Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Dnes se krásně potvrdilo, že četa 3 hráčů má lepší MM než četa dvou. Jezdili jsme ve třech T6 a většina losů na topu, párkrát sedmičky. Potom kolega odešel, dali jsme si ve dvou tři bitvy, všechny mezi osmičkama. Poté zase ve třech a zase na topu. Celkově se však dařilo, jeden Zásadní přínos, 14 killů celkově. WR asi 78%, spokojenost. O metály taky nebyla nouze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera v jedný bitvě jsem si 5x vystřelil na v dálce pojíždějící enemáky. Na to, že jsem kdysi takovou běžnou možnost z toho místa měl naposledy někdy ve verzi hry 7.3 a cvik už neby,l tak jsem 2 zásahy považoval za úspěch.  Pak jsem vyrazil na plný plyn maximálkou 35-38 km/h k první linii a už se nedostal na dostřel k enemákovi. Všechno chcípalo o 5-10 sekun dříve než jsem měl šanci na to vystřelit já. Win 15:4. Mrknul jsem se na začátek replay, kde si tým něco psal a já nedával pozor. Někdo se tam ptal na šanci výhry. Jeden odpověděl 80% a dva jiný 91%.

 

Před časem jsem se začal víc zajímat WT. Tady na fóru jsem se dočet, že tam MM losů tedy vyrovnanost stojí taky dost za prd :sad:.

Můj zájem o WT značně ochladl a osobně garážové bitvy nejsou to o co bych stál. Ani ve WoT bych je nehrál pokud to někdy zavedou a půjde to vypnout.

 

Jo denní win skončil v plusu, tedy nad 50%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlsáím, že jsem zcela záměrně vynechal hlášení za pátek, protože nebylo pořádně o čem psát. Tak to shrnu i za včerejšek. Vrátil jsem se na vítěznou a úspěšnou vlnu. Byť teda některé hry byly takové, že by se člověk styděl. Ale v konečném důsledku to bylo dobré, možná bych až řekl nadprůměrné. Byť teda MM byl včera malinko nalitej. Asi měl těžkou vodkovou noc a nesl si sebou pořádnou opičku. Krom X a IX, kdy je člověk top z jasných důvodů, tak jsem byl tak v 70% hrách low tier. Ono to se potom těžko hraje. Zase na druhou stranu ty úspěchy stojí za to, když s flusátkem Ps. IV Schmalturm nastřílíte druhou největší dmg v osmičkové bitvě. Ale co mě teda nejvíc štve jsou hry s T-44. Ten tank má neskutečně zakletý MM. Neustále mezi X. Takže jediné co v těch bitvách dělám je, že si hraju na scouta. V jedné bitvě 3500 nasvíceno, v další 3000, další opět 3000. Bohužel samé prohry. No až když jsem dostal bitvu osmičkovou, tak konečně výhra s 3500dmg nastřílených, 4 killy, 1500 nasvíceno. To člověka sakra potěší. No a pak další bitvy zase hezky mezi desítky :smile:. Mám pocit, že T-54 snad nikdy nedostanu. To samé je s Pershingem. A když už jsem dostal bitvu, kde jsem byl Top, tak mi prostě řekl Serb ne, tady zahraješ prd. Tak jsem 3x neprostřelil Hellcata do hlavy. Musel jsem na něj vytáhnout HE ammo. Borec se mi smál, no a když mi zbývalo 200hp, tak na mě vyjel. Byť mě sundal, tak umřel asi o vteřinu později, protože jsem byl krytý. Tak jsem se mu vysmál taky. A jelikož to byl nějaký magor, tak ještě spustil: ******* camper with RHM  :biggrin:. Asi si spletl RHM a Hellcata, se kterým se dá jet kupředu. Njn úroveň lidí je holt nízká. Jinak nevím jak pro Vás ostatní, ale pro mě začínají být bitvy v hojné míře docela dřina. Kolikrát pak ještě sedím minutku nebo dvě a rozdýchávám předešlejší bitvu, kdy lítám po mapě jak blázen, prsty si mohu ukroutit aby z toho byl Win. Typický příklad včerejška byla hra s E5. Nejdřív jsem jel na Komarínu vlevo, když jsme to tam relativně pořešili, viděl jsem problémy na ostrůvku, tak rychle tam, tam jsem to taky pořešil, a vidím jedno naše TD vs 2 Ht vpravo, tak letím tam, oba spotnu, jednoho sejmu, druhého dalo TD a hurá na bázi, kde nás čekali ještě 3 jejich TD. Já byl skoro full (ten tank je neuvěřitelný držák) tak jsem se nechal jednou hitnout a potom už konec hry. Ale rodýchával jsem to teda pěkně dlouho  :smile:. No takže to by bylo ke včerejšku asi tak vše. Doufám, že dne to nebude za dobrotu na žebrotu a hry budou aspoň tak vyrovnané jako v pátek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Další užasný příklad vyváženosti hry (MM)  :Smile-tongue: attachicon.gifshot_005.jpg

 

- v čem spočívá nevyváženost hry (viz tvůj obr.) ?

 na "OP" tanky KV-1S a Hellcat je to vyrovnaný. VI. Tierů máte také stejně. arty jsou po 3 na tým ... v čem je problém?

