Přejít na obsah

VanThagner

Members
  • Počet příspěvků

    326
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Morava

Návštěvy profilu

908 zobrazení profilu

VanThagner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

183

Popularita

  1. Aneb jak se má řádně vytrollit sluníčko. :) **** the Logic! Možná bych neměl mít v přátelích na fb takové lidi, ale tohle mě zrovna nedalo abych to nekomentoval.
  2. Když se vám politický humr nelíbí tak ho přeskakujte :D Budeme všechno cenzurovat protože se to někomu nelíbí :D No hej! Ahoj já jsem blondýnka a nelíbí se mi ten vtip o mě na strane 652, prosím smažte ho a pak insultujte v komentářích všechny komu se to líbí a samože autora... Sakra Humr by neměl mít cenzuru ani pravidla, proto je to humr, proto je to český humr. Jediný co by se mělo mazat jsou tady ty bezpředmětný hádky v topicu, který pro to neslouží.
  3. Znovu, je to na stejné stránce.... K tomu to není potřeba číst ani celé, člověk si toho všimne když scrolluje dolů....
  4. On pořád umírá? A ožívá na stejném místě? :D Cha! :D Kenny :D
  5. V první řadě bych chtěl upozornit že to co bude následovat je tak černé, že by to mohlo sbírat bavlnu. Takže kdo to nesnese tak ať ani nečte a nekomentuje. A přes to nejede vlak.!
  6. SerB: “There were no Tigers in Ardennes” http://www.treefrogtreasures.com/forum/attachment.php?attachmentid=117781&d=1359651045 Ale sovětské historické knížky jsou určitě přesnější ;)
  7. Člověk si říká, jestli mohl udělat víc :) Ale jsem rád že WG dává ten bonus i při porážce :) Jinak to je tak když hraje 1 vs 29 dalších. :D http://wotreplays.eu/site/754215#self
  8. Jako ta Nokie se mi fest líbí :D Z nostagie bych si ji i pořídil ;) škoda že je to jen apríl :)
×
×
  • Vytvořit...