Přejít na obsah

Koepke

Members
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Koepke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Popularita

  1. @Švejk To bych zas neřekl, ale IS6 jsem jezdil skoro týden v kuse a musím říct že ten kanon je extra scheise. Kdykoliv jsem potřeboval aby mě podržel tak se stal pravý opak. Nicméně IS6 mám zadarmo z eventu a zaplať pánbůh za ni.
  2. IS6 je nevyspitatelná hlavně pro toho, kdo ji řídí
  3. Může, obzvlášť pokud měl předtím xvm s jiným configem. Stačí to deaktivovat a pak znovu aktivovat.
  4. @ bledos ten zoom je mód, konkrétně NoScroll dwn zde: http://www.frost-zone.eu/2014/04/zoom-mody-0-9-0/. Pokud ti XVM nejde tak jdi na stránky http://www.modxvm.com/en/ deaktivuj ho a znovu aktivuj.
  5. Díky Zvedáku. Jen se chci zeptat, jestli se vám tanky na minimapě posouvají normálně. Mě se hejbou přískoky ( cca vteřinu stojí pak poskočí o nesmysl a takhle pořád dokola )
  6. Na české sodě je krásně vidět, kam jsme se v té demokracii posunuli za 10 let. Dneska už by nebylo možné něco takového odvysílat v televizi.
  7. ....for fun to u vás berou všichni kromě Landreona ne ? Ten je asi trochu mešuge
  8. Něco z předvánočního WG turnaje 3 vs 3 alá esl.
  9. Já mám taky dotaz, mám tu tvojí první verzi a to ostatní sem si tam hodil růčo. Právě po přehrání té minimapy na locastana mi zmizely spotovací žárovky v pravém sloupečku. Jde to nahodit nějak zpátky ?
  10. Zvedáku hoď tam tu mapu od locastana prosím tě, ta co tam máš je nějaká jetá. Na ruinbergu je to rozmazaný jako pjase a ve měste je nakreslený ohraničení podobný eslku.
  11. http://www.frost-zone.eu/2014/02/locastan-hd-minimap-3gen-0-8-11/
×
×
  • Vytvořit...