 

nebo chceš aby tě MM dával k "zelenemu" týmu i když EFR jde mimo WG, tudíž na to hra nemůže brát zřetel? a nebo chceš aby těm s nejvlivnějším vozítkem na mapě, stačilo jednou za mapu vystřelit a vyhrát? (viz. tvuj jediný výstřel na obr. při stavu 2:12 s Hellcatem na Topu)

 

kdyby si nějaká Fialka postěžovala, že jí MM šoupnul k rajčatům a byl tak znevýhodněn, OK. ale takle? MM tě dal k sobě rovným a tam take patříš ... nebo jsi chtěl raději kazit hru enemy týmu? proč? MM by dle tebe mělo "Zelený tým" pravidelně oslabovat hrači jako jsi ty? tomu se potom bude říkat "vyrovnaná hra", kdyz budou lepší a myslící hráči rovnoměrně znevýhodnováni nemyslícími pařmeny?

 

jsi skutečně hráč fridobec?? hráč který vlastní:

Hellcata s 86ti bitvami (ano není to moc), průměrným DMG 136 a 0,12 killů za bitvu?

KV-1S s 76ti bitvama, průměrným DMG 160 za bitvu a 0,15 killů za bitvu?

 

na MM nebo EFR rozložení týmu na mapě si zde větsinou stěžují slušně hrající hráči a tak když si postěžuje ten komu je zde většinou spílano, tak to vypadá na špatně umístěný post. ten tvůj asi patří do sekce Vtipy, vtipná a zajímavá videa,gify,obrázky a hlášky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- v čem spočívá nevyváženost hry (viz tvůj obr.) ?

 na "OP" tanky KV-1S a Hellcat je to vyrovnaný. VI. Tierů máte také stejně. arty jsou po 3 na tým ... v čem je problém?

 

 

Tak pokud jsi si nevšiml, je tam jeden velký problém. Nejde o žádné EFF, EFR, WN6, WN7 ale pouze o jednu jedinou věc, podle které nasazuje týmy WG a to WR. Si to spočítej, jak ti to výjde. Bude tam rozdíl určitě minimálně 3-5% WR a to je už sakra hodně.

Dal bych tady ze včerejška svých 5 screenů, ale to nemá smysl. Mám je jen pro sebe. Mohu ti zaručit, že ve všech byl rozdíl 6% WR a to jen díky mě, kdy já mám 54%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že mu šlo o tu nevyváženost v kvalitě hráčů. Také si myslím, že když už musíme hrát fialoví a modří s červenými, tak by to mohlo být rovnoměrněji rozděleno a když je 3 x top tank červený vlevo, mělo by být to stejné i vpravo. Vím, sci-fi :biggrin:  ale co je moc to je moc. tyhle bitvy, které končí 2:15 za 5 minut opravdu nenávidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že mu šlo o tu nevyváženost v kvalitě hráčů. Také si myslím, že když už musíme hrát fialoví a modří s červenými, tak by to mohlo být rovnoměrněji rozděleno a když je 3 x top tank červený vlevo, mělo by být to stejné i vpravo. Vím, sci-fi :biggrin:  ale co je moc to je moc. tyhle bitvy, které končí 2:15 za 5 minut opravdu nenávidím.

Když bychom si odmysleli opravdu ty barvičky a brali v potaz opravdu jen WG kritérium, tak i tak je to všechno špatně. Já měl opravdu včera den, kdy z necelých 50 her jsem minimálně 20x měl Mm totálně nevyvážený. A je jedno jestli na jednu nebo druhou stranu. Ze všech stran je to špatně a Wg tím dokazuje jen jednu věc. A to že jejich MM systém je totálně zprasený a sami neví jak to funguje. Tohle je jediná věc, která mě opravdu vytáčí nejvíce. Bulhaři se dějí všem, potom pro změnu zase trefíte něco, co by jste trefit neměli. Ale nasazování hráčů je prostě tajemství i pro vývojáře. Stejně tak sstroje. Kdy jednou má tým jako Top 2x Mt a to ještě hráče s 48% WR a proti nim sedí 2x HT s 52% WR. Už jen tohle je prostě blbost a hovadina největšího kalibru a po novém patchi jsou tyto věci vidět stále častěji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

POslušně hlásím, že sem včera VŮBEC nenašel motivaci to zapnout :sad:

Já jsem s tchánem a kamarády vařil na chalupě guláš a držkovou polévku. Nejen polévky se povedly :tongue: . Ale asi jsem moc o svátcích trénoval, páč jsem 12h lil jak šílenec a domů jsem přišel skoro střízlivý.....těch peněz a snahy co mě to stálo a nic :woot: .

To je jak ve WOT zásah za nula :woot: . Alespoň mi nebylo dneska rámo špatně a můžu si vklidu večer zahrát WOT. Téé pohoda nehrát o víkendu...těch ušetřených nervů....ale zase chudáci ledvoušové a játroušové :woot: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsme u těch bulharů,sic sem si říkal že tomu prostě věřit nebudu že se losuje příznivá přesnost a průbojnost,ale včera jsem měl fak zajímavou hru s M103,které to většinou lítá všude možně..ale už po 4 výstřelech sem hlásil kolegovi,že tato hra bude naprostý masakr,protože střely létaly úplně dokonale na střed a probíjely vše,žádné haluzné dingy nula pene nic,prost procházelo vše,ale ta přesnost to bylo šílené,krásně to se dalo na poklopy,pásy se s tím shazovaly na 400 m jedna radost...na druhou stranu hra s hellcatem,kdy jsem nedokázal na 8krát na 200m zepředu s goldem probít na vanu IS,navíc se vše stáčelo na pásy či pod tank,hra s Objectem kdy 1vs1 proti IS-6 mi ta svině sežrala dvě střely,i když díy tam byly jak kráva(pokud má spaced tak mě omluvte,ale 300mm pene by mělo projet jak máslem,další střela pod tank,další pás)..je to akt záhada ale nechci se v tom nějak extra pitvat,ale občas hra překvapí..

2d8ac8bd00bb7ad8cdb18b9d23f8f467.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...