Přejít na obsah

Petr_von_Eger_CZ

Members
  • Počet příspěvků

    1 462
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    2

Vše od uživatele Petr_von_Eger_CZ

  1. A to jsem si myslel že jsem potkal extrém.. hráč 8k bitev a z toho 6,8k s KV1.. WR 45% prolustroval jsem si ho jen proto, že byl první mrtvej a celou bitvu nadával česky do chatu (hlavně mě).. Co na tom že jsem bitvu nakonec dovedl s jedním spoluhráčem do vítězného konce.. pro něj bude lama kažej kdo přežije v bitvě dýl než 2 minuty..
  2. mam to s T67 stejně, akorát těch pásů bejvá víc..
  3. Já ti furt říkám aby jsi si to hloupý XVM odinstaloval a máš po problémech :tongue: Jinak včera s T67 w/l 25/4, až už to byla trochu nuda, vyhrál jsem i bitvu kde mělo 10 hráčů nastříleno nula dmg, díky capu Ale na tiery 9+ (hraný sólo) mě po pročítání zdejších příspěvků nikdo nedostane.. to to radši vypnu..
  4. infarktová bitva, kdy byl celý tým (kromě mě a AFK arty) vymazán během 2 minut.. enemáků bylo 9, ale podařilo se mi to ustřílet (KV1, Churchill a Stug) na 6:2.. Pak ale došla munice.. zbylo B1 s 15 hp, Matilda 120 hp a 4 arty.. B1 jsem ve městě objel a ramnul, ale zbylo mi 15 hp.. jediný řešení byl pokus o cap.. při 50% na mě najely 2 arty a honily mě po capu a další 2 to po mě pálily zdálky.. dostaly mě až při 100% a to už jim bylo prd platný
  5. Ferenc byl rychlejší... :wink: jen taková přátelská rada od autora módu (PROTanky)..
  6. dělalo to jen jeden večer.. od tý doby dobrý.. na to nastavení mrknu.. Edit: dynamické snížení detailů jsem měl povolený..
  7. no včera jsem to zapnul až po 23hod a bylo to opravdu výživné.. zase několik M s losty, a win nešlo přes 50%.. ovšem kolem 5hod ranní přišla minisérie výher (i nezasloužených) a WR se konečně přehouplo přes 60%, tak jsem nakonec šel spát spoko..
  8. tak poslední dny to jde.. miniHellcat T67: čtvrtek w/l 5/1, včera 5/2, dneska 5/0.. tak jsem to protáhnul a končil na 14/7.. vcelku zábava, ale už to začíná bejt trochu nuda.. ale co jinýho vytáhnout, aby to mělo rychlost na přesun z jednoho konce mapy na druhej a dobrou pene? Edit: tak další kolečko.. 12/6..
  9. Pochvala za pěkné výsledky.. jakej gun? kolik % goldů?
  10. doporučuju procházku na čerstvém vzduchu nebo shlédnout nějaký záběry s roztomilými štěňátky popřípadě si pořádně.. (ale né, do tvého milostného života mi nic není), páč ti trochu ujíždějí nervy A ano KV2 je opravdu proti lX. tieru měkká.. Nebo snad znáš nějakou devítku, která má problém jí prorvat? Aby bylo jasno, neřeším a nechci řešit jiné stroje, ale jen a pouze KV2.. jediná šance jak změnit můj názor je dát replay jak dokáže KV2 prohánět devítky či desítky
  11. měkou pomalou heavynu proti +3 (+4) tier prostě neokecáš i když budeš připomínat dávný časy.. "marná lásky snaha"
  12. to že někam vytáhneš lighta jako scouta se dá ještě přejít, ale slepá a pomalá KV2 je proti lX k prdu a to neberu, že Kyblik tam psal dokonce o X.. Můžeš se spoluopice zastávat jak chceš, ale to prostě JE fail..
  13. Už jsem to psal do klanchatu vyprdni se na misi, zbytečný nervy.. A co se týká vyžírání killů tak se připrav páč to bude čím dál horší.. jediný řešení jak se vyhnout tebou výše popsaným situacím je hrát max. 3. tier.. ale koho by to bavilo, že Jinak ten kdo ve WG vymyslel ten systém, kdy si můžeš splnění mise dokoupit, by si zasloužil tučnou vánoční prémii. Protože jak se bude mise chýlit ke konci, potečou éčka a doláče proudem
  14. já jich mám 10, ale budu to muset zredukovat.. bez prémiáku se to nedá uživit.. a s docházením munice mám taky problémy.. když je u enemáků trojčeta TOGů tak je musim nechat jiným pokud to jde.. a pokud ne, tak do nich vysypu co ještě mám a jedu capnout.. nej dmg jsem měl, když jsem už bez munice uramoval 2 arty M37 je kupodivu velmi měkká ale stejně byl nakonec lost.. když máš 8 nul v týmu, neuděláš nic..
  15. taky bych si toho nevšiml.. poprvý jsem si řekl, že chtěl jen pomoct i když nemusel ale podruhý už v tom byl jasnej úmysl, ale ať si kucí pomůžou, já jim tu štreku fakt nezávidím.. ehm.. ne Halonovka, ale Halonenka A mohl bys mi říct na kolik ran jsi toho PTigera rozstřílel? Já mu pustil do boku 8 AP, 4 goldy a prošly 4 (2 goldy) a nakonec jsem si ho musel objet a dát ho zezadu.. asi (16 ran).. Jinak tenhle stroj je snadnej cíl když ho chytíš někde na volným prostranství a bez podpory.. To mu opravdu nezbejvá nic než točit kanónem..
  16. včera mi několikrát vyžrali kill, točím si artynu, dorážka Typ58, najdu si a točím druhou.. už byla na ranku a přiřítí se zas ten TYP, ramne jí a ještě mi poškodí pásy.. už jsem chtěl něco vypisovat v garáži, až mi pak došlo, že ten ubožák zřejmě jen plní tu misi na WZ..
  17. vítej v klubu :tongue: já už to mám (snad) za sebou.. ale prožil jsem si 3 dny pekla.. už jsem byl zralej na uninstal a ejhle.. další den 10 výher z 12 her a teď už je to zas v poho..
  18. Tak v sobotu už se losování týmů umoudřilo a po 11 hrách bylo 10x win.. pak se to krapet pohoršilo a končil jsem ráno na 57,8WR ale i tak pohoda, dnes jen 7 her, 5x win, goldy doma a vypnuto..
  19. OMLOUVÁM SE za mystifikaci.. dneska jsem si ještě jednou prohlédl ten screen a těch 50 dmg AP jsem dostal já... byla to dorážka.. poslední hit co dostala enemy T67 byl 112 což je zcela v pořádku a ta moje poslední rána byla zřejmě ding.. prostě jsem se překoukl v tabulkách a díky frustraci z proher jsem už věřil na bubáky...
  20. byli jsme poslední přeživší a kdybych mu dal kritičák, tak by se to objevilo v tabulce po bitvě ne? Zítra pokud se dostanu ke kompu, tak sem hodím ten screen.. ukazuje to udělenou dmg a poslední hit.. Replay bohužel nemám, nikdy jsem nic podobného neřešil a i když se něco divného vyskytlo, tak jsem si to dokázal nějak logicky zdůvodnit, nebo jsem nad tím mávnul rukou.. Nejsem příznivcem konspiraček ale tohle už mě fakt nakrklo.
  21. ne, ne koukal jsem na hitlog a vozím tam pouze AP a 10ks goldový munice.. Edit: jsem udělal i screen..
×
×
  • Vytvořit...