Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Nainstalováno a puštěna první bitva. Bohužel cuk sem cuk tam a výhra nikde. Pro vyzkoušení nějakého nastavení jsem využil výcvik. Ten byl kupodivu přínosný. Má totiž stejný vylepšení jako bitvy a to cuk sem cuk tam. Hlavně poslední úkol byl super. Jezdí tam asi Panter cca 250 m daleko jestli se nepletu. Člověk skoro srovná rychlost otáčení věže s jeho jízdou a ze 6 střel mířených na přední kolo tank zasáhne 1 a zbytek končí někde za zadkem tanku v různých odstupech. Když server tvrdí, že míříte na zadní část a v lepším případě do středu tanku, tak bohužel smolík. Tedy lag lag systém toho ve WoT fakt moc nedovoluje.    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela masakr, mám na T1 Cunningham dávno hrdinu, a teď mi to po bitvě napíše vzorný tankista 2. třídy. Dokáže mi to někdo prosím vysvětlit?

ocenění vzorný tankista se nyní zobrazuje ve výsledcích bitvy pokaždé, kdy jsou splněny podmínky (i když už jedno pro toto vozidlo máte)

staci si precist zmeny,co prinasi patch

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to skoro nehratelné pro děsné lagy. Podařilo se mi tam dostat všechny módy co používám ale jedna věc mě štve. Když tam dám maximální zoom a oddálení, tak tam nesmím dát zrušení toho černého ohraničení protože to hned ten maxizoom přestane fungovat a funguje pouze oddálení. A je to celé nějaké pomalé a tanky střílí děsně nepřesně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Hellweapon / SATAN_1" post="240912" timestamp="1392129720"]Tak opět doladili RHM,přesnost střelby výrazně dolů.Abych s 10 střel trefil jen 2x to není normal díky bolševici.

 

Cituji sám sebe. Asi lagy. Střílet pod 70% je nepřijatelné. Takovým způsobem nahlodává bolševik maskovaný jako WG důvěru ve vlastní schopnosti. Pustíme jim tam lagy, ti pitomci si toho nevšimnou a po celodenním hraní skončí v šaškárně. Tím se uvolní místo pro rodoarmějce, kteří nic netrefí i bez lagů , takže si toho nevšimnou a na nic si nestěžují. A tak začíná odstraňování zkušených a stěžujících si hráčů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud budete hrát těžký sedmičky, tak si zapněte ten nový mód.

Tohle je cca každá třetí až čtvrtá hra a to je paráda :smile: Takovýhle MM jsem dnes měl 4x, 3x výhra proti Rusům (IS party) a 1x prohra proti T29kam. 3x Ace tanker (M) za Tigra.

2hn76ae.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pet artyn potkas v cem? Pokud se nechas vyndat artynou v tier5 MT (ktere jsou mobilni vic nez dost) - delas neco spatne.

Pokud te otevre artyna v heavyne jako je KVcko (s prihlednutim k tomu, ze artyny nizsich tieru ti davaji za 0 az 40 dmg) a jediny, co te muze realne ohrozit a dat ti az za 250-300 dmg jednou ranou, je M41 nebo Grille (ciz je zas kompenzovany reloadem a presnosti) - prekvapeni - delas neco spatne.  

 

 

Nebudu se stebou dohadovat, protože jak tady občas čtu tvoje příspěvky, tak ty víš všechno nejlíp ale to, že se objevuje artyn pořád víc se okecat nedá a že mně smahne Grille v padesátikilometrové rychlosti nebo anglický minomet za kolmým šutrem (možná tak bombardér by to dal) taky ne. Nepřijde mi, že něco dělám špatně. Ale třeba se to ještě naučím dělat lépe. Třeba se zahrabat pod zem. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdroj? (Na FTR bylo svyho casu zmineno, ze mapy delaji furt titez lide... a nebylo to buhvijak davno.)

 

Nedávno se to i přetřásalo v odpovědích vývojářů, že se jim obměnil mapovej tým.

