Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

V den patche - děs a hrůza. Lamil jsem naprosto se vším od T-18 až po Tigra II, jedinej tank se kterým se mi povedlo zahrát byla KV-1. Nemůžu se sžít s britským Tier II TD, chce to asi víc praxe jsem zvědavej na další stroje ve stromu, moc pěkný ohlasy na ěn nejsou.

 

Včera to bylo lepší - se dvěma klukama z klanu jsme vytáhli devítky, ze začátku sem lamil s E-50 až hrůza, co bitva to první mrtvej a houbelec nastříleno i nasvíceno. Pak sem naštěstí přišel na to co dělám blbě a začal hrát víc zezadu - a najednou to šlo, pokaždý 3-4k DMG. Sice sem prodělal tak 100kilo stříbra, ale zase mi zbývá posledních 5000exp na E-50M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svejku, ber to s nadhledem. A neříkej, že to není pravda, ty v Pz IV jseš malinko víc OP, jak všichni ostatní :Smile_Default: A ještě mi řekni, jak se WG "dotklo" houfnic. Začínám být silně znechucen za kecy v kleci. T1 hvy bude asi ještě dlouho rezavět.

 

Dále mě nakrkli, že v patchi skoro zrušili na Útesech boční cestu k majáku (od spodní základny). Teď se tam sice dá vyjet, ale s něčím menším a ještě se musí couvat, tak to zabere víc času. Nebo se nechat postrčit.

 

Taky jsem promazal téma u M103, teda, lidi, nepiště k těm tankům tolik, všechno číst je šílenost :Smile-tongue: Pak mi v garáži stojí stroje vhodné na recenzi...a nějaký screeny na disku, ze kterých recenze musím udělat, než na ty stroje úplně zapomenu. Dneska asi budu míň hrát a víc psát...

 

A tak já se nepřu, že je PZIV OP, ale pořád se oproti artyně musíš pohybovat přímo u enemáků....že WG na houfnice nesáhlo? Tomu taky nerozumím, počítal jsem, že po patchy s OP tančíkem končím,ale ono nic....nešáhly na houfnice.

S T1 Heavy se hrát dá, ