Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

švejk s náma hrál párkrát horskej průšvih, zrovna když jsme betonovali. a koukám, že se přímo do tý provincije teď přifařilo nějáký EAS:-). kdybyste přišli vo pár dní dřív, tak jsme mohli betonovat proti vám;-)

edit: a už tam zase nejste

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to jo to mas pravdu, ale rikam na nic z tohohle si Svejk nestezoval, aspon jsem to z toho teda nevycetl. V rotach je velitel, v CW je velitel. V rotach muzes branit, v CW muzes branit. Navic rict ze CW je pro retardy mi prijde usmevne, to ze mas svazane ruce je taky pravda jen na pul, velitel ti totiz nerika vse do detailu, jen nastini taktiku a ocekava od ostatnich ze do toho taky zapoji mozek, pokud to neudelaji, bitva se prohraje.

 

Já píšu za sebe, ne za švejka. :Smile_Default:

Jako že snad rozumím, co tím myslel a proč. On to určitě upřesní ze svého pohledu.

 

Jinak bych nepoužil slovo retard, to je nadsázka, ale přeci jen máš v CW mnohem jako jedinec více svázané ruce ve srovnání s random battles.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

švejk s náma hrál párkrát horskej průšvih, zrovna když jsme betonovali. a koukám, že se přímo do tý provincije teď přifařilo nějáký EAS:-). kdybyste přišli vo pár dní dřív, tak jsme mohli betonovat proti vám;-)

edit: a už tam zase nejste

Nejsme, protoze se WG jaksi rozhodlo ze tam proste nebudem :Smile_teethhappy: . Vcera jsme meli branit a najednou 2 minuty pred zacatkem zjistime ze nam tam nejdou narvat tanky, tak si rikame WTF. Cipy jsou na obranu dany, dokonce pry byly zablokovany ale server se choval tak jako by tam zadny nebyli. Takze nakonec vcera super technicka porazka :Smile_blinky:

Já píšu za sebe, ne za švejka. :Smile_Default:

Jako že snad rozumím, co tím myslel a proč. On to určitě upřesní ze svého pohledu.

 

Jinak bych nepoužil slovo retard, to je nadsázka, ale přeci jen máš v CW mnohem jako jedinec více svázané ruce ve srovnání s random battles.

Tak samozrejme ze ty ruce oproti randomkam svazanejsi sou. Randomky jsou taky chaos. Ale z meho pohledu oproti rotam ta volnost rozdilna neni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, co takhle pro změnu jednu skoro dojemnou story ?

Včera mi dojetím málem slza ukápla. :D

 

"Porodil" jsem se se svým Königstigerem s acht-acht dělem na mapě El Halluf-standart.

Mám na něm pískovo-zelené camo a koukám, vedle mne stojí E-75 se stejnou kamufláží.

Napsal jsem do chatu anglicky rádobyvtip, něco jako: "E-75 - tati, jsi to ty ? :-D"

... a po odpočtu jsem se rozjel svou cestou.

 

Chvíli jsme jeli vedle sebe a podle natáčení věže jsme se na sebe koukali, jak nám to spolu v tom stejným camu sekne, hehe. :))

Jel jsem na plnej knedlík lajnou 1, přede mnou už to tam mydlila E-50 a T-54. Za chvíli už se ta medka drápala do svahu v A2.

E-75 se mi na cestě někde ztratila, bylo mi to jedno .... public ....

 

V A3 už obě medka narazila na pár enemy a už se na vrcholku kopce začaly do sebe zahryzávat. Obě se držela dost slušně , jak taky jinak, E-50 a T-54 jsou prostě ufa. :-))

Drápal jsem se za nimi do kopce A-2-3 abych jim pomohl a taky si pustil dělo na špacír.

V pravým horní rohu sektoru A3, za rohem, byly IS-3, IS-6, Superpershing a T32.

 

Dorazil jsem ve chvíli, kdy už toho obě medka tam začínala mít už moc, navíc se začaly zapojovat artyny+TDčko z B-6 a začínalo tam být horko.

Obě začala ustupovat z A-3 zpět k A-2 pod svah ... zrovna ve chvíli, kdy jsem se našteloval do malého výklenku ve skále v A-3 vlevo nahoře.