 

Co se týče artyn - 3 arty už jsou dost otravný na jakýmkoliv tieru, a když k tomu připočteme jejich ohavnej zvyk topení se v závěru bitvy "aby nedali kill" (což je dle mého chování, za který by měl být autoBAN na týden), tak se nediv, že hráče se*ou. Osobně bych se ani nedivil, kdyby někdo artynáři dal za tohle v reálným světě přes hubu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po nainstalování a spuštění nové verze jsem myslel, že jsem se vrátil o několik let zpět. Takto odfláknutá práce hned na začátek je dosti neprofesionální. Ale co, to už jsme si u WG museli zvyknout. Všichni víme, že chyba je na našich přijímačích, a proto WG za nic nemůže. Jsem zvědav co Vám všem, kteří jste se rozhodli napsat ticket, support odepíše. Snad si zahrajete  :smile:. No tak jsem hru vypnul a zkusil zapnout opět v osm večer. A ono to náhle fungovalo. Mikrolagy zmizely a dalo se docela obstojně hrát. 

A teď k průběhu hry. No nebylo to nic moc. Sólo hry byly takové všelijaké. V četě se nám dařilo samozřejmě lépe. Až tedy na tier 5. Tam jsme 2x shořeli jak papírový čertíci. Prostě naše banda ruďochů stačila umřít dříve než ta enemácká. Co si budeme nalhávat, ještě nejsme všichni společně sehraní, takže chybičky se našli i u nás. Ale věřím, že si to sedne. Nový mód jsem hral myslím 5x nebo 6x. Vždy jsem (jsme) ho vyhráli. Ať už s Němci, nebo Amíky. Nový Himmelsdorf jsem hrál 4x. To je vcelku na počet bitev opravdu hodně. Je hezká a kupodivu mám vyšší FPS než na normálním Himmlu. Nicméně je to Himml a já ty vyloženě městské mapy nemám moc v oblibě. Takže nijak extra nadšený z ní nejsem. Hrál jsem jednu hru i na novém Severozápadě. Jestliže to předtím byla vcelku složitá mapa, protože tam sice byly koridory kudma jet, ale bylo tam i dost místa na nějaký ten překvapivý tah. Tak nyní je to mapa, kdy vyhraje opravdu tým s lepšími hráči, kteří u hry uvažují. Už nejde jen obsadit cestu po jednom kraji. Teď je tam i druhá cesta, kde TD nemají šanci střílet. Takže se z té mapy stala opravdu taktická mapa a to si myslím bude docela problém a po nějaké době tu mapu zase upraví tak, aby na ni mohli bezmozci v klidu hrát.

 

A konečné slovo bude patřit JK: víš on žádný učený z nebe nespadl. A troufám si říci, že tvé neustálé poznámky, že hráč s necelým počtem 600 bitev dělá něco špatně jsou naprosto egoistické a nafoukané. Samozřejmě dělá něco špatně. Musí se to všechno nejdříve naučit. Proto jsem ho vzal do klanu a ze včerejška si doufám něco malinko odnesl. Byť se nám tedy příliš nedařilo na těch nižších tierech, tak s Hellcaty jsme mu ukázali, jak se to v četě dá zahrát. Sám přiznal, že s Hellcatem se příliš kupředu nežene. Ale trošku jsme ho popohnali, tak zjistil i jiné přednosti této mašinky. 

A dovolili bych si ti nadhodit jednu bitvu, kde jsme hráli proti sobě. Nebudu se bavit o tom, že jsi se tam projevil jako s prominutím vůl, protože se ptáš, jestli je E75 "stronk" tank. V době kdy minimálně 40% lidí používá XVM je jasné, že s tvým počtem bitev to byla otázka naprosto provokující. Dále ani neumíš odpovědět na pozdrav, ale to je vlastně dnes naprosto běžné, protože dnes nezdraví skoro nikdo nikde a je těžké to obhájit před potomkem, proč ta paní nezdraví a já ji nutím aby to dělala. No a v neposlední řadě na to, jaký jsi tady co se týče taktik odborník, jsi v té bitvě se svým kolegou zahrál naprosté minimum. Hrál se Rybářský přístav a vy jste jen jezdili uprostřed. To, že jste mohli pomoci ve městě. kdyby jste tam nešaškovali jak mamlasi (omluva jednou hráči, že si ho beru do huby), a zajeli malinko jinak, tak by jste nás v tom městě rozsekali. Jo, zůstali jste v bitvě nejdéle, to všechna čest a sláva. Ale to bylo tak vše. 

