penetraci a nechtěl používat goldy za gody. Snad dva roky jsem gold nepoužil. TD měli své negativa, ale výhodou byla vždy super penetrace. Pak najednou Ferda, JT a další přišli o své pancíře....díky přístupnosti goldů padla jejich velký výhoda. Tak jsem se přizpůsobil a vyměnil velké TD za papírové rychlíky a daří se mi stále dobře. Goldy negoldy....kdyby to vrátili? Nevadí, tak se vrátím ke svím strojům.....a zas se mi bude dařit.

Abych uzavřel téma goldy....hra už je na ně nastavena, nové lajny tanků, pancíře..jejich špatná spolehlivost....ten kdo je jantar, bude jantar i s goldy a ten kdo hru umí ji bude umět i bez goldů.

Napadání hráů pro použítí goldů je trapné a dětinské....když chtě KT střílet do amx scouta goldem...tak ať si střílí...jsou to jeho zbytečně utracené prachy. Když s goldem trefí blbě dobře pancéřové vozidlo, tak jej stejně dingne. I s goldy se musí mířit do obecn mekkých míst.....

Golds ammo je jen nafouknutá bublyna.......snad až na 10TD, které díky goldům prorvou skoro vše a kamkoliv...ale 10TD je hříčka přírody...nebo spíše WG.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak není v týmu 2 a více artyn tak MM neřeším.....dobré enemy čety jsou výzva, baví mě je porážet....je to adrenalin. Pamatuju si dvě hry ve středu.....naše M18 četa vs enemy M18 četa. Popré tedy zahrál enemy tým hodně šptaně, to jsem nepochopil. Ani jsme je živé nepotkali....druhá byla hard core bitva. Win, ale o fous. Pěkně jsme si pogratulovali. Hráli dobře....dvakrát dingli jinak by o fous asi vyhráli.

Ale epická bitva byla asi před 14 dny. Enemy četa obsadila ten balkon za jejich base v té nové zimní mapě......jejich tým jsme vymlátili, ale vykouřit je nebyla žádná legrace. Zvládli jsem to jen díky faktu, že od začátku byli moc v campu a nerozdávali dmg ihned. Tím jejich tým lehnul moc brzo a skoro bez boje....takže nám ještě pár kolegů mimo četu zůstalo. Samotný "vykuřovací" boj byl velice těžký a oni to hráli skvěle. Měli každá na M18 přes 5000her. Ale jejich špatná celková taktika převážila jejich bojové schopnosti...prostě jsme měli ve výsledku takovu hp převahu, že to nemohli dát. Kdyby rozdávali dgm od začátku a pak se stáhli na balkon....lostli by jsme.

Musíš být trpělivý......někdy jsou týdny, kdy máš okolo sebe jen reds army......ale ono se to otočí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok, já si vezmu KV4 a ty si mě vyndej s M18 apčkama, ok? :smile:

Promiň, ale tohle moralizování je nuda...

Nemoralizuji, opět po sté opakuji pouze svůj názor, ze stejného důvodu, jako ty opakuješ to co jsi právě napsal  :biggrin:

 

M18 mám velmi rád, ale asi na tom nebudu se statama jako ty, přeci jen mám přes 1k bitev v rotách, ale co se týče stylu atp, tam si nemáme kde nerozumět. 

 

Jak píšeš, že když neumíš, tak ti ani gold nepomůže... no, vem si třebas IS-3. Čelně ji probít jde jen díky Bulharovi. Nabiješ gold a už víc neřešíš. Lowe to samé, hned se ti zvedne plocha, kde ho čelně procpeš. T32 to samé. Takže v tomto případě to není o tom, že "stejnak cinknu". Pokud trefíš to nejhorší místo, tak tam by ti nepomohl ani gold z Obj 268.

 

Nikde jsem nepsal, že si s Hellcatem na APčkách vyndám plnou KV-4 1 vs 1. Na pobliku máš takových rozptylovačů a živých štítů, ýe se můžeš dostat tanku do boku a pokud si tě nevšímá, tak mu to prát do boku či zad. Pokud se otočí, zmizím a objevím se jinde. O to jde. 1 vs 1 na Himmlu bych byl asi v hajzlu. Ale co třeba Prochorovka? Malinovka? Atp... KV nic nevidí, Hellcat vidí o něco víc. Další bonus body. 