Začal jsem odtamtud vykukovat a krýt jejich couvání pod svah ... pásy, čumák, boky ... má "acht-acht" je fakt rychlá, drzost mého KT je překvapila a jejich dorážení jsem zpomalil.

 

Něco o mne dinglo a něco jsem taky schytal. Medka zůstala pod horizontem svahu A-2/3 a jen vykukovala nahoru s výstřelem.

Modlil jsem se aby mě tam nenechali samotného, zazděného ve skále. :-))

 

Nepřátelům asi začala vadit tato patová situace, kdy se do nich trefují naše 2 artyny a jedinný KT jim stojí v cestě ke krytu před arty na spodku A-3.

Vyrazili téměř současně, jenže byli tak říční mne konečně utlouct, že se na rohu začaly navzájem blokovat, popojíždět a krásně si akorát překáželi. :-D

Pustili se do mě, já do nich, pásy jsem měl dole každou chvilku. Byl jsem mírně nacouvaný na skálu abych víc skryl spodek vany.

Superpershing a IS-6 si nacouvly naproti mne taky ke skále, kam na ně arty nemůže. (znáte to tam :-))

Vlevo, na rohu skály, na mne vyjížděly IS-3 a T32 a už to lítalo.

 

... no, dostal jsem tam od nich plnou nůši facek jako hrom, ta 2 medka mi vyjížděním pomáhala ale nahoru ke mě se jim už nechtělo :-) ,

něco jsem dingnul a dost jim i rozdal ... ale na 4 enemy nejsem dost ChuckNorris, takže mi pomalu ubíraly %/HP, střílel jsem na ně všechny a už už jsem se viděl na šrot. (chybělo mi chytit jeden zásah)

 

Najednou kde se vzal, tu se vzal ... zprava přímo přede mne najela ta naše E-75ka se stejným camo, (musela se mezitím škrábat do svahu okolo těch 2 medek) natočila se aby mne celého za sebe skryla a začala to do nich sázet.

V pauzách, než nabila další "atomovku", jsem kolem její věže vracel enemy rány zase já a po chvilce bylo vyčištěno a kopec byl náš.

Byl jsem potlučenej, jak Karlův most po nájezdu švédů. :-)

 

Bohužel tu poslední ránu jsem chvíli poté schytal do motoru při sjíždění svahu v A4 od, ve křoví zakempený, Lorraine40t z B4 a "daddyho" v E-75 nakonec po detracku v A5/6 dostaly artyny a TDs.

 

map-el-halluf-1.jpg

 

Další "doják" už v zásobě nemám, většinou vás v podobný situaci ostatní nechají spíš chcípnout, než aby kvůli vám proti 4 enemy riskovali své poškození.

 

Slunce v duši experti. :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak po několika úspěšných násobcích vytáhnu IS a bulhar jak sviŇa. první ranou minu detracklou t-50 na 59 metrů a to sem měl zaměřeno. další rána příde do m6 asi tak 0.01 vteřiny po její smrt. potom dingnu číŇana do spodního pancíře. pak konečně propálim löweho do zadku, zbude mu 1% a pak dingnu t29 do boku, úhel skoro žádnej. k tomu blbej tým, a nálada v prdeli. :Smile-angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Až na neustálý padání hry (zasekne se obraz i zvuk a pomůže jen reset celýho PC) šly násobky docela dobře.

Nejlepší zážitek ovšem byla hra za arty M12, zapnu hru, začně bitva, popojedu cca 2 metry a hra spadne... Už totálně naštvanej (protože to bylo za hodinu potřetí) restartuju počítač. Když se dostanu do hry, nám zbylo 5 tanků, soupeřům 7. Říkam si, to mohla bejt pěkná vyrovnaná hra, kdyby mi to nespadlo. No dělal jsem co jsem moch a skončil jsem s 5 killama a 50 hp a vyhráli jsme, jejich cap držel ferdinand se 7 hp :Smile_harp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takovou bandu kreténu sem zas chyt...

jedu s löwem na fjordech, sotva vyjedu z kruhu, tak nám chcípnou všichni 4 skauti. tak sem jim poděkoval za dobrou práci a přínos týmu. pak jedu v postatě sám na to pole uprostřed.sou tam asi 4 nepřátelé a já s nima jaxe dá bojuju. pak najednou prd prd a zezadu po mě střílej další 3 tanky, protože celej zbytek týmu tam do několika minut pochcípal. no a já do pár vteřin taky mrtvej. ale to neni všechno, nějaký hovada mi začali nadávat do vallet warriora a nooba že s löwem jako všechny nezabiju nebo co. kdyby se mi dostali na voči tak je asi fakt zabiju.

