Přejít na obsah

czNemesis

Members
  • Počet příspěvků

    1 037
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    4

Vše od uživatele czNemesis

  1. Podlé tvé logiky je FV215 183mm nejlepší tank ve hře... porovnávat efektivitu tanku čistě pouze penetrace je přinejmenším velice nešťastné.
  2. A já se zase divím že těm ubrekánkům SerB vůbec odpovídá...
  3. Já už jen čekám na slevu na Steamu a pak to koupím.
  4. Máš pravdu, já už to mám v hlavě popletený :biggrin: . Ono se tvrdilo že výhra na kredity nemá vliv, ale bylo to v kontextu na kredity jako takové, které dostaneš za to když něco ve hře děláš (dmg,spot dmg). Né ty které dostaneš hned při vstupu do bitvy.
  5. Vždy se tvrdil přesně opak, máš to nějaké popletené
  6. Protože si myslím, že autor příspěvku měl na mysli, že je OP oproti ostatním skillům velitele. No neříkejte sami, že žárovka není první 100% skill u každého vašeho velitele tanku? A silně pochybuju, že tam například někdo dá radši mentora (učitele nebo jak), než žárovku. V tomto kontextu ten skill OP je, vyčuhuje nad ostatníma (skillama).
  7. Já mám E-50M a jsem celkem dost spokojenej. Ten tank je špica :)
  8. Dneska nic moc, asi jsem to už po tom půl roce zapomněl hrát :/
  9. Byl jsem to já a bylo to trochu jinak. Ty jsi mi říkal že za rok budeš mít stejný EFR jako já (už nevím proč, na co jsi se vymlouval). No uběhl skoro rok, z toho jsem na to půl roku ani nešáh a pořád si myslím že máš co dohánět ;) Každopádně neber to jako povyšování Kanáre, však se známe :)
  10. To jsou photonová torpéda a phasery, to si pleteš s tou plazmou
  11. Špatně jsi pochopil. Když vstoupíš do bitvy, tak už prostě máš jistý určitej počet kreditů aniž by si cokoliv udělal, liší se to od tieru a typu tanku. A pouze tahle částka se ti vynásobí 1.85 když vyhraješ, ne celá částka.
  12. http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Experience_and_Credits The "Joining a battle" reward is multiplied by 1.85. No bonus to other rewards earned during the battle. Při výhře, se odměna za pouhý vstup do bitvy vynásobí 1.85. Zbytek zůstává jako při prohře.
  13. No já osobně si myslím, že oni těmi 50% právě zjednodušeně řečeno myslí to, že si artina sama nic nenasvítí. Je tedy možné že prostě dají artině boost a že například když s ní budeš dávat dmg na soupeře kterého vidíš, tak dostaneš ve výsledku 150% xp. Ale to je pouze moje domněnka, protože mě to prostě expově nevychází.
  14. Díky, stejně ty jo mi to prostě ale nevychází. Jelikož artina dostává 50% expů, protože její cíl nasvítí někdo jinej a k tomu měla ještě 50% postih, tak dalo by se říct, že dostávala 25% expů. Což mi přijde jako silné kafe.
  15. Jen dotaz, kde se tohle přesně píše?
  16. Vtipné na tom ovšem je, že když si prohledáš historii zdejších příspěvku, tak zrovna tuhle "teorii" skoro nikdo nevyvracel. Byla totiž o tom zmíňka i na wiki, jenomže problém je, jak říka Bobby, že WG kolikrát tohle potvrdilo a popřelo, takže nikdo doopravdy neví jak to teď je. Dle mého žádnou další potvrzenou konspiračku nenajdeš, protože to co se tu častokrát vyplodilo by nevymyslel ani sám Lukašenko ;)
  17. Unbelievable! Díky za link, tohle je super změna a vůbec se divím že něco takového udělali. Už teda potom taky chápu ty změny v přesnosti artin.
  18. Moment moment, kde si to zjistil? Tenhle směr změn, zdá se mi poněkud příznivý, že by svítalo na lepší časy?
  19. To je podle mě ale právě to co si SerB myslí. Jelikož hráčů s mozkem je ve WoT jak šafránu, tak jim moc zákazníků neodejde.
  20. Jo jo s JejKeyem je v četě na randomu o zábavu postaráno... :biggrin:
  21. Sranda jak tu dokážete rozběhnout flame o nepotvrzeném info. Každopádně, není ten "brutální" nerf jen úpravou artin pro jejich novej MM? Jak už tu někdo psal, jestli GWPanther začne být brán jako tier 6 tank a bude proti tankům 6 až 8 tieru, tak dle mého se žádný brutální nerf nekoná. Pokud ovšem ten nerf bude platit i pro top artiny pak to bude dle mého ještě zajímavé jak to s hrou zamává.
  22. Pro ty co umí anglicky tak doporučuji http://www.youtube.com/watch?v=mtOV1-UiivY&NR=1&feature=fvwp
  23. Vždyť psal že momentálně podniká...
  24. Tak ono když to vemeš z jiného hlediska, tak člověk by měl porovnávat pouze tiery mezi sebou, tzn IS-3 vs KT vs T32, takže pak tam ta různorodost pořád nějak zůstává v rozumné míře, protože těch tanků k porovnání tam zas tolik není. Například když se koukneš na top tier tanky, tak si myslím že musíš uznat že se WG daří tam tu různorodost zachovat. Například nedávné uvedení britského TDčka. Díky své dmg je to unikátní tank. To samé i artiny, každá má to své. U heavy top tanků už to tolik do očí bijící není, ale pořád tam jsou rozdíly viditelné a taktika se podle toho upravuje.
×
×
  • Vytvořit...