Přejít na obsah

Krel

Members
  • Počet příspěvků

    111
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Male

Návštěvy profilu

768 zobrazení profilu

Krel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

47

Popularita

  1. Ano, mám to přesně taky tak , od prázdnin WR pomalu ale jistě klesá, nezávisle na mém výkonu v bitvě. Poslední den jsem skončil s WR 42%, přičemž v jiných ukazatelích jsem podal vcelku nadprůměrný výkon. Připadám si jako idiot. Kvůli čemu se hraje nějaká hra, podle mě kvůli výhře, ne jen kvůli WN8. Hraju hlavně TD a HT, u TD mi nerfli dohled a camo, doje..li mapy ( naposled odstraněny Fjordy, z herního hlediska nechápu proč) a public je postupně zaplňován chovanci PL Bohnice, zřejmě tam mají tuto hru jako součást terapie.
  2. Poprvé po více jak 12 000 bitvách jsem obdržel Brunovu medaili. Musíte zničit 3 - 4 vozidla, vyhrát, přežít , ztratit 80 % výdrže a mít poškozeno 5 modulů nebo členů posádky. Zničení nepřátelských vozidel se ale počítá až od chvíle, kdy máte těch 5 poškození. Má někdo tuhle šílenost ? Jinak se ve WR stále propadám, jedno co zahraju.
  3. Zdar všem. Po delší době jsem pocítil touhu opět něco vyplodit. A to, že už mě tahle hra pomalu ale jistě přestává bavit, z velice prostého důvodu. Hraju to pro zábavu, odreagování, je to přece proboha jen hra, na druhou stranu se snažím, aby se moje staty zvyšovaly. A taky jsem nějaký stálý progres měl. Ale pak přišel nějaký zlom někdy v polovině tohoto roku. Říkal jsem si, začaly prázdniny, bude pak zase líp ale ono ne. Hraju jen solo random, hlavně HT a TD. Z různých důvodů ale už nejsem schopen takových výkonů jako dřív. Namátkou nerf dohledu TD, změny map, pořád městské mapy (nyní nově budou odstraněny fjordy, proč nechápu ) šílený mm HT, plno MT ve hře. To by mi ale tak nevadilo, s tím se musí člověk vyrovnat. Já osobně vidím největší problém v tom, že se blbství rozřířilo od nejnižšího tieru po nejvyšší. Je třeba normální, aby v bitvě 9-10tieru byl stav po 3.min 0:6 ? . Ano, může se stát, ale já osobně zažívám poslední dobou šílené zvraty a šílené bitvy. Jen pro zajímavost: dnes poslední bitva T95 - 9.tier , nastříleno 5000 dmg, 2xkill, prohra. před pár dny 7 her s HT T-29 ve fullu, 7x prohra. Je to totiž úplně jedno, jestli nastřílím dmg nebo ne. Výhra závisí hlavně na losu WG, lhostejno jestli na tieru 4 nebo 10. Jak jsem již psal, poslední půlrok nejsem schopen nějakého progresu, kromě nastříleného dmg. WR mi postupně padá a nejsem to schopen nijak ovlivnit. Nebo jsem si snad po 12 000 bitvách na.ral na ruce ? Až klesnu pod 50% WR, tak už opravdu půjdu hrát radši minecraft.
  4. Taky mi to bylo divný, dík za vysvětlení, myslel jsem, že to jen nezávazně vyzkouším a ono Běsnění ! Běsnění je ale i normálně na publicu. Mám 12 strojů v garáži. Po prázdninovém totálním propadu už nic neexpím, jen se snažím vylepšit. Tanky T4-9. tier. Je to už asi úplně jedno, na jakém tieru hrajete. Před chvílí bitva horský průsmyk, jen T9 a T10 přesně vyvážené napůl. Co udělal můj tým ? Totální lemmings train... já s T95 jsem jel do toho úzkého průsmyku z jihu a sám, ale kam jinam jsem měl jet ? 1x ding, 1xdmg ,hořím, moduly pryč a umírám. Na tomto tieru byla bitva vlastně rozhodnuta od začátku. Samozřejmě prohra během pár minut. Je to na Tieru 9-10 normální? Asi už ano. Toto není problém ze strany WG, prostě vám to nalosuje idioty, kteří jsou napříč všemi tiery (i stranami) a máte smůlu, někdy hru ovlivníte , někdy ne. Zdar.
