Přejít na obsah

B0B_CZ

Members
  • Počet příspěvků

    475
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Vše od uživatele B0B_CZ

  1. poridil jsem ho a dal prvni fight a ...dobry .. (jasne, poprve a naposled co se mi s tim darilo :)) uvidime co ta pene Vítězství! Mapa: Klidné pobřeží (Serene Coast) Datum: 24.2.2014 22:42:29 Vozidlo: M8A1 XP: 3 375 (x3) Kredity: 20 512 Úspěchy v bitvě: Velká ráže, Válečník, Mistr dělostřelec, Ostrostřelec, Vzorný tankista: "Hrdina"
  2. tak si sebou do bitvy nekoho vem - mas jistotu, ze alespon nekdo umi neco zahrat - noo, stejne jsme to projeli ... ale to uz nebyla chyba tymu. proste jsem s Hellcatem neprobil 2x za sebou celne T25/2, jednou mi dinglo AMX 12, 2x IS z boku a jednou SU-100 celne, ale to bylo na velkou vzdalenost ... budiz.
  3. dnes několik výher, něco málo proher. jedna bitva za nula DMG. za 24 bitev jsem zvládnul získat celkem 1 bod za Cap ... jinak žádná extra vzlaštní výhra ani prohra - jen jednou mi došli náboje, takže jsem výhru musel nechat na posledním muži v poli - zvládnul to ...
  4. ... tak to trebas lidi skousnou a projdou si to ...
  5. T49 - pred par dny sem tu psal, ze s tim jezdit nebudu neb posadka prchla do HC, ale ... prodaval jsem ten americkej free premiak a ... kluci z T49 v nem z duvodu uspory mista v kasarnach bivakovali.
  6. ... oceneni hrdina bitvy se dava jen jednomu z 30ti hracu na mape. napr. Odstrelovac, Spojenec, Hlidka atd ...
  7. nastrilenim nej DMG si clovek vitezstvi nezajisti :)
  8. jen drobna technicka - pises o rozjetem tanku. kdysi se psalo (pokud to ještě plati), ze cim dal vozitko je, tim méně casteji vysila signal, který ty zachytíš a spotnes. t.z. na vzdalenost cca 200m a vic je to (nevim) napr. 1,5 sec - za tu dobu ten tank stihnul něco ujet + pripadne lagy 0,1-0,5 sekundy .... pokud jel ten tank, primo k tobe, tak si mozna zachytil signal ktery vyslal napr. ve vzdalenosti 220m ....
  9. jj, ale po vystrelu (je kdesi psano), ze mizi veskere cammo - samo krome toho kere, toho jsem si vedom. ostatni na mape, kteri hru jeste sledovali byli take v udivu ... tech 83m mi prijde jako moc (malo:)), na to, ze me ten tank vubec nevidi pri mem pohybu a strelbe .. on nakonec z toho mista uplne odjel a ja mohl strilet do jeho zadku ..:)
  10. a prekvapila me jedna věc - popojizdim a strilim na vzdalenost 83m. vystrelim 2x a IS-3 me proste nevidi. a to nemam u jednoho clena posadky maskovani .. (ani sit - ale stejne jsem popojizdel)
×
×
  • Vytvořit...