Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Bylo mi doporučeno to odinstalovat a jít hrát tetris. Jenže já tetris někam už vyhodil... :-( Ale s tou odinstalací to není úplně špatnej nápad.... možná by mi to chvilku prospělo..

 

Nechci se chlubit, ale hlášku "Please, uninstall WoT and PLAY TETRIS" jsem ASI vymyslel já :-) bo to do ingame chatu píšu už... tak rok a nikde jsem to neokoukal.

 

Bohužel je to vlastně krávovina (jak mi bylo vysvětleno - a je to pravda), poněvadž tetris je logická hra, tudíž spousta "rajčat" by v ní měla daleko horší výsledky nežli ve WoTku... tudíž by dotyčná "rajčata" měla hrát karetní hru "válka", kde opravdu není potřeba mít IQ s trojcifernou hodnotou :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

poslední dny si WG říká o to, abych přestal platit premko, už toho mám plné zuby, s typem 58 hraju jen proti osmičkám a ještě s týmy na p..., co je ale horší, že díky špatným výsledkům dělám kraviny a hraju hrozně, jezdím na blbé místa, zbytečně se cpu dopředu, všechno špatně, třeba dneska ráno jsem dal 12 bitev a měl jsem WN8 1000, tak špatně jsem dlouho nehrál

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice je QuickyBaby (http://www.youtube.com/channel/UCQWHq9e1hN268yjgYq-0hNw) s komentářem, ale zkus jeho videa na youtube, mapy se naučíš i tak. Dobrý je i TheFochYou ( http://www.youtube.com/channel/UCYmKvoh0a_7yx0PKNtSSrNA). Na dobrá QuickyBabyho videa můžeš koukat i na Twitchi (http://www.twitch.tv/quickybaby - videa máš v pravém horním rohu, jsou tam záznamy i hodně dobrých jednotlivých bitev).

 

Z českých ti bohužel moc neporadím, ale prý je dobrý Akcido (http://www.youtube.com/channel/UCi_c-qO6-dxfALHK_smqJKg). 

 

V poslední řadě taky občas koukám na wotreplays, ale tam si to fakt musíš probrat, abys přišel na to, jestli to bylo štěstí nebo skill.

 

skouknul jsem 5 hodin hrani twitch.tv/quickybaby/b/507698928 a ... dost koukám, jak mu to jde. většinou mi nepřijde to jeho hraní nějak extra, ale většinu bitev je v závěrečné tabulce na špici ... někdy hraje dosti agresivně a někdy to vypadá na extra luck a kdybych videl jen nějaký videa, tak si myslím že vybral ty lepší bitvy, ale tohle je několikahodinový záznam jeho normálního hrani v četě i bez - a to tedy koukám ... a ty jeho staty ... http://www.vbaddict.net/tanks/quickfingers-eu-44fa7f0ab74867d75f788e3332b9cacf - je dobré vědět, že mu to napr. s  Pz.III taky kdysi nešlo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si člověče pleteš s BVP - to má boční pancíř teoreticky odolnej proti 7,62x54, ale je to na hraně. Dvaasedmdesátka má boky tlustý přes pět centimetrů, to neprostřelíš ani průbojnou 12,7...

Nepletu.....T72 opravdu šlo prostřelit kulometem mezi pásy...někam do boku nad podlahou. Vím to na 100%. Páč mi to říkal kamarád z armády, který dlouhá léta T 72 řídil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepletu.....T72 opravdu šlo prostřelit kulometem mezi pásy...někam do boku nad podlahou. Vím to na 100%. Páč mi to říkal kamarád z armády, který dlouhá léta T 72 řídil.

 

Já sem na tyhle "kamarády co to dlouhý léta řídili" dost opatrnej. Tuhle mi jeden voják z povolání tvrdil cosi o dělostřeleckých systémech, který ovšem nikdo nikdy neviděl, ale nejspíš si to pletl s 2S6 Pion, o kterým zas nevěděl nic on (nebo s tím samohybným minometem Tulpan, kterej sme taky měli zavedenej ve výzbroji).