pak bitva s tigrem. no typický, nikoho nevidim, šijou to do mě 3 tanky, medka i vo 2 tiery níž, ať se natáčim jak chci. ale nějak to s IS a amx45 dáme a postupujem. úspěšně dingnu 2x jgpantera a dám to štugovi za nula. ale prostě furt eště žiju a dostanu se na cap a capnem to. a to největší překvapení na konec. přestože sem měl předek jak řešeto, včetně štítu kanönu, což mě fakt sere sem dostal steel wall :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CZ Nemesis:

Roty a CW jsou pořádně rozdílné. Prostě o nic tam nejde, tak se zkouší a blbne. CW je prostě moc harcore...killuje to i ten zbyteček reality.

Já to hlavně srovnával z pohledu mých představ tankových bojů, které vycházejí z tun knížek co jsem přečetl....a tomu je nejblíže public chaos.

Asi jsem moc od CW očekával, ale když se defuje území tak díky pravidlou, že stačí remiza...to je ultra skupinový camp grupáč.

To nemá ani s arkádovým tankovým bojem nic společného. Kdyby do nás pomaličku nezačala na horským průsmyku šít arty, tak jsem tam seděli vyřádkovaný ještě dneska..... logická taktika, kterou dělají všichni. Ale co je to za úmění? Kde tam může hráč ukázat své kvality? Všechno je to jen o vykukování a zajíždění...ten kdo dá méně hitů za nula či méně dingne z 20m ...vyhrál...

Sorry, ale mě CW z taktického hlediska hrozně zklamaly. Je to jen o přečíslení na konkrétním místě...o ničem jiném...

I díky hraní v rotách jsem se jen utvrdil, že pořádný hráč se může nejlépe realizovat na publiku. Tam se neschopa za dobrý tým neschová.

O tohle mi šlo....tak jsem to myslel .Proto ta narážka na retardy...v rotě či v CWčku se jeden či dva lemplíci v klidu schovají. Na publicku ne.

A hlavně....publick to je rozmanitost...je tam všechno...i v rotách jsou scouti, medka, TDčka, heavy i artyny....v CW?

3xMAUS na proražení či na popravu aby ostatní měli schovku....a pak zbytek JS7, T110 či T110E4....

A je po pěkně rozmanitém bojišti a atmosféře.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda Švejku, ty mě překvapujeŠ! Public je chaos a totální bordel. Jestli takto vypadaly nějaké tankové bitvy, tak leda na ruské straně, kde jezdili tanky bez vysílaček ale u němců bych to považoval za téměř vyloučené. Jestli se to někomu líbí, tak to sice nechápu ale je to jeho věc. já dávám přednost tomu, že každý má své místo, každý ví co má dělat a stojí proti mě zhruba stejně vybavený a namakaný nepřítel. Pak rozhoduje taktika a umění jednotlivých hráčů + jejich vlastní iniciativa. Banda pojaŠených dětí jezdících s čímkoliv, kamkoliv a jakkoliv, to mě fakt nebere. Různorodé to je ale střílet blbečky, jak na běžícím pásu a nebo naopak stihnout jen 2x vystřelit a chcípnout protože ostatní už chcípli a proti mě stojí 7 nepřátel, to mi teda jako zábava nepasuje. Jednou za čas se povede sluŠná bitva ale to je fakt vzácné a mě osobně to nestojí za to odehrát 20 bitev, které jsou o ničem abych pak měl jednu zajímavou. Na CW je zajímavá každá bitva a to i když totálně prohrajeŠ a nebo naopak vyhrajeŠ protože se tam vždy o něco jedná a ne, že někde chcípne polovina týmu za 5 minut protože jsou to telata.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CZ Nemesis:

Roty a CW jsou pořádně rozdílné. Prostě o nic tam nejde, tak se zkouší a blbne. CW je prostě moc harcore...killuje to i ten zbyteček reality.

Já to hlavně srovnával z pohledu mých představ tankových bojů, které vycházejí z tun knížek co jsem přečetl....a tomu je nejblíže public chaos.

Asi jsem moc od CW očekával, ale když se defuje území tak díky pravidlou, že stačí remiza...to je ultra skupinový camp grupáč.

To nemá ani s arkádovým tankovým bojem nic společného. Kdyby do nás pomaličku nezačala na horským průsmyku šít arty, tak jsem tam seděli vyřádkovaný ještě dneska..... logická taktika, kterou dělají všichni. Ale co je to za úmění? Kde tam může hráč ukázat své kvality? Všechno je to jen o vykukování a zajíždění...ten kdo dá méně hitů za nula či méně dingne z 20m ...vyhrál...

Sorry, ale mě CW z taktického hlediska hrozně zklamaly. Je to jen o přečíslení na konkrétním místě...o ničem jiném...

I díky hraní v rotách jsem se jen utvrdil, že pořádný hráč se může nejlépe realizovat na publiku. Tam se neschopa za dobrý tým neschová.

O tohle mi šlo....tak jsem to myslel .Proto ta narážka na retardy...v rotě či v CWčku se jeden či dva lemplíci v klidu schovají. Na publicku ne.

A hlavně....publick to je rozmanitost...je tam všechno...i v rotách jsou scouti, medka, TDčka, heavy i artyny....v CW?

3xMAUS na proražení či na popravu aby ostatní měli schovku....a pak zbytek JS7, T110 či T110E4....

A je po pěkně rozmanitém bojišti a atmosféře.....

Njn jako kdybych nerikal ze bez artin by se to kolikrat dobyt nedalo :). Kazdopadne v rotach kdyz blbnes a zkousis tak proti teamu aspon trochu na urovni, te to bude stat vyhru, to same plati pro CW. A to ze je to o tom kdo koho momentalne nekde precisli je vsude i na publicu, na to jsi prisel celkem pozde. Jedinej rozdil je, ze na publicu jsou takovy jelita ze i kdyz te precislej tak na tebe nevyjedou vsichni najednou. Vis proc hrac na publicu muze ukazat sve kvality? Protoze hraje s a proti lemplum. Kdyby na publicu vsichni byli tak kvalitni, tak to vypada jak rota nebo CWcko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda Švejku, ty mě překvapujeŠ! Public je chaos a totální bordel. Jestli takto vypadaly nějaké tankové bitvy, tak leda na ruské straně, kde jezdili tanky bez vysílaček ale u němců bych to považoval za téměř vyloučené.

 

No Švejk poskládá četu,jsou propojení komunikačním programem,spolupracují spolu a proti sobě mají 15 hracu zastupucijich chaos..Ani se mu nedivím že jej tak baví díky taktice a souhře likvidovat vŠe živé u enemáků :Smile_veryhappy: A když je solo??tak si na low tierech musí připadat jako Wittman :Smile_veryhappy: Proto to dle mne jeŠtě neodinstaloval :Smile_great:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno musím říci, že jsem si poslední asi tří tejdny pořádně nezahrál. Dneska jsem kromě jedný hry s T150 všechno prohrál, vždycky dole, takže jsem měl minimální šanci něco udělat s výsledkem a ikdyž jsem sundal pět tanků, nepomohlo to. Mraky debilů, podělaný MM kde mě to hází se šestkama proti hromadě osmiček, mraky OP rejže. Opět jsem dospěl do stadia, kde mě to vůbec nebaví. Už podruhé. Nechávám toho. Nebaví mě to vlastně po patchi, kde jedinej použitelnej tank co mám v garáži je T150. Kašlu na to. Třeba se k tomu někdy vrátím, ale jen tak to nebude.

Užívejte si to, flustrujte se, lepší to nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám spíš problém v tom, že nějaký tanky prostě "jdou" a jiný "nejdou", jaký.. to se mění každej den. Dneska nešla M6 a amx12t, sice jsem v každý hře zabil alespoň 1 soupeře (to je co říct, když jdu s tou 75mm hračkou na M6 proti 8 tierum), ale vždycky prohra... 6x za sebou. Ale pak si stačí vzít tank co jde a najednou dam 5 killů a dalších 5 poškodim.

