Přejít na obsah

czNemesis

Members
  • Počet příspěvků

    1 037
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    4

czNemesis last won the day on Leden 10 2013

czNemesis had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

czNemesis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

186

Popularita

  1. Podlé tvé logiky je FV215 183mm nejlepší tank ve hře... porovnávat efektivitu tanku čistě pouze penetrace je přinejmenším velice nešťastné.
  2. A já se zase divím že těm ubrekánkům SerB vůbec odpovídá...
  3. Já už jen čekám na slevu na Steamu a pak to koupím.
  4. Máš pravdu, já už to mám v hlavě popletený :biggrin: . Ono se tvrdilo že výhra na kredity nemá vliv, ale bylo to v kontextu na kredity jako takové, které dostaneš za to když něco ve hře děláš (dmg,spot dmg). Né ty které dostaneš hned při vstupu do bitvy.
  5. Vždy se tvrdil přesně opak, máš to nějaké popletené
  6. Protože si myslím, že autor příspěvku měl na mysli, že je OP oproti ostatním skillům velitele. No neříkejte sami, že žárovka není první 100% skill u každého vašeho velitele tanku? A silně pochybuju, že tam například někdo dá radši mentora (učitele nebo jak), než žárovku. V tomto kontextu ten skill OP je, vyčuhuje nad ostatníma (skillama).
  7. Já mám E-50M a jsem celkem dost spokojenej. Ten tank je špica :)
  8. Dneska nic moc, asi jsem to už po tom půl roce zapomněl hrát :/
  9. Byl jsem to já a bylo to trochu jinak. Ty jsi mi říkal že za rok budeš mít stejný EFR jako já (už nevím proč, na co jsi se vymlouval). No uběhl skoro rok, z toho jsem na to půl roku ani nešáh a pořád si myslím že máš co dohánět ;) Každopádně neber to jako povyšování Kanáre, však se známe :)
  10. To jsou photonová torpéda a phasery, to si pleteš s tou plazmou
  11. Špatně jsi pochopil. Když vstoupíš do bitvy, tak už prostě máš jistý určitej počet kreditů aniž by si cokoliv udělal, liší se to od tieru a typu tanku. A pouze tahle částka se ti vynásobí 1.85 když vyhraješ, ne celá částka.
  12. http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Experience_and_Credits The "Joining a battle" reward is multiplied by 1.85. No bonus to other rewards earned during the battle. Při výhře, se odměna za pouhý vstup do bitvy vynásobí 1.85. Zbytek zůstává jako při prohře.
  13. No já osobně si myslím, že oni těmi 50% právě zjednodušeně řečeno myslí to, že si artina sama nic nenasvítí. Je tedy možné že prostě dají artině boost a že například když s ní budeš dávat dmg na soupeře kterého vidíš, tak dostaneš ve výsledku 150% xp. Ale to je pouze moje domněnka, protože mě to prostě expově nevychází.
  14. Díky, stejně ty jo mi to prostě ale nevychází. Jelikož artina dostává 50% expů, protože její cíl nasvítí někdo jinej a k tomu měla ještě 50% postih, tak dalo by se říct, že dostávala 25% expů. Což mi přijde jako silné kafe.
×
×
  • Vytvořit...