  5. Tak já T40 hraju pořád, udržuji na ní cca 56%win, ale už to není, co dřív, nerf dohledu byl brutální a nemáte ho doplňky a skily moc šanci nahnat. Jezdím s bino, optikou a maskovačkou. Problém nastává, když jste někde sami, jste víc závislí na ostatních. Nic moc si nenaspotujete. Proto taky už není moc běžné 6 killů a víc, velká ráže apod. Ale pořád mě to s ní baví. Kanáre, nedávno 20 střel, normálně jak jsem zvyklý, z toho všeho 4x dmg a o něco víc ding. šílenost. Co mě ale vadí, je ta neskutečná demence v období prázdnin.
  6. Zkus taky jižní Brdy, v okolí Třemšína až po Kokšín, Na dělící silnici od VP pěkná hospůdka se zahrádkou v Teslínech Pár let už jezdím do Rychlebských hor, zapomenutý kraj, krásná hřebenovka po hranici na Smrk, klidně až na Kralický Sněžník , všude plno borůvek, studánek a jiné čisté vody dostatek. Nejlepší výchozí místo asi Javorník.
  7. Vyjádření Storma z WG, (16.7. 2015) převzato z Wot.cz : – nízke nastavenie vzdialenosti vykresľovania (na minimum) ovplyvňuje zobrazovanie nepriateľských vozidiel – minimálne nastavenie spôsobí, že nebudete vidieť nepriateľské vozidlá ani na kratšie vzdialenosti A když mám nastavenou dynamickou úpravu přičemž kurzor u 3D rozlišení je na nule a nejde s ním pohnout, grafiku nastavenou na vlastní, tak jak to vlastně mám nastavené., ví to někdo ? WG mě neustále překvapuje.
  8. Chlap přijde do práce a hned ostatním kolegům říká : " To mi nebudete věřit, ale dneska ráno jsem měl ve vlaku orální sex ! " Kolegové : " To je skvělý, bravo, wow, povídej, jaký to bylo ??? " Chlap: To nevím, ale vím jistě, že už ve vlaku neusnu s otevřenou pusou... " "
  9. http://wot.cz/uncategorized/wg-potaji-bojuje-proti-snajpovani/
  10. Zdar všem. Váhy osudu se na chvíli přiklonily na mou stranu a daří se mi. Ale chci se s vámi podělit o něco, co jsem myslím ještě nezažil. Bitva 6-8. tier, fjordy. Já samozřejmě 6. Něco jsem rozdal a odcházím čestně do garáže. Nakonec u nás zůstanou 1HT, 1MT a 3 arty, soupeř má už jen 1 arty, myslím GW Tiger. A jak to nakonec dopadlo, milé děti ? Ano, jak jinak, prohráli jsme, enemies arty je všechny postupně vyndala, posledního 20 vteřin před koncem, celkem 6 killů !!! To je výkon na nějakou úplně nevídanou medaili. Žádná vysmívaná houska, killer v artyně.
  11. Zdar všem. 1) HeavyBoyJoy, myslím, že se ti teď chvíli bude dařit, WG jde touhle dobou zase po mě, a pokud ještě po někom dalším, tak ty půjdeš nahoru :) 2) Za dobu, co tohle hraju, jsem se už smířil s plno věcmi, stručně řečeno, chci si zahrát hru, chci z toho mít dobrý pocit, něco můžu ovlivnit, něco ne, nemá smysl se kvůli tomu nějak vytáčet. Ale co mě poslední dobou slušně řečeno opravdu hněvá, je MM. Mě nevadí MM+2, za ty 2 roky mého hraní to tak vždycky bylo, ale ta skutečná vyváženost. Příklad : vezmu HT- ve většině případů se mi stává, že jsem MM-2 oproti heavynám nepřítele. Tak to asi těžko budu plnit úlohu těžkého tanku. Co s tím ? Jako třeba nedávno v Arktidě, já TigerP, VII.teir, proti plno HT devítek. Tak nepojedu tam k vodě kolem kopce, vezmu to druhou stranou. Akorát , že jsem tam na druhé straně řízením osudu potkal lemmings v čele s HT devítkami. Jen čekám, až vezmu ST-I, že potkám nějaké jedenáctky, možný je asi úplně všechno. Takto to mám se svými HT víc ne pravidelně. Příklad z dneška: Bitva IV-VI. tier, já TD T40. MM hovoří jasně : My 1 HT francouz B1, soupeř 3 HT KV-2. Ale WG to určitě nějak dorovná. Dorovnali to tak, že nakonec,zbyly všechny KV-2, a u nás já a 1 LT. Samozřejmě prohra. Jako IV. tier jsem byl druhý nejlepší z našeho týmu na dmg. Strašná zábava.