Takže dneska jako obvykle.. U 2 tanků jsem se trápil, a 4 jsem dal na první pokus a ještě jsem s nima zahrál pár pěknejch her jentak for fun.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky



od 0:48 - stejne se mi trasla ruka a sundaval jsem si bryle pred 5 minutama když jsme projeli obranu prochorovky 15:1, už jenom PROČ PROČ IDIOTI. Umyslna zrada a zapřičinění takovy potupy, wargaming nabil ostatním určitě slepý náboje protože tak blbej už nemuže bejt nikdo. T25 je super tank ale nemuzes byt sám...

Edit: Další bitva s T25, step, vzájemná bitva, inteligentní tanky brání spawn, když se jich zeptám co tam dělají - defending. Samozdřejmě o pár minut později vymazaní z mapy. Končím pro dnešek nebo mě rupne žilka.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda Švejku, ty mě překvapujeŠ! Public je chaos a totální bordel. Jestli takto vypadaly nějaké tankové bitvy, tak leda na ruské straně, kde jezdili tanky bez vysílaček ale u němců bych to považoval za téměř vyloučené. Jestli se to někomu líbí, tak to sice nechápu ale je to jeho věc. já dávám přednost tomu, že každý má své místo, každý ví co má dělat a stojí proti mě zhruba stejně vybavený a namakaný nepřítel. Pak rozhoduje taktika a umění jednotlivých hráčů + jejich vlastní iniciativa. Banda pojaŠených dětí jezdících s čímkoliv, kamkoliv a jakkoliv, to mě fakt nebere. Různorodé to je ale střílet blbečky, jak na běžícím pásu a nebo naopak stihnout jen 2x vystřelit a chcípnout protože ostatní už chcípli a proti mě stojí 7 nepřátel, to mi teda jako zábava nepasuje. Jednou za čas se povede sluŠná bitva ale to je fakt vzácné a mě osobně to nestojí za to odehrát 20 bitev, které jsou o ničem abych pak měl jednu zajímavou. Na CW je zajímavá každá bitva a to i když totálně prohrajeŠ a nebo naopak vyhrajeŠ protože se tam vždy o něco jedná a ne, že někde chcípne polovina týmu za 5 minut protože jsou to telata.

 

Kanáre tady jsi naprosto mimo:

1. k historii.... tankové bitvy byly ve WWII totalní chaos. Jednotky i samotný stroje se odělovaly a bloudily, do toho palilo dělostřelectvo, nálétávalo letectvo....pěchota. Ano, němci měli do poloviny války výhodu vysílaček, kdežto rusové se orijentovali jen díky praporkům a dle velitelského tanku, který vysílačku měl.

Nebuď najivní a neidealizuj si tu neměcký tankový útok jako někde na Šachovnici. Pro jednotlivé tanky to byl total chaos ve vŠech národech. Vítezila kreativita, rychlost přesnost a hlavně Štěstíkonkrétního tanku. Přesně jako na publicku.

2. NA publicku sice je spousta "blbečků" jak říkáŠ, ale na vŠech stranách. To jak popisujeŠ průběh her na publicku je naprostá demagogie a lež. Ty si vždy něco vsugerujeŠ a jedeŠ dle toho jak ultra tvrdohlavec. Jaké popravování blbečků nebo zas prohry s dvěma výstřely 3:15? Co to povídáŠ?

Když čéék nehraje 10 třídu, kterou WG podělalo, tak se nikdy tak dobře publik nehrál jako se hraje teď. Díky změně MM se dá hrát dobře i s třídama, které dřív byly jen potrava pro top třídy(5,6,7).

Od 2 do 8 třídy se hraje moc pekně. Do 5 v klidu hraju sám a tvrdit, že si v low tierech chodím lovit "blbečky" kteří jezdí na popravu jak kačeny. Hrál jsi někdy teď delŠí dobu low tiery? Nehrál, páč by jsi takovou blbost nikdy neřekl.

Aktuálně se v nich pohybuje velký počet zkuŠených hráčů, hry jsou velice zajímavé a napínavé....a lehké to taky není....s T40 jsem skoro pořád dole...

K CW.... je dobře, že se hrajou a i já si je rád občas zahraju..abych pomohl týmu a vyzkouŠel si je. Bože, ale vystavovat CW jako taktický skvost, kde si teprve pořádně zahrajeŠ....co Vás na nich tak hrozně baví? VŠechno jak přes kopírák....každá mapa mám jednu či dve tupé taktiky...postav se sem a tam....potkáte pár jasně odhadnutelných strojů. A že tam o něco jde? Bože a o co?

