Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

KV-1S byl IMHO docela solidně vybalancovaný tank, dokud nepřišlo "zpřesnění" děl - měl na svůj tier dost brutální alpha dmg, ale dělo na větší vzdálenost bylo dost nepřesné. Aby se líp trefoval, musel blíž, to ovšem zase riskoval, že za dobu jeho reloadu někdo přijede a vylíská ho. Teď jsou 1S díky zpřesnění schopný pálit z delší vzdálenosti a přesněji, což je pro protivníky silná nevýhoda.

 

Z mého pohledu je to tak, že dřív, když KV-1S vypálil na hranici svého efektivního (= přijatelně přesného) dostřelu, tak do reloadu na další ránu stačil enemák dojet výrazně blíž, kde se třeba projevil deficit armoru a když nedej bože 1S třeba zblízka tím dělem potom netrefilo, tak byl vážnej problém, protože armor nic moc a klidně ho šlo zblízka rozpižlat. Teď může KV-1S střílet na větší vzdálenost, čili než se nepřítel přiblíží na nebezpečnou vzdálenost, zvládne kolikrát i dva výstřely, kterýma dost enemáků na srovnatelném tieru dokáže celkem v pohodě vypnout.

 

KV-1S není nic, proti čemu by "nešlo hrát", na druhou stranu, dřív s tím člověk podle mě musel mít daleko větší skill, než teď - teď je to daleko "masověji" hratelný tank, daleko víc lidí s ním IMHO dokáže zahrát slušně, než dřív, kdy to na 200+ m lítalo pánubohu do oken...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavní kouzlo KV-1S pro točkanony vidím v tom alfa damage. Páč i když zastaví  a stojí jako vemena na místě, většinou ještě bokem k nepříteli, většinou si 2x( když se hodně zadaří, tak i 3x)vystřelí než jdou do garáže a dají damage okolo 1000. O tom by se jim s jiným tierem 6 mohlo leda tak zdát :smile: . Uvidíte sami, jak rapidně po dalším patchi klesne počet KV-1S v bitvách.

Mno, pokud mu dají 100 mm trubku, budou s tím hrát hráči, co ho mají trochu v ruce. Tedy ne ti, co popisuješ, jedu, zastavím, bác bác, jdu do garáže. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

za poslednim sutrem na mape ruda lama v KV-1S ceka az ji co vjede pod jeji 122mm railgun, nic ho nemuze sundat a rozbije se o nej 7 nasich tanku, protoze nase 6 tiery jsou mrtvy

 

fakt, jak nekdo muze rict ze rusky tanky nejsou z Marsu? to samy KV1! pancir zahadnej, KV1S rychly jak Sherman, delo co rozebere vsechno na svym tieru bez semensi snahy. tanky vylozene pro lamy.

 

Ne že by KV-1S nebyla OP, ale pokud jí těch 7 tanků dalo čas aby mezi jednotlivejma ránama nabíjela, tak si to zasloužili. Na mě v KV-2 najížděli taky pěkně jeden po druhým a pět jich na to doplatilo. Až to pak třem došlo a najeli na mě najednou a během pár vteřin sem byl v garáži.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen tkaová offtopicová ke KV-1S - uvědomujete si že je to jeden z mála opravdu vyhraněnejch a zábavnejch tanků na nižších tierech? Vždyť ta čtvrřice tanků byla vcelku dobře rozprostřená přes celý spektrum, byla tui Veka36 s konischem pro ty co rádi přesný picpic, byla tu KV-1S pro rychlý vraždiče se slabostí pro pořádný BUM a nevadí jim delší reload, potrava pro děla jménem M6 (tahle řada tanků mě fascinuje svýma rozměrama a to je tak celý, i když je pravda že M6 už dokáže kousnout a i něco vydrží) a pro pár masochistů KV-2 (což je taková slabá náplast za původní KV, RIP), který je pomalý jaxviňa, pancíř lepší průměr, ale zato umí pořádný BUUUM!

 

Pánové, KV-2 dokáže dát jednou ranou 600HP dolů a nabíjí cca 25sec, kdo to na šestým tieru má? Asi by mu měli sundat popelnicomet, nemyslíte...

