Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tohle to je jako mysleny vazne? Ten simpanz si fakt porcuje ulovek macetou a pak tou macetou zkousi hazet na cil? Vim, ze pouzivaji nastroje, ale tohle uz je celkem hukot :-D

 

Když může jezdit medvěd na motorce a slon malovat, tak proč ne. Jen člověk si ve své nadutosti myslí, že jsou zvířata hloupá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pod tíhou výsledků jsem podlehl a a konečně si přiznal, že WoT neumím. Když člověk něco neumí ani po delší době, tak by se na to měl vykašlat a věnovat se něčemu jinýmu....

 

 

takto bych to nevidel. ano, WoT je do určitý míry specificky.... hral jsem kdysi strilecku, ve ktery jsem nebyl nikdy dobrej - ale to pro me nikdy nebylo signálem, přestat ji hrát. byl to pro mě signál, zkusit vše, abych se zlepšil. sledovat hru ostatních, domluvit si tréning s nějaku skillou, jít sám na tréningovou mapu a rozehřát se a pod. - právě to, že mi to nikdy moc nešlo, mě motivovalo k dalšímu hraní, obzlášt když dva moji "kolegové", s kterýma jsem začínal, to dotáhly až do repre (v danný hře).

je jasný, že pokud to někomu nejde, tak to může být flustrující. holt je potřeba nesledovat statistiky a hrát jak nejlíp umím a po bitvě se zamyslit jestli to bylo opravdu to nej - pokud i po bitvě jsem přesvědčen že na 80% jsem jednal správně, tak není co řesit ... každýmu se něco nepovede...:)

 

viz dnes - 2 totálně prolamený hry, kdy prostě konstelace hračů a můj (asi) špatný úsudek způsobil to, že jsem neudělal vůbec nic. ale stačí jedna hra s OP strojem (napr. dohled 400m + dostatek kreditu na nakup Bina + cammo bonus pro TD), která se povede a člověk má staty, že v průměru nikdo nepozná, ze hraju podpůměrně :)

(nemam tam zarovku, ani camo na 100% atd., jinak bych byl ještě větší skilla :) - alespon dle statů - ty holt nerozlišují posádku na 50% nebo 400%, což je bohužel škoda neb potom by bylo vidět kdo skutečne umí a kdo je lepší jen díky posádkam a spoustě kreditů za který nakoupili doplnky na vozítko:))

 

nx1z7.jpg

 

ale, jinak jsem ve všech čtyřech bitvách snažil stejně - to že statisticky dopadli každá jinak, není tolik moje zásluha ...:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z jakého programu je ten obrázek prosím?

 

Kluci ti napsali odkud to je. Já jen upozorňuji, že to někdy nenačte i 5 bitev. On na to upozorňoval LIC, a až potom jsem si toho všiml i já. Takže doporučuji WoT statistic. tam to občas přesně nenačte jen některou bitvu. Třeba bodíky za spot, ale jinak je to spolehlivější. A hlavně je tam hromada, hromada, hromada a hromada různých statů okolo ke každému tanku, co máš apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po druhý bitvě jsem to s radostí zabalil. Šanci v ní na výhru jsem neviděl. Ten blbej tank co vedl útok enemáků šel blbě trefit a taky prostřelit. Jelikož chtěl jeden z posledních killů, tak najel bokem a podařilo se mi tu M18 sundat. Takže povinnost splněna zničením jiný topky. Bitva trvala asi 3-4 minuty a jeden z enemáků psal, že naše šance na win byla 28%. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se dneška bál....Serbovi pomsty.....včerejšek byl neskutečně výborný. A dnešek v tom pokračoval! Večer 9 bitev s M18 vše win. A až najednu či dvě hry, každá hra adrenalinová. Vždy to rozhodla naše četa. A často proti zkušeným M18 či KV1S platoonům. Tolik otočených her a tvrdých bojů zasebou jsem ještě nezažil. Naprosto dokonalá zábava.

Skoro všechny hry byly jak na fotce...jen jsme se střídali s klukama  v nej dmg. Vrátím se v neděli...a je to tak dobře...bude akce, bych si dobré zážitky jen pokazil.

 

EDIT: jednu bitvu co jsme otočili, jsem sundal dobrého Cromwella. Nevěřil jsem, že to dáme. Ale vyšlo to. On měl 630hp a já 23...

Pak mi nadával v garáži do camperů a že hraju už jako Poláci....ale žej sem ho sundal z první linie...což netušil, měl jsem 1700 nasvíceno a 1700 dmg...to mu jaksi nedošlo. Jmenoval se Matilka1802. Naprosto neunesl fakt, že prohrál jistý win. Někdy se ti češi chovají jak dobytek.

 

1391114772.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to jsem měl skoro 1/4 bitev děsného bulhara. Dokonce jsem dingnul zboku do artyny !!! Jedna střela, kterou jsem vypálil asi na 350m mi vyletěla tak, že víc jak polovinu trasy letěla na cíl a pak najednou udělala něco jako spirálu a zmizela někde dole v hlíně. To jsem už začínal malomyslnět.... :biggrin: a čekal jsem, kdy mě z té čety vykopnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...