 

Začíná se mi zdát, že to moc "žereš". Dobrej hráč jsi nepochybně, ale zdá se mi, že ty z toho máš neplacenej profi sport. Takový CS z jezdícíma krabičkama. Vážně jsi se vzdal toho všeho vymýšlení, kombinování, drzého blbnutí a dal jsi se na "bum,bum,bum,bum"? CO z toho hraní ještě máš? Já nemůžu pochopit, co tě na tom baví? Akorát jsi se u toho dřív vztekal, nevím jak teď, ale co z toho máš? Hra má bavit a má z toho mít člověk dobrej pocit. To tě vážně uspokojí pouhé jednoduché střílení? Vždyť to už nemá žádnou šťávu. Že ty to děláš pro ostatní, aby viděli, že na tuhle hru fakt máš? Já tě míval za borce v dobách, kdy jsi řešil situace na bojišti čistě svým umem a jen jsem záviděl, teď už je to slabé  :sad:

 

Btw ty jsi goldy přijal jako super pomocnou berličku, já je nenávidím, a pokud nemusím, tak je nepoužívám. Na tohle téma už se spolu nemusíme bavit, protože je obhajuješ stejně jako Hellcata, kterého obhajujeme úplně stejně, takže se ke konci nedobereme  :biggrin:

 

Mě třebas neskutečně těší a mám výbornej pocit z toho, když nakopeme na rotách zadky nějakých nadopovaných modrásků obyčejnými APčky. To je prostě něco  :thumbsup: Vidět je, jak jim spadla čelist, jak se vztekají, že jim Bulhar dal malou penetraci, jak hledají chyby všude okolo...jo, paráda.

 

PS: Toto není útok na tebe, pouze zkonstatování mého zklamání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já taky ne, pokud to není nutnost  :biggrin: T32 má pene na všechny osmčky. A co má cinknout, tak cinkne.

Ale kluky z TESLY jsem goldy krmil co to šlo,nebo když mají lepší techniku,je třeba každou ranou probíjet.Jinak po zjištění těch dvou místeček na IS-3 už nemám porblém nikdy s ní..ale KV-4..tfuj vždy jsem nasraný když ji enemáci maj,čelně ji snad nikdy nepotkám a pak ji nejsem shopen absolutně nikam probít..tak se počká na tlupu a společně ji utlučem :Smile_trollface-3: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to o tom, jestli člověk jede na staty nebo pro radost. Pokud potřebuji zvýšit statistiky, třeba abych dosáhl kritérií pro vstup do klanu, naložím jakoukoli rachotinu zlaťákama, nenechám nic náhodě a klidně budu tlouct kávečkem čtvrtý tier goldama. Tohle je příklad valné části brufenů, které potkávám. Pokud jedu for fun ani gold nenaláduju a je mi jedno když neprojde, další mířím jinam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemoralizuji, opět po sté opakuji pouze svůj názor, ze stejného důvodu, jako ty opakuješ to co jsi právě napsal  :biggrin:

 

M18 mám velmi rád, ale asi na tom nebudu se statama jako ty, přeci jen mám přes 1k bitev v rotách, ale co se týče stylu atp, tam si nemáme kde nerozumět. 

 

Jak píšeš, že když neumíš, tak ti ani gold nepomůže... no, vem si třebas IS-3. Čelně ji probít jde jen díky Bulharovi. Nabiješ gold a už víc neřešíš. Lowe to samé, hned se ti zvedne plocha, kde ho čelně procpeš. T32 to samé. Takže v tomto případě to není o tom, že "stejnak cinknu". Pokud trefíš to nejhorší místo, tak tam by ti nepomohl ani gold z Obj 268.

 

Nikde jsem nepsal, že si s Hellcatem na APčkách vyndám plnou KV-4 1 vs 1. Na pobliku máš takových rozptylovačů a živých štítů, ýe se můžeš dostat tanku do boku a pokud si tě nevšímá, tak mu to prát do boku či zad. Pokud se otočí, zmizím a objevím se jinde. O to jde. 1 vs 1 na Himmlu bych byl asi v hajzlu. Ale co třeba Prochorovka? Malinovka? Atp... KV nic nevidí, Hellcat vidí o něco víc. Další bonus body. 