 

Ořezáním KV-1S WG docílí jen menší zábavnosti hry, protože přijdeme o další noobovzdornej tank, se kterým se dala zachránit i naprostá rudost týmu. Točkanonum to bude jedno, ti si vezmou něco jinýho, ale nám starejm mlsounům to přijde dost líto, ještě sem pořádně nevydejchal lobotomii PZ-IV, kastraci KV a vym*dání s Marderem a zase mi berou hračku...

 

Jo a přiznám se, snažím se dostat na to britský monstrum, a když už sme u Anglánů, víte co dokáže AT2 (nedejbože v četě s KV)?!?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno, pokud mu dají 100 mm trubku, budou s tím hrát hráči, co ho mají trochu v ruce. Tedy ne ti, co popisuješ, jedu, zastavím, bác bác, jdu do garáže. 

Hráči, co ho mají v ruce, umí většinou zahrát s jakýmkoliv tankem :smile: . Vhledem k tomu, že takovýc h hráčů je bohužel ve WoT minimum a navíc se rozprostřou napříč všemi tiery a technikou, vyplývá z toho ,co jsem napsal- po patchi rapidně ubude KV-1S v bitvách.

 

Same: ještě nezapomeň na SU-100, pokud mi něco neuniklo, té by 122 gun měl zůstat.

 

EDIT: teď to po sobě čtu, tak aby nedošlo k nějakým dvojsmyslům- "ho v ruce" myšleno KV-1S :smile:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takto vypadá hra hráču co byly okolo mně , expert je hlavně HT AMX M4  :mad:  Ukol obsadit základnu ,po kempení jsem nevydržel s nervama a vyrazil do utoku já....a co se stalo ? Stály stále na svém místečku dokud jsem nezhebnul, proč by pomáhali že ?Jejich přínos skoro prd  :mad:

 

Nezahral jsem to nelépe ale už mně prdli nervy. :tongue: post-12405-0-17076500-1380559242_thumb.jpgpost-12405-0-97390800-1380559258_thumb.jpg

 

ukázka: http://wotreplays.com/site/365126?secret=428595ffbbebf1548d4edd4a89faaf6d

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se nám do hry vrací arty. Jsou vidět čím dál častěji a už i v dost slušných počtech. MM rozlosování v týmech je klasika :sad:  natož za účasti arty. Dříve hlavní úderná síla a dnes ve větším počtu přítěž. Díky štěstí - losům mám poslední dny více výher. Přímo dnes stačilo na splnění 4 vícenásobků jen 5 bitev (15:1, 15:4, 5:15, 15:5, 15:2). Pak jsem to vypnul - nebyl tak nějak důvod hrát dál. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera jsem chtel udelat nasobky, tak si dam 3 bitvy s desitkama, prvni E 100, Obj.268, IS4 - vsechno katastrofalni prohry, tak jsem hru vypl, pustil si stary dobry panzer general a hned mi bylo veseleji a vecer jsem sel spat bez nervu  :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera, pokojně sedící v mé hospůdce na Rohu, byl jsem vyrušen telefonátem mého bratra Jihočeského, že asi tak za dvě hodiny dojede a zůstane, tedy kdyby mohl, do středy. Zakoupil jsem tedy flašku utopenců a odebral se uklidit brloh. Tím také skončila představa hraní rot a čet ve večerních hodinách. Několik bitev na publicu proběhlo překvapivě pohodově, než jsem dospěl k mapě Westfield. Začínal jsem na straně, kde je po pravé straně kopeček a po levé vesnice. S T29 jsem vyrazil údolíčkem, za mnou se statečně přidala IS-3, nějaká německá VK... a jedno TD. V tom na plotně začla vřít hřibová omáčka. Za pomocí dvou R jsem tank poslal vpřed a jal se vmíchávat papriku. Houby bublaly, za kopcem jsem si sám spotl 2x IS-3, 3x KV-1S. Naše VK... a IS-3 někam zmizeli, TD zakempilo za kopcem, ale na odvrácené straně, asi se šel vychcat.