Já nikomu CW neberu, ale můžu říct, že s pohledu zábavy je to oproti publicku mrtvá věc.

 

NEMESIS: k té poznámce, že přečíslením se vyhrává ve WOTu vŠude....jsem si prý toho nevŠimnul.

Hloupost. Ano v CW a rotách tomu tak je. ZvláŠtě v rotách, když už prohrajeme, tak jen díky té nejtupějŠí taktice nepřítele...vrhne vŠechno na jednu stranu a my nestačímě druhou půlku týmu stáhnout....

Ale proč tomu tak na CW a v rotách je? Páč proti sobě hrají stejně třídy! Jak udrží flek 2xJS3 proti 6xJS3, že?

Tohle na publiku neplatí....celé utoky se dají zastavit s pouhou četou nebo dobře postaveným td...nejde jen o kvality hráčů, ale právě o roznorodost strojů.

O kreativitu a taktickou vyspělost, kdy hráč musí sledovat třídy enemáka, kde jsou a kde utočí....kde se s čím přesunout a co kde jak podpořit. Chytrou hrou se dá porazit i přesila....

Ale v CW a Rotách? Zapomeň.

CHápu, že to "Šachové" dílo CW obhajujete...do WOT patří a jsem rád, že je....ale to jak ho vychvalujete a mluvíte o něm.....to je protě lež.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

absolutne nechapu a nevim co delat expim t28 srototypa mam s nim EFR pres 2000 po 120 bitvach asi 200 killu, snazim se dycky jak muzu ale proste porad jen 50% w/l proc jen ja musim dycky schytat blbce do teamu to je k placi uz proste,myslel jsem ze po prazdninach to bude lepsi ale je to stejny potad IX a X nehratelny

 

a ted neco k patchy nechapu proc mrvej t110 E4 ,du si pro nej a ted me ho nerfnou jak svina, co to ma jako bejt z niceho nic mu tipnou 70 mm pancire takovej nerf sem za rok co hraju jeste nevidel a proc ? protoze jim vycniva v grafu ze moc vytezi !!! nebude to tim treba ze to je dobrej tank ze se s nim dobre hraje ? udali jednou dobrej tank a zas ho absolutne udelaj na nic, jak se muzou ridit nakym grafem a udelat to ze kdyz je nekdo pod grafem buff a nad grafem nerf, jen podle toho jak se vitezi s danym tankem to je hovadina prece, to za chvili budou tanky vsechny stejny a budou se jen lisit barvou tvarem jinac budou stejny protoze by vycnivali z jejich podelanyho grafu to je nesmysli prece to pak bude jedno jestli hraju frantiky nebo nemce,buff e-100 je taky super k cemu mi je ze me pridavaj porad zivot ? na nic asi jen ze vydrzim o 5 sekun dyl to me vazne nepomuze kdyz nabijim 20 sekund vystrelim naboj za litr a ding, to ty sasci z WG nepochopili ze to neni HP ale delem ? s tou E4 a E-100 me vazne napenilil !!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Švejku, jedu lajnu francouzkých TD a jsem teprve u tieru 7, takže hraju nízké tiery docela často. Jestli byl za války tankový útok takový bordel, tak prosím, nejsem proti ale pochybuju, že to bylo něco, co by se publicu mělo rovnat. A i kdyby ano, tak je mi to celkem fuk protože tohle je hra a nikoli realita. Nemusím si nic vsugerovávat, prostě to hraju a je to jak přes kopírák 15:2 a nebo 4:15. Pokud mám tank, který je top, tak se dá něco dělat ale jestli mám tier 7 a proti mě stojí několik devítek, tak to záleží vyloženě na tom co udělají ty top stroje na jedné a nebo druhé straně a pak je to ten výsledek 15:2 a nebo 4:15 a záleží na tom zda se s tím nízkým tierem nepřipletu blízko k těm devítkám, jak dlouho přežiju. Mě prostě takový chaos nevyhovuje. Sice nejsem uplná bezradná lamka ale docela tím chaosem trpím. Nelze se totiž na nikoho spolehnout a já jsem kolektivní hráč i když se snažím na publicu o opak, tak mi to prostě často nejde a pak na to doplácím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...