 

Začíná se mi zdát, že to moc "žereš". Dobrej hráč jsi nepochybně, ale zdá se mi, že ty z toho máš neplacenej profi sport. Takový CS z jezdícíma krabičkama. Vážně jsi se vzdal toho všeho vymýšlení, kombinování, drzého blbnutí a dal jsi se na "bum,bum,bum,bum"? CO z toho hraní ještě máš? Já nemůžu pochopit, co tě na tom baví? Akorát jsi se u toho dřív vztekal, nevím jak teď, ale co z toho máš? Hra má bavit a má z toho mít člověk dobrej pocit. To tě vážně uspokojí pouhé jednoduché střílení? Vždyť to už nemá žádnou šťávu. Že ty to děláš pro ostatní, aby viděli, že na tuhle hru fakt máš? Já tě míval za borce v dobách, kdy jsi řešil situace na bojišti čistě svým umem a jen jsem záviděl, teď už je to slabé  :sad:

 

Btw ty jsi goldy přijal jako super pomocnou berličku, já je nenávidím, a pokud nemusím, tak je nepoužívám. Na tohle téma už se spolu nemusíme bavit, protože je obhajuješ stejně jako Hellcata, kterého obhajujeme úplně stejně, takže se ke konci nedobereme  :biggrin:

 

Mě třebas neskutečně těší a mám výbornej pocit z toho, když nakopeme na rotách zadky nějakých nadopovaných modrásků obyčejnými APčky. To je prostě něco  :thumbsup: Vidět je, jak jim spadla čelist, jak se vztekají, že jim Bulhar dal malou penetraci, jak hledají chyby všude okolo...jo, paráda.

 

PS: Toto není útok na tebe, pouze zkonstatování mého zklamání.

Tady nesouhlasím s:

- já to nežeru a už vůbec z toho nemá sport. pátek soboty a často ani neděle nehraju. Přes týden hraju většinou jen večer....cca 15-20 her cca 80 za týden. To je proti hráčům tady nic.

- drzého blbnutí jsem se nevzdal....naopak. Progres u mě co se týká stylu hraní je za poslední rok až extrémní. Dříve jsem byl daleko konzervativnější a defenzivnější hráč. Daleko....nic jiného než klasická TD jsem skoro nehrál. Teď....blbnutí s t49. M18, Háčkem ,PzIV atd....zamiloval jsem si rychlost, kdy je možnost právě něco vymýšlet. Tohle nemá s gold ammo nic společného. Nové mapy jsou takové jaké jsou.....a když chce člověk právě hrát aktivně, spotovat, ale i bojovat, tak se čelnímu face to face boji s HT nevyhneš. Je toho xkrát více než dřív. Když mohli jiní rvát do mě goldy, tak já z nevýhody udělám pozitivum....otočím to proti nim. Vezmu stroj, kterému je jedno jestli dostane AP nebo gold municí, ale jemu gold ammo sakra pomůže...a je to :biggrin:

Na tom přece není nic špatného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ještě jedna věc, když s KV-1S neprostřelím čelně na 20 metrů SU-100, která mi naloží za 400 hp, tak druhá včelka co dostane je zlatá, protože druhý cink už si nemůžu dovolit. A řeči o míření s ruským kanónem a RNG jsou zbytečné. Ono kdyby střelba nebyla sázka na neznámou tak by těch goldů nebylo zapotřebí ale když zamířím  a domířím na WS a ono to letí o metr vedle...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to o tom, jestli člověk jede na staty nebo pro radost. Pokud potřebuji zvýšit statistiky, třeba abych dosáhl kritérií pro vstup do klanu, naložím jakoukoli rachotinu zlaťákama, nenechám nic náhodě a klidně budu tlouct kávečkem čtvrtý tier goldama. Tohle je příklad valné části brufenů, které potkávám. Pokud jedu for fun ani gold nenaláduju a je mi jedno když neprojde, další mířím jinam.

Tohle je přesně ten rozšířený názor, který je pravě hrozně zavádějící a nepravdivý. Nikoho a já zdůraznuji nikoho nebaví jen hrát na staty. Větší nudu neznám. Navíc opět opakuji....ani zásobník goldů úspěch bez dobrých rukou nezaručí. GOLDY STATY NEZVYŠUJÍ!!!!

V klanu hraju se super hráči, ale všihni co hrajeme rádi s M18...nehrajeme proto, že se sní zvýšují staty.....ale protože je to zábava! WN8 penalizuje M18  další super stroje.....ale já na WN8 kašlu a budu M18 hrát dále....ikdyby mi mělo hodnocení spdnou na 500. Baví mě to sní, nějaký vůl se rozhodl penalizovat nějaké stroje.....ok. Já si nebudu vybírat tanky dle schopnosti zvyšovat WN8.....

A takto to dělá 95% fialek! Tak prosím nešiřte tyhle bludy.....kdyby jste věděli jací jsou kluci v klanu pohodáři.....jde jim hlavně o zábavu a adrenalin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...