Přejít na obsah

Lord_Ice_Cube

Members
  • Počet příspěvků

    532
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Vše od uživatele Lord_Ice_Cube

  1. přesně jak píšeš..jen jsi tam zapomněl dodat, že jak jsem jel středem na jejich bázi, měl jsem už jen +-600 HP a cestou potkal enemy full SU-152..už jsem se viděl v garáži, že mi dá one shot, ale místo toho mi dal HE asi za 100 a druhou za 250, takže štěstíčko.
  2. a co mám říkat já, když jsem na Malinovce dostal one shot od Emila? :D jo na tom Jižním pobřeží jsme měli každej 4 killy. a na Lakeville jsme si vyčistili město, sami dva a pak jeli defendit bázi, když náš lemming train ztroskotal na enemy lemming trainu v bažině a na závěr jen dostříleli zbytek. :D
  3. Nemáš zač. Musíme to zase někdy zopakovat! Něco málo ze včerejška Ti připomenu. 1) Ty si nepamatuješ bitku se VI.?! Malinovka? Já Hellcat? Křoví uprostřed pole? Dal jsem brutální dmg 398! Nasvíceno skoro 4300! Asi 4x jsi prohlásil, že to byla moc pěkná bitva, s Nashornem sis dal 2 kousky a 2400 dmg. 2) VII. jsme měli super los na Lakeville, enemy neměli šanci. Seriál: Tak jde čas, díl 1., s CharliemV v četě. Prosim? Vždycky se slušně zeptám, zda si můžu enemy sundat, nebo ho chce kolega. Pak jsem šel na ty roty..tam se moc nedařilo.. A po rotách jsem se přidal do čety k Hanoujovi a BadBoyovi, vše IX. tier (já M103). 14 her, 13 výher, 1 remíza! No ale co tam se dělo, to bylo neuvěřitelný. Téměř v každý bitvě aspoň 2 nebo 3 arty. No a očividně používaly barvičky. Četa 3 fialových hráčů na ně působila jak červený hadr na býka. Sypaly to z 90% jen do nás. Práskalo to všude. Ne nadarmo jsem téměř každou hru, co jsem zemřel, byl zabit arty. Frajer s T92, WN7 cca 350 mi loupnul na uvítanou za 1092 a pak dodělal splashem. Na pouštní řece jsem dokonce přežil 3 rány od arty (600, 600, 300), dojel k nim na bázi se zbytkem života pro všechny 3, ale tu poslední mi sundala naše arty vyžírka..chtěl jsem aspoň medaili, za to utrpení. Zkoušely to prostě všude, i do míst, kam se za Boha nemohly trefit. Bylo jim jedno, že jedna strana jim padla a tanky jedou na bázi, střílely prostě do konce života pořád do nás. Jediný dobrý bylo, že měl aspoň zbytek týmu od arty klid. Uuu jak já je nenávidim.
  4. Dneska pokořena hranice (teprve) 6000 bitev.
  5. Jo jo, musim souhlasit..než jsem dopil pivo, už mi přilítlo další. Super akce.
  6. Mně to ukazuje nejvyšší WN8 19,667 s AMX 50 100.
  7. dneska má bejt 2. kolo test serveru, tak jestli není odstavenej, než to spustí.
  8. Včera si jedna vopice pořídila E 25 a chtěla s tím naučit hrát + nějaký tipy/triky a sniper posty..tak jsme vyrazili v četě 2xE 25. no, losování map nám moc nepřálo..ale s tím se dá smířit..jenže ty mančafty!! :facepalm_wowp: to bylo tak smutný..jak je možný, že naše top tanky během 3 minut vychcípaj, ale všechny enemy top přežijou až do konce bitvy?! včera jsme zažili i krásnej případ vlivu barviček na výkon týmu. nalosovalo nám to skvělou mapu Skrytá vesnice, my top, celkem 5xVII. tier na obou stranách..my dva byli fialový, pak jeden žlutej a 2 oranžový, zbytek krvavej..někdo z enemy napsal "kill E 25 platoon first." (nečekaně)..u nás v chatu se objevilo "E 25's will win this game for us." odepsal jsem "no no no, play your best!" nechápu, proč si myslej, že 2 hráči z 15 dokážou sami vyhrát hru..krapet naivní. náš tým samozřejmě zahrál totální tužku a najelo na nás 6 enemy tanků a bylo vymalováno. naopak mě potěšilo, když mi enemy nadávali do gold noobů. jeden byl asi psychicky narušenej a neunes, že jsem ho rozstřílel a ze hry, co vypadala na lost, jsme to otočili na win..nadával mi do teploušů, buzerantů, že jsem si "skill" vyjezdil na goldech a jakej jsem ubohej noob, apod. tak jsem mu odepsal klasiku "don't cry little child" a dal report za urážky. pak jsem ho chtěl ještě hned po bitvě vytrollit v garáži, ale když jsem chtěl zapnout soukromý kanál, psalo mi to, že Nelze založit soukromý kanál, uživatel byl odpojen. že by dostal BAN? bylo to ihned po bitvě, takže pochybuju, že by to tak rychle vypnul. se včerejškem spokojenost.