Do stavu 11-7 jsem sám držel pravou stranu, sám, úplně sám, enemácká holota výše popsaná, vyjížděla, po jednom, po dvou, leč byla tupější, než můj vlastní tým. Lišky vyskakovaly z hrnce a já zkusil F7. Obojí bylo zbytečné. Bratr mobilem vyhrožoval, že dojede za deset minut, enemácká IS-3 psala něco o Gold Noobu a já si spálil jazyk.

Zakempené TD se probralo a v záchvatu hýřivosti vyslalo 4 střely přes mou věž nepřátelům vstříc. Zbytek mého týmu projel vesnicí a se zájmem pozoroval můj souboj proti IS-3 a poslední KV-1S. Ještě jednou jsem použil F7 a přilil smetanu. Proč???, optala se má IS-3 a odjela si capovat.

Zůstalo mi 5 Hp, bitva skončila 15-9, omáčka se nepřipálila. Jak říkala moje babička, všechno je k něčemu dobré a z každé prožité věci si něco odneseš, něco poznáš.

A ano, odnesl jsem si poznatek. Z publica.

Je to dobytek, je to dobytek, je to dobytek. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včerejší den se nesl na vlně. Dopolední hodinka a půl stála totálně za nic. Odpolední hraní průměr. Večerní četička se dařila a konečně jsem si i zastřílel, zasmál, a taky pořádně zavyhrával a to většinou i když jsme měli 35% na výhru. Holt jsme se sešli ve třech, kdy nám fungovala skvěle komunikace a brali jsme týmy útokem. 

Jen mě zaráží, že čím dál více bitev končí poměrem 15:5 nebo opačně. MM si dělá co chce, protože takhle ty týmy nejde přece poskládat. Aby na jedné straně bylo 8 těžáků a dvě TD a na druhé 3 těžáci a 7 TD, a to hlavně v bitvách IX a X tierů,  je přece debilní. Ale asi lijou do chladícího zařízení na serverech vodku, jinak tomu nerozumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem podlehl opět závislosti, a ač bylo předsevzetí týdenní půst.... tak jsem zase hrál......

....nu a bylo mi hezky vysvětleno proč jsem neměl PC zapínat. Bitva za bitvou s JPII prohry....Pár vydřených vítězství, ale jinak samé prohry.

Nejdříve jsem nadával na týmy... (protože vždy hráli tužku a nastříleli prd) ...... jenže pak jsem vytáhl VK3002D a pochopil, že to nebude jen týmama.

Že to zkrátka rozhodlo WOT: Ding, ding, dingy, ding...... 11 střel, 10 přímých zásahů, poškození 0.... a pak už mne rozebrali enemáci na prvočástice.

 

Poté proběhl ve 3h ráno uninstall a mám KLID.

 

Raději zase budu chodit do hospody na pivko s kamarády, obveselovat ženy, případně se věnovat svým blízkým a koníčkům......  ale na WOT (minimálně na nějaký čas) házím bobek z výšky.

 

Lipfertova esej o hříbkové omáčce mne rozesmála :-) ... leč nervy mám jen jedny... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Raději zase budu chodit do hospody na pivko s kamarády, obveselovat ženy, případně se věnovat svým blízkým a koníčkům......  ale na WOT (minimálně na nějaký čas) házím bobek z výšky.

a ty jsi tohle všechno nedělal kvůli WoT ?? Bóóže kam ten svět spěje.. :-o
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem jen chvíli chtěl vyvenčit ARL44, nakonec tam padal jeden win za druhým, tak jsem nakonec udělal těch 250k kreditů po pár bitvách, celkový Win za večer 79%. Nechápu to, ARL44 rozhodně není žádný killer. Hold zkrátka jeden z těch dnů, kdy vás WG dotlačí k výhře ať chcete nebo ne :smile:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě, že jsem to vše omezil a spíš seděl po večerech u PC. Že je to smutný...to vím.

Byl jsem na tom poslední týdny, bojím se říct že možná i měsíce, dost podobně, až mi manželka nenápadně naznačila, že už to s těma tankama přeháním. Dospěl jsem k názoru, že nutně potřebuji odvykačku, páč už z toho opravdu magořím! Nikdy by mne nenapadlo, že si dokážu vypěstovat tak brutální závislost. No ale dokázal jsem přestat kouřit, tak se určitě dokážu vypořádat i s woT...  :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...