Přejít na obsah

Dritt

Members
  • Počet příspěvků

    595
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Dritt last won the day on Únor 16 2014

Dritt had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

Dritt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

364

Popularita

  1. Měl bys dodat, že se ale s přibývajícím věkem jeho vztah k islámu rapidně změnil, a hraničil až s fascinací islámem. Například 1940 pak prosadil v Londýně stavbu mešity, na kterou nechal přispět státem 100 000 liber.
  2. Řekl bych, že se spíš bude jednat o tu myš na jedné z těch koblih. :wink:
  3. Kohn a Roubíček spolu jednou za týden chodí na špacír po městě. Procházejí takhle kolem katedrály a koukají, že na ní visí plachta: „Nechejte se pokřtít a ihned vám vyplatíme tisícovku v hotovosti.“ Kohn a Roubíček na to koukají, chvíli se přou, jestli je ta nabídka vůbec myšlená vážně, až nakonec cestou dál změní téma na něco docela jiného. Další týden jdou zase kolem té katedrály a plachta už je pryč. „To by mě zajímalo,“ povídá Kohn, „jestli tu tisícovku opravdu vypláceli, nebo jestli to byla nějaká provokace.“ Roubíček se na něj zle podívá a zasyčí: „Vy židi! Umíte myslet jenom na peníze!“
  4. Autor postavil článek na tezi, že více zbraní ve společnosti sníží míru zločinnosti ve společnosti. Tahle geniální myšlenka (ehm ehm) staví na studii Lotta a Mustarda z roku 1997 (http://www.jstor.org/stable/10.1086/467988). Od té doby byly vydány desítky studií, které závěry té studie potvrdily či vyvrátily. Jezna z posledních studií například poukazuje na to, že zákon umožňující, aby každý občan vlastnil zbraň, může zvýšit výskyt "násilných zločinů" o 8 %. (http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=2443681). Takže ty s tím sice můžeš souhlasit, ale je to jen plácání do vody, protože data rozhodně tak jasná nejsou.
  5. Proruské návštěvníky fóra prosím o shovívavost, aby tu zase nevznikl flame.
  6. Reagoval jsem na poznámku o neandrtálcích, nic jiného. Že z toho čtete něco jiného, to je jen váš problém.
  7. Nevím, co víš o Africe, ale zřejmě máš mírně zkreslené představy. Jižně od Sahary žije téměř polovina obyvatel Afriky ve městech, což je velmi podobné Asii nebo Evropě kolem druhé světové. 3 z nějakých 35 světových megaměst jsou v Africe, zatímco v Evropě jsou to 4-5 (podle toho, kam zařadíš Istanbul). Ty obrázky, které jsem postoval, to JE typická Afrika, rozhodně typičtější než česká představa afrického domorodce.
  8. Já jsem včera asi na pět minut QB naladil, ale když jsem viděl, že jezdí roty, tak jsem to chtěl zase vypnout. QB v rotách nemám moc rád, bere to zbytečně vážně. Ale náhodou jsem zahlédl známý klan a tvoje jméno, tak jsem se rozhodl se na to podívat. Škoda, že jste se na té mapě úplně minuli, takže ani k pořádnému střetu nedošlo. QB byl celkem v klidu, ale samozřejmě že ho nepotěšilo, že jste vyhráli :)
  9. Já jsem Dead Money taky přímo nesnášel. I moje přítelkyně ví, že když mě pošle do špajzu pro konzervu rajčat, tak ji nenajdu, ani kdyby nic jiného ve špajzu nebylo. Takže hledání rádií a soustavné pípání mého obojku mi lezlo hrozně na nervy a výsledkem byl jen save-load fest. Vzhledem k tomu, že jsem to DLC dělal na docela vysoké úrovni, tak mi nepřátelé nedělali sebemenší problém, což asi taky nebyl zrovna úmysl. Všichni na netu chválili Dead Money za interakci se společníky, ale já to teda moc nechápu, protože většina společníků se mnou nepobyla tak dlouho, aby ke mně nějak přilnuli.
  10. Zbytečně složitý s frakcemi? A já myslel, že to je na té hře vlastně nejlepší.
×
×
  • Vytvořit...