Přejít na obsah

Lipfert

Members
  • Počet příspěvků

    1 389
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    2

Lipfert last won the day on Listopad 10 2014

Lipfert had the most liked content!

O uživateli Lipfert

  • Datum narození 19.6.1971

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Staré Město, Luční Čtvrť

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Lipfert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

446

Popularita

  1. Ale tak to Veličenstvo nemusíš, stačí Lipe. Kamarádce také pořád říkám, že mi nemusí říkat ,,Pane Bože,, stačí Martine.
  2. Hezké. Kdy se hodláš zůčastnit nějaké klanové aktivity? Ještě jsem tě v krabicích neviděl.
  3. Tak po dlouhé opět zde a vidím známé držky.
  4. Tak nevím, včera večer i dnes dopoledne výrazně plusové Win.
  5. Tak jsem koupil zpět KV-85. První hra 6 killů a pochopitelně... prohra. Děkuji WG za krásný a vyvážený MM. Jo a je normální, když máme v týmu 1 a enemák 6 premium tanků? Byla to krásná hra, 2-15.
  6. Nevím jak ostatní, ale já dnes hrál dokola vyjebaný Himlhergot, Šulingrad, Ruinberg, Charkov a Vichřici. 1x Útesy, Karélii, Severozápad. Ani jednou Prochorovka, Malinovka, Perlovka, Komařín, Přístav ... Furt pojebaný města.
  7. Vzal jsem Tigra na malou procházku.
  8. Mám dnes 100% úspěšnost, ještě jsem to nepustil.
  9. Tak po počáteční šnůře 0-5 jsem se kousl a otočil to do plusu. Ale je to fakt porod. Na výhru s ARL 44, kde jsem nasadil konečně top dělo, jsem potřeboval 5 her, ač jsem byl v dmg vždy nahoře. Všechny další stroje na poprvé. Divné. Jinak Tiger I. je skutečně skvělý, hlavně z dálky, se enemáci nestačí divit, co je trefuje. O to víc mne štve, že mi to tak nejde u II.
  10. Hlásím, že jsem po dva dny hrál až do pozdních nočních hodin a některé výsledky her, tzn. 15-2, 3-15 a podobně, jsou zarážející. V 00:30 bych už mnoho dětí u hry nečekal, tak buď hrají navrátilci z hospody nebo je pravda, že blbost je vždy a všude přítomná.
  11. Včera to stálo za, vyliž si řiť. Když už 5 killů a kopec dmg nestačí na výhru, je to těžké. Prohra v tieru X 2-15 byla už jen třešničkou. Sledovat hráče??, který se čelně postaví s Dic. Maxem proti Tortoisu, že ho ustřílí, k pláči. Enemácký TOG za stavu 12-6 na Opatství, stojící za skálou, ustřílí naše šestkové tanky, co jedou capovat. Já ho celou dobu s M8A1 nasvěcuju artyně, bohužel k ničemu. Jako poslední žijící ho ze 100 HP ustřílím na nějakých 15 HP, leč mne sežere Hellcat. Pochopitelně sem noob. Střelba z Tigra I. enemák bokem, plně doměřeno pod vež, střely zcela zřetelně ulítávají mimo nebo nad tank, asi foukalo nebo mi někdo ohnul lauf, vzduchovky u kolotočářů hadr. JPanzer bokem, 3 střely odraz. Jeho střela při otočce, munice, druhá střela požár. WG a Serbe, běžte fakt do hajzlu.
  12. Včera to šlo, tak se to dnes bojím zapnout.
  13. Poslušně hlásím, že WR mi jde stále a vytrvale dolů, tlak nahoru a již se přibližuje chvíle, kdy .. a ) dám pěstí monitoru, rozšlápnu myš a jebne mi b ) odinstaluji ten blbinec
×
×
  • Vytvořit...