 

Takže pro 812014: naučíš se všechno, chce to jen čas. I vydělávání kreditů. Každý normální člověk na to přijde. A myslím, že jsme se přesvědčili o tom, že jsme všichni dosti staří na to, abychom se tady nechávali provokovat hráčem, který má sice všechno lepší než mi obyčejní, ale zase víme, že není všechno zlato co se třpytí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JejKey, tak to mi teda popiš detailněji, jak chceš bránit a odkud tu úzkou kosu, když ti tam jedou 4 těžké tanky? To nejde ustřílet ani WT100kou. Nelze použít víc tanků u kostela protože se tam nevejdou a bánit to až u kopečka co je u báze, tak to je možné pouze, když tam zůstane několik tanků s pevnou věží.  Jenže tyhle fičůry se na publicu nedají nijak zorganizovat. Uvidíš, že za rok bude ta mapa zase změněná a nebo odstraněná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě takové 3 až 4 pače a ta hra bude nehratelná :biggrin: .

Já neměl lagy snad 2 a půl roku, takže teď se mi asi nějak porouchal internet :biggrin:

V jeden moment, aniž by se zhoršil ping a nebo jakkoliv jinak se něco projevilo se mi najednou tank otočil na místě jako čamrda 2 x dokola :biggrin:  a to jsem jenom stál a nijak nemanévroval :biggrin:

Opět mám jakékoliv jiné ikony v pravé straně zrcadlově obrácené, což je po každém pači a nechápu proč tam někdo něco pořád mění.

Ta mlha na mapách je trapná berlička pro zvýšení FPS na slabších PC. Obzvláště na té nové mapě je vypečená. Není vidět ani po první baráky !!!

Také mají vymakaný přístup na servery protože když se připojíte třeba na EU1, tak příští připojení si to nepamatuje a přejde na připojení AUTO. Počítají s tím, že většina lamek si toho nevšimne a že tak budou moci dostat víc hráčů tam, kde budou potřebovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebudu se stebou dohadovat, protože jak tady občas čtu tvoje příspěvky, tak ty víš všechno nejlíp ale to, že se objevuje artyn pořád víc se okecat nedá a že mně smahne Grille v padesátikilometrové rychlosti nebo anglický minomet za kolmým šutrem (možná tak bombardér by to dal) taky ne. Nepřijde mi, že něco dělám špatně. Ale třeba se to ještě naučím dělat lépe. Třeba se zahrabat pod zem. :-)

Sak to je hovadina jak svina,5 artyn na tieru V potkas jednou ze sta her...mozna,ten tier hraju ff s medkem i heavy,takze bych se priklanel k tomu, co rika jey,nic ve zlem,ale spousta lidi se narodila v kine;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta mlha na mapách je trapná berlička pro zvýšení FPS na slabších PC. Obzvláště na té nové mapě je vypečená. Není vidět ani po první baráky !!!

Také mají vymakaný přístup na servery protože když se připojíte třeba na EU1, tak příští připojení si to nepamatuje a přejde na připojení AUTO. Počítají s tím, že většina lamek si toho nevšimne a že tak budou moci dostat víc hráčů tam, kde budou potřebovat.

 

Čouveče já jí včera zkoušel ve výcvikovce a žádná mlha tam nebyla :ohmy: neovlivňuje to nějak nastavení?

 

To s tím autopřipojením je nejspíš bug, ale jeden z těch opravdu otravnejch :sad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čouveče já jí včera zkoušel ve výcvikovce a žádná mlha tam nebyla :ohmy: neovlivňuje to nějak nastavení?

 

To s tím autopřipojením je nejspíš bug, ale jeden z těch opravdu otravnejch :sad:

Tak to teda čumím!!!

Já mám totiž všechno vypnuté a nebo na minimum. Pouze dohled a vykreslování mám na max. Jinak mám odstranění mlhy jako mód ale v tom není ta nová mapa zahrnutá, takže tam to nemůže nic odstraňovat a mám tam mlhu jak na baskervillských blatech. Od toho prvního kopečku sotva vidím konec první ulice. Všechno je tam jako v mléce.

Ten připojovací bug bude stejný, jako ten bug s nákupem goldové munice :biggrin: :biggrin: :biggrin: . Kdo si nedá bacha, tak je tam, kde ho chce WG mít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...