  9. Včera jsem to po tejdnu zapnul a doufal, že za to budu u SerBa mít plus, když jsem se "vrátil"..omyl. Jel jsem jen roty s vopicema, ale neměl jsem očividně svůj střeleckej den. 50% střel lítalo vedle, další dingaly, popř. sundávaly pásy. Ke konci přišlo mírné zlepšení. Když jsem se ale podíval na statistiky, celkem jsem nechápal. Jak je tohle možný? Celkový WN bylo před hraním 1716..za včerejšek jsem měl těch 1579 a WN se o 2 body zvedlo? To mi hlava nebere. Jako ne, že by mi to vadilo.
  10. Bino na sleponě BDR (320m dohled)? proč nevozíš pohon děla? vždyť to zaměřuje tejden.:)
  11. - artyny nedostanou buff v patchi 8.11 Odpovědi vývojářů ze dne 17.1. jinak už 6 dní jsem hru nezapnul, byly lepší věci na práci.
  12. Vždycky jsem tu od Tebe četl, že na nový hrbolatý a kopcovitý mapy je nutný mít depresi a tvrdou palici. A teď si chceš pořídit 50 100, co má depresi téměř nulovou a palici papírovou? Ses na starý kolena zbláznil. (pouze sranda)
  13. Já udělal to samý, peněženku položil na střechu auta a odjel. Byly v ní všechny doklady, kreditky a navrch ještě 5 000 Kč. Nečekaně se nikdy nenašla. Proč taky..5 000 Kč už je trestnej čin, ne jen přestupek. Jo bylo super obíhat všechny úřady a zřizovat nový doklady.
  14. Nepřijde mi, že by měl zkrouhlej WN8.
  15. Se včerejškem maximální spokojenost..16 her (z toho 15 s AMX 50 100) a 12 výher. AMX 50 100 je prostě brutální stroj - viz. průměrné poškození. Četa 2 těchto strojů je masakr, 3 strojů ještě větší masakr. Tam už je ale nevýhoda, že si tu dmg a killy vyžíráme navzájem. Včera mě dostal jeden blb na Ruinbergu v AT7. My spodní báze (malá vesnička po levý ruce). Mančafty tyto. Tak jsme si řekli, že v tomhle složení to nemá cenu jezdit do vesničky, že tam potkáme 3xT69 + LT + nějaký medka. Počkali jsme kousek u báze mezi baráky. Enemy ELC zahrálo velmi dobře, nasvítilo vesnici, město a přežilo do konce bitvy. Mezitím nám "borec" v AT7, kempící na bázi psal něco o kemperech a ať jedem něco dělat. Co jsme předpokládali, to se i stalo.T69ky s VK, T71 a AMX 13 75 prorvaly vesničku a jely na bázi. Měli jsme sice plně nabito, ale proti 4 zásobníkům naše 2 papíry neměly šanci. Po naší smrti začal psát do chatu "fuc*er team! tier VIII. and IX. learn to play stupid morons!" Odepsal jsem mu v angličtině "no jistě, měli jsme je tam ve dvou všechny vykostit, však neměli přesilu 6 ku 2 a my po vystřílení zásobníku 50 vteřin nenabíjíme." reakce byla "hraješ se zásobníkem a máš 0 killů? noob! nauč se hrát!" ano, měl jsem 0 killů, ale 3500 damage. on směšných 1500 a to nastřílel až ve chvíli, kdy se enemy hrnuli na cap. Zbožňuju takový hráče. Že já se vůbec divim. :facepalm_wowp:
  16. Maličko jsem si AMX 50 100 zamiloval. Co se stalo první hru na Horským průseru jsem za celých svých skoro 6000 bitev ještě nezažil. My horní báze, los na topu, jedem koukat na první spot klasicky k údolí..nikde nikdo. Najednou koukám a 8 enemy tanků (4xVIII. HT + nějaký drobný) si to štráduje přes most, rush jako prase, nezastavujou. další 4 po "banánu" a zbytek ledovec. Normálně nám přišlo, že hrajem rotu. To bylo nemožný, totálně nás zmasakrovali. Čuměl jsem na to jak malej Jarda. Po 3 minutách bylo vymalováno. Jinak ale spokojenost.
  17. Protože se bál troll čety u enemy!! T-80, M5 Stuart a Pz38 nA.
  18. - IS-3 hull will be remodelled To by mě zajímalo, co s tím udělaj. Jinak Švejku co třeba ST-I? Na hulldown výbornej stroj (250/160/160 armor věže a deprese stejná jako M103)
  19. Úplně stejně, páč máš medaili Sniper, která zaručuje expy jako při výhře.
  20. Prej dnešek, po 4 dnech pauzy.. ( v četě se 2 slečnama a enemy krapet záviděli )
×
×
  • Vytvořit...