 

Na debatu o T-55, kde člověk "co u nich sloužil" vykládal dost podivný zkazky (víceméně motal dohromady x tanků) taky vzpomínám s pobavením. Ony totiž léta dost zkreslujou mnohdy nepřesný informace, co se klucí v mládí dozvěděli (třebas tu zkazku z mých vojenských let, že používáme Kalašnikovy - dost dlouho mi trvalo, než sem jim vysvětlil, že to FAKT kalachy nejsou a je to jen podobný).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes ráno dvě bitvy s Rhm... obě prohry. Byl jsem nazván gold noobem, od nepřátelského Rhm kterého jsem poslal do garáže a že jsem "id..t" protože používám na jeho papírový tank goldy. Sice jsem se mu snažil vysvětlit, že ve hře, kde jsme byli my dva jediné osmičky, jinak 4 devítky a ostatní Xtier.... mám zkrátka nabitej gold a že díky reloadu 15s opravdu nebudu čekat na přebití na HE... ale nepomohlo to. Bylo mi doporučeno to odinstalovat a jít hrát tetris. Jenže já tetris někam už vyhodil... :-( Ale s tou odinstalací to není úplně špatnej nápad.... možná by mi to chvilku prospělo..

Jo, lidi jsou divný, mně dneska nadávali hned dvakrát, poprvé jsem rozstřílel IS-3 na Malinovce, ve druhý bitvě pak KV-4. Ten první byl lemra, co stojí na místě, ani se pořádně nekryl a já ho rozstřílel za jízdy (byl už trochu načatej). To jsem si vyslechl o noobech, hackerech a ty sprostý výrazy vynechám. Mimochodem jsem se díval, jak moc byl v tý bitvě dobrej, a měl to za 0. Ten druhej jel proti mě face to face na útesech a můžu já za to, že si pamatuju, že KV-4 se dobře střílí do poklopu na věži? Je fakt, že jsem ho trefil 5x za sebou, asi taky trochu štěstí. Nadával mi ještě v garáži a dost sprostě. Navíc jsme obě ty bitvy prohráli, jednu na cap, druhou na demenci. Já nadávám jen vlastním. Ale jinak mě Caern dneska potěšil a to ho ani nemám komplet vybavenýho.

di-ZBS7.jpg

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar všem, tak dneska odpoledne se mi nějak moc dařilo. Před chvílí jsem to ještě na pár her zapnul a to jsem neměl dělat, okamžitě serie proher. Naposled ta nejlepší na Murovance.  0:15, to jsem dlouho nezažil . V 2.45 min nám začali obsazovat základu a to už byli skoro všichni naši mrtví. A co já ?

ST-I, 4 výstřely, 4 zásahy , z toho 2x ding, pak to byl gangbang. Kdo se mnou hrál ? Třeba E-75, 3 700 bitev, 43%WR, jednou vystřelil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

T54E1 je boží. Ale mezi desítkama to občas táhne k vytáhnutí goldů... ale dá se odolat. No, hry byly... stříleli mě i naši... jednou do mě ťuknul a zastavil se Lorraine, když se stahoval před enemákama. Jakmile jsem si toho všiml, začal jsem couvat. No, následně mi pár ranama vysvětlil, že to dmg co obdržel (slovy: NULA) mám na svědomí já... do konce hry jsem se bavil tou debilitou. A dostal pár reportíků od četařů i kolemjdoucích.

ALe ten rudej dobytek v prémiových osmičkách je peklo. Jenom to umře, dá to max 400 dmg a  ... kdyby aspoň neblokovali cestu a byli neviditelní, ale ne. Jedu, objíždím, že mi to vyjde a on zastaví. Bum.. fajn, ještě tu pozici stíhám. Hele, rudá T32, tu objedu, STOPKA...neobjedu... fajn, už nestíhám. Co mě mrzí, tak ani 1356 xp nestačilo na Hrdinu. Jedniček spousta, ale Hrdina utíká  :pinch:

 

Ale T54E1 je sympatická. Dle čísílek dokonce víc, než jsem si myslel  :biggrin:  Jak já se těším, až se dostanu do stádia, kdy začnu střílet goldy. Už se na tu fialovou barvičku klepu  :teehee:

wnkCF.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty konfrontace plný ISUn... většinou prohrály. Protože je to papír, dlouho to nabíjí, nic to nevidí, dá se to snadno detracknout a zpoza překážek musí vyjet celé. Pokud nedostanou kempící mapu s nějakým vyvýšeným rohem... prohra.

 

Mě šlo spíš o to, že jsme tam byli tři šestky a zbytek osmičky. K tomu mapa Himmelsdorf, kterou s Hellcatem hraju vážně nerad ale nakonec jsem se stáhnul ke kostelu, zákeřně jsem škodil a ono to vyšlo. :-)

 

P.S. Švejk tu několikrát psal, že nové a nově upravené mapy nejsou vhodné pro TD bez věže. Nemám, nemohu posoudit ale to, že je na každé mapě milión kopců, vyvýšenin a podobných nepřirozených věcí je opruz, z mého pohledu, pro pomalé heavyny. Když vezmu KV-1 a bitva je max pátý tier a k tomu třeba mapa Tundra, tak než se vyškrábu kamkoli, tak je většinou po válce. A když mi to dává ten WG robot každou druhou bitvu, tak už mám chuť se jít utopit. Jenomže na téhle šišaté mapě ani není kde.

 

P.S.2 Mám nový zážitek...dingnout s Hellcatem čtyřkovou artynu goldem na metr, tak to se mi ještě nepovedlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že jsem Vám chtěl včera oznámit, že jsem dosáhl hranice 12K bitev. No není to žádná sláva, ale mě to přijde docela hromada :biggrin:. No a když už jsme u nějaké té mety, tak jsem právě včerejšího dne překonal 55% WR. Sám jsem se pohyboval okolo hranice 54,5%. Ale čety s dobrými hráči to trošku pošouply nahoru. Tím bych chtěl poděkovat všem klukům z klanu, že je s nimi sranda, neberou hru nijak vážně a občas vydrží mé výkřiky  :biggrin:. Co se týče samotné hry včerejšího dne, tak jsem byl spokojen. Né všechno jsme vyhráli, to je jasné. Na útesech jsme 2x prohráli na cap. Jednou proto, že se náš Chrchel schovával za šutrem než aby jako full vyjel a zmasil svou rychlopalkou všechno, co na capu bylo a podruhé proto, že T-34-85 je slepá, takže jsem neviděl nikoho ale já vidět byl. Njn holt smůla. Jinak včerejší postřeh byl jasný. Artyny kam se podíváš. Našly se i hry, kdy nebyla žádná, ale to byla spíše vyjímka. Většinou to byly tři artyny na hru, a to je už docela zoufalé. Hlavně když střílí jen po vás  :cool:. Taky jsme si vysložili označení gold noobs. Jasně, poslal jsem do garáže IS8 mým Peršanem, když jsem ho střílel do komanderské věžičky goldama. Já pořád, proč to celou bitvu nemohl zkousnout. No konečný resultát byl, že mě jednu velkou nulu v dmg  :biggrin:. Mě neprostřelil minimálně 3x. Njn když někdo neví kam střílet, to je potom těžké. Hlavně že to svedeme na to, že jsem ho hned poslal do garáže goldama. Jasně, taky se mi moc nelíbí používání goldů. Ale jsou situace, kdy to jinak prostě nejde. Je to buď gold, nebo smrt. A s Peršanem a Typem59 proti IS8 a zabugované IS6 na přestřelku přes hulldown byla volba jasná. Radši gold než smrt  :biggrin:. 

 

A pro ty, kteří uvažují proč tuto hru hrát, dám sem odkaz na video od maniaXXl. To je přesně to, proč tuto hru hraju i já a maximálně se s ním ztotožňuji. Samozřejmě s tím někdo nemusí souhlasit, někdo na to může nadávat, ale to je tak všechno, co s tím může udělat  :thumbsup: http://youtu.be/TYlpk0IZ264

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že jsem Vám chtěl včera oznámit, že jsem dosáhl hranice 12K bitev. No není to žádná sláva, ale mě to přijde docela hromada :biggrin:. No a když už jsme u nějaké té mety, tak jsem právě včerejšího dne překonal 55% WR. Sám jsem se pohyboval okolo hranice 54,5%. Ale čety s dobrými hráči to trošku pošouply nahoru. Tím bych chtěl poděkovat všem klukům z klanu, že je s nimi sranda, neberou hru nijak vážně a občas vydrží mé výkřiky  :biggrin:. Co se týče samotné hry včerejšího dne, tak jsem byl spokojen. Né všechno jsme vyhráli, to je jasné. Na útesech jsme 2x prohráli na cap. Jednou proto, že se náš Chrchel schovával za šutrem než aby jako full vyjel a zmasil svou rychlopalkou všechno, co na capu bylo a podruhé proto, že T-34-85 je slepá, takže jsem neviděl nikoho ale já vidět byl. Njn holt smůla. Jinak včerejší postřeh byl jasný. Artyny kam se podíváš. Našly se i hry, kdy nebyla žádná, ale to byla spíše vyjímka. Většinou to byly tři artyny na hru, a to je už docela zoufalé. Hlavně když střílí jen po vás  :cool:. Taky jsme si vysložili označení gold noobs. Jasně, poslal jsem do garáže IS8 mým Peršanem, když jsem ho střílel do komanderské věžičky goldama. Já pořád, proč to celou bitvu nemohl zkousnout. No konečný resultát byl, že mě jednu velkou nulu v dmg  :biggrin:. Mě neprostřelil minimálně 3x. Njn když někdo neví kam střílet, to je potom těžké. Hlavně že to svedeme na to, že jsem ho hned poslal do garáže goldama. Jasně, taky se mi moc nelíbí používání goldů. Ale jsou situace, kdy to jinak prostě nejde. Je to buď gold, nebo smrt. A s Peršanem a Typem59 proti IS8 a zabugované IS6 na přestřelku přes hulldown byla volba jasná. Radši gold než smrt  :biggrin:. 

 

A pro ty, kteří uvažují proč tuto hru hrát, dám sem odkaz na video od maniaXXl. To je přesně to, proč tuto hru hraju i já a maximálně se s ním ztotožňuji. Samozřejmě s tím někdo nemusí souhlasit, někdo na to může nadávat, ale to je tak všechno, co s tím může udělat  :thumbsup: http://youtu.be/TYlpk0IZ264

jj pěkné hry to byly ;-)....jsem do klanu vstoupil před dvěma dny a můžu říct, že díky hrám v četě mě to začalo zase bavit.....díky CFF

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pro ty, kteří uvažují proč tuto hru hrát, dám sem odkaz na video od maniaXXl. To je přesně to, proč tuto hru hraju i já a maximálně se s ním ztotožňuji. Samozřejmě s tím někdo nemusí souhlasit, někdo na to může nadávat, ale to je tak všechno, co s tím může udělat  :thumbsup: http://youtu.be/TYlpk0IZ264

Poslední dobou mám problém najít důvod pustit WoT. Většina věcí proč jsem tuhle hru hrál časem zmizela. Vývoj hry člověk nezastaví a je prostě trochu jiná. Včera jsem prohledával net a hledal nějaké videa ze hry, kde bych viděl něco zajímavého co bych si chtěl sám v bitvě vyzkoušet. Po 2.5 hodinách zbytečně prosledovaný čas nad záznamy ze kterých jsem si nic nevzal.

 

Úvodní text tady na fóru k videu od ManiaXXL vypadal lákavě a tak jsem se na celé video podíval. Pohovořil tam hezky a celkem rozumně. Ve videu nebylo nic co by zvedlo můj zájem o hru. Vychválení postupu v grafickém a fyzikálním modelu hry mě jen přinutilo k zamyšlení zda nenastavit hru čistě na max grafický (filmový) efekt a nesledovat jen replye z netu. :sad: 

Borec má slušný statistiky. Ještě dnes má průměr přes 30 bitev na den, tož to klobouk dolu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou mám problém najít důvod pustit WoT. Většina věcí proč jsem tuhle hru hrál časem zmizela. Vývoj hry člověk nezastaví a je prostě trochu jiná. Včera jsem prohledával net a hledal nějaké videa ze hry, kde bych viděl něco zajímavého co bych si chtěl sám v bitvě vyzkoušet. Po 2.5 hodinách zbytečně prosledovaný čas nad záznamy ze kterých jsem si nic nevzal.

 

No abych řekl pravdu, tak já zrovna od Maniaxe jsem si vzal snad nejvíce. Koukám na jeho streamy. Většinou tak když jsme ve vaně, nebo sedím v kanclu, a nemám co dělat. Potom ještě koukám na BBB neboli Buldogzer, Bombastik, Balonek. Jejich pondělní streamy jsou vcelku srandovní. To jsou asi špičky českého hraní, které dávají svým hrám jiný pohled než jen LetsPlay od Akcida, který sice hezky pohovoří o každém tanku, ale to je tak vše. Nebo toncek z RR. Taky hezké LetsPlaye, ale občas mám chuť mu skočit do úsměvu, protože on je ten number one a nad něho prostě není. Ale je hezké srovnání třeba Chi-Ri v podání Akcida a právě toncka. Každý říká o tom tanku něco "jiného". A pak přijde maniaXXL a řekne ti, že se s takovým tankem prostě nemáš zabývat a začít jinde  :biggrin:. Nicméně třeba z mého pohledu hodně lidí si slibuje od WT GF velké výsledky, ale to co řekl maniaXXL je podle mě pravda. Buď to bude tak jak to je a spousta lidí to hrát nebude, protože komu se chce čekat 1:30min na opravu pásu. Ale je to věc názoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...