Přejít na obsah

Woombat

Members
  • Počet příspěvků

    413
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Prague

Návštěvy profilu

1 020 zobrazení profilu

Woombat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

118

Popularita

  1. poslední dobou to psychicky nedávám. Dnes po patch 9.8?... jsem vyzkoušel zhruba 25 her.... nesmyslné průstřely... co nemám prostřelit...prostřelím.... gold neprostřelí.... v tom samém místě klasická munice penetruje... tank co mne nemůže prostřelit...prostřelí... IS7 dingne moje RHM......dostávám neustále týmy typu "hurááá během 30 sekund zemřu.... to je můj úkol na tomto světě".... Dříve jsem si v pohodě zvyšoval konto stříbrňáků... s VIII tier to nebyl problém.... postupně to narostlo na zhruba 14 mega .... poslední dobou to ale zase krásně kleslo na 8 mega .... hraji stejně, omezil jsme i goldy... a stejně kredity ubývají a ubývají..... mám si koupit premium účet??? to je ten vzkaz??? no tohle se prostě nedá už hrát... opět končím. Pauzička....
  2. Souhlas s Jassonem. Ale mohu ho uklidnit tím, že s RHM pozoruji stejné "bugy"... je to zkrátka jen loterie... někdy z otočky bez míření sejmu jedoucího scouta co mne chce utočit... jinou hru důkladně do mrtě doměřuji... a vše lítá někam pryč.... Jinak mrkněte na tenhle záznam... stačí když se posunete v replay na konec... myslím, že zbývá cca 6 min ... a mrkejte jak jsem dal ránu té T43 zezadu.... a NIC ... střela během letu "vysublimovala" ... ) http://wotreplays.com/site/1853147?secret=563356a7625e1b52350055aba61b0525
  3. Hele to není špatný nápad... škoda že mne to nenapadlo dříve... Já to v Květnu odinstaloval... a pánové...nebudete tomu asi věřit ... ale už 2 měsíce nehraju.... A zatím mi to nechybí.... to bylo opravdu více nervů něž potěchy ze hry... Tipuji ovšem, že s příchodem podzimu a sychravého počasí se možná do WOT opět pustím... ale teď v létě mi to přijde jako barbarství... Lepší je pokukovat po pěkných holkách v sukýnkách a občas si dát na zahrádce pivko.
  4. Už asi týden nehraji a je mi krásně. Přišel jsem se podívat na vaše denní zážitky a myslím, že si ještě těch 14 dní dovolené od WOT dám..
  5. No tak něco podobného jsem si prožíval poslední dobou taky. Včera s JPII jsem nebyl schopen dát dvojnásobek... prostě to nešlo i kdybych se na hlavu stavěl... enemáci nás přejeli vždy jak hejno kobylek kukuřici. Po 8mi prohrách jsem urval jedno vítězství, kdy jsem jako osmička nastřílel v X tier hře 5500dmg a o prsa jsme vyhráli. Poté jsem ještě stále s pěnou u pusy a s cukajícím koutkem oka provedl opětovný uninstall a doufám, že mi to tentokrát dlouho vydrží. Tahle hra mne opět více nervuje, než aby mi přinášela potěšení.
  6. Spíše myslím, že tady opět hraje roli WOT factor... Vzhledem k tomu, že už vím, že nemá smysl s tím bojovat, jediné řešení je se na to vy... a zkusit to za týden.
  7. Poslušně hlásím, že k těm demetům s německým TD taky patřím, ovšem tu situaci vidím naprosto opačně... (teď myslím třeba Borsiga) Přijde mi, že viditelnost nemá prakticky žádnou. Cokoli kdokoli mne vidí ač stojím zakempenej v křoví s maskovačkou a posádkou zelenou jak brčál . Posledních tak 30 bitev nemohu prostřelit prakticky nic. Celej tým střílí například na Tiger II ....všichni s poloviční penetrací prostřelí... já s Borsigem ne. Takže střílím jak zběsilej... 15 střel, 14 přímých zásahů,.... 4 projdou..... pak se nedivím, že mi někdo z týmu napíše že jsem I***T. Včera se mi z toho chtělo už brečet. Situace podobná jako u tebe s PII... nastříleno standartně nad 4000dmg, ale vždy prohra.... hráči v mém týmu neví jak se ovládá tank... a většinou tak 2-3 odejdou behem hry na kafe anebo na Facebook... a nechají tma svůj stroj stát napospas.... Beru to jako znamení, dát si od Wot alespoň týden pauzu. O jednoho dementa s německým TD bude méně.