  12. Zdar všem. Mám stejné zkušenosti jako většina přede mnou. Po pár dnech jsem to dneska pozdě večer zapnul a ejhle, 5ti násobky. Říkám si pane bože, to zas bude vypadat a taky že ano. Odehráno 6 her a vypnul jsem to. Tomu už se musí člověk jen hořce smát, nemá cenu se vztekat. 4x totální prohra , bez šance něco ovlivnit, z těchto proher jsem byl schopen jen jednou něco pořádně nastřílet. Mezi tím 1 výhra, to jsem samozřejmě dal jen 2x dmg a ještě jednou, asi aby mi to nebylo líto, výhra, 6 killů, 3 medaile. Jinak absolutní zmar. Poslední hra - 9-10 tier, my 3HT, soupeř 7 HT. Ale WG to jistě dorovnalo. Až budou někdy 10ti násobky, tak už to nepůjde normálně hrát vůbec. Komu se při téhle akci daří, tak hodně štěstí.
  13. Zdar všem. Pokusím se to napsat krátce, ale asi se to nepovede. Píši jen o publicu. Už mě to nějak poslední dobou unavuje, mám to pořád dokola, jako ve vlnách. Serie dobrých bitev, kdy to rozdám nebo aspoň něco dám a výhra. Většinou proto, že tým ví, co dělá, nebo nám přeje WG, nebo se mi to povede ustřílet. Pak jako když utne a zase prohry. Špatný tým, k tomu RNG, samozřejmě moje ruce a pod. Před chvílí třeba MM+1, já nejvíc dmg s týmu, prohra 1:15, je to normální na 6.tieru ? Asi jo. Nejsem magor, abych neustále sledoval své statistiky, víceméně mě zajímá můj WR a tam je to pořád jako na houpačce. Jdu nahoru, pak najedou stop a zase dolu. Nezáleží skoro vůbec na tom, co rozdám. Mám lehce přes 10 000 bitev, jen solo public, považuji se průměrného hráče, ale myslím, že už jsem prostě v obraze téhle hry. Hraju tier 4-9 a ono je to úplně jedno, všude se dějí stejné zhovadilosti. Co mám třeba dělat, když jsem s ST-I na topu a po odpočtu následuje v 8-9.tieru lemmingstrain ? Jako debil jedu na druhou stranu, potkávám tam snad všechny stroje nepřátel, 3x vystřelím, 2x dmg a jdu do věčných lovišť. No a samozřejmě jsme řízením osudu vyhráli. Opravdu mě to poslední dobou nějak unavuje a se.e i z dalších důvodů, budu si asi muset dát delší pauzu, o odinstalaci zatím moc neuvažuji, už jsem s tímhle strávil dost času a možná by to byla škoda. Kontrolní otázka : Jak to máte vy, při lemmingstrainu, já si říkám stokrát ne, ale stejně až na vyjímky jedu nakonec na tu prázdnou stranu mapy. :)
  14. Zdar všem. Někdy si připadám jako největší ichtyl na EU1 či 2. Třeba dnes. Jsem skoro na topu a tak si jedu s ST-I po Ruinbergu. Moje místa mi zabírají rychlejší tanky, nevadí, jedu jinam, co se mi může asi tak stát... Jedu, nikoho nevidím, jedu dál, aspoň ještě za další kamínek, pořád nikoho nevidím. A najednou je jich proti mě 5 ! Střílím, samozřejmě ding, chci couvat, nelze, dostávám všechno, co lze ve hře dostat, pásy, motor, dělo atd atd. Nestačím ani vystřelit podruhé, gangbang končí a já odcházím do garáže jako ten největší blb. Nevím, jestli se mám smát vlastní blbosti nebo plakat. Ale, Jen počkej zajíci a hlavně ty běloruskej a uvidíš ! Nedráždi zmiji bosou nohou ! Dobrou noc.
  15. Storm potvrzuje: v budoucnosti přijdou „velké hromadné rebalancy“ Zdroj: WOT.cz článek z 19.2.2015, publikoval carramba66
×
×
  • Vytvořit...