  8. Dnes něco neuvěřitelného...prakticky samé prohry. Můžu nastřílet sebevíc...a stejně je mi to na nic... to co dostávám do týmu se mi nechce ani věřit. Pauza 14 dní.....
  9. No doufám, že se z toho příště poučím. Ono to vlastně platí i všeobecně.... "když to nejde tak to nejde" a nemá smysl se snažit to zlomit. Zkrátka dát 3-5 her a pokud to stále končí prohrama, tak hru vypnout. Chyba bývá jak v losech tak mnohdy v nás samotných, při špatném duševním rozpoložení samo sekáme chybu za chybou. Nu víkend a Velikonoce bude lepší strávit venku na sluníčku a pak v týdnu zase zalézt do tanků...
  10. No já tu hloupost udělal...a v den patche hrál... dal asi 14 bitev z toho 11 prohra. Klasicky pocit "to zlomím" výhry přijdou..... a přišlo prd.... týmy nad kterýma bych brečel ..... ale náladu mi to zkazit nemohlo.... otevřel jsem lahvinku vínka a hned byl hezkej večer s mladou.
  11. Ne není.... to byla "sborná".... profesionálové co na příkaz komunistické strany dřeli od úsvitu do západu slunce. Nicméně výsledky 15:3 apod nebyly v té době vůbec výjimkou, a takové nakládačky dával relativně často i náš tým.
  12. V neděli jsem díky pětinásobkům doexpil Leopardála PTA a včera nahodil i díky volnejm expům už pásy a motor. Ten tank je takovej srandovní, ale baví mne. Nazval bych ho díky pohyblivosti a obratnosti Cromwellem ovšem na deváté třídě. Sice je to papyrus, ale i se stock dělem a goldama se dá něco málo nastřílet. To takové první zhodnocení. Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál. Ovšem jinak bitvy o víkendu děsivé.... nebavilo mne to... výhry 15:3 a prohry 3:15 ... buď si člověk ani neuprdne a je mrtvej, anebo zase nic nenastřílí protože je tým jak stádo kobylek a sežere enemáky během minuty.
  13. Já jsem si dal opět na chvíli pauzičku. Nějak mne to přestalo bavit... stále dokola to samé rozčilování se... Za 14 dní to znovu nainstaluju... tentokrát asi už rovnou verzi 9.0, a zase si tanky užiju. Jen mne mrzí, že jsem ještě nedoexpil Leoparda PTA - zbývalo mi asi 20t exp..... ale což... prý to je stejně plečka. Já ovšem miluju rychlé a obratné vozítka jako je Cromwell... tak mi snad to PTA bude alespoň trochu sedět...
  14. Minulý týden jsem byl také označen za i*iota a nooba, který používá goldy, od jednoho polského hráče s IS7. (Bylo to poté, co jsem ho s RHM čelně vyndal face to face vykukováním za skálou (vím s RHM je to šílenej nápad, ale nic jiného mi nezbylo a on místo aby na mne vyjel tak se přestřeloval).... Tak jsem mu napsal co má za problém, když já jsem VIII tier a on je X tier... tak zkrátka goldy používám... a že on je může používat taky. Na to mi bylo odepsáno, že mi přeje abych za to platil hodně peněz, a že jsem asi hodně bohatej, když si můžu dovolit ve hře používat goldy. Když jsem mi napsal, že nemám prémko a do mého účtu jsem nikdy neinvestoval ani korunu, tak mi napsal že lžu.... No tak co na to říci... po bitvě jsem zjistil, že má 4 X-tier tanky a celkový win/lost 44% ...... takže tolik k používání goldů a jak goldy vidí někteří hráči. je to marný, je to marný ...... je to marný.
  15. Na to bych tedy rozhodně neměl... navíc když jsem viděl i videa, kdy tito "adrenalinoví sportovci s kamerou na helmě" netrefili údolí a pěkně se o nějakou skálu rozsekali. Bylo mi z toho blbě ještě několik dní.
×
×
  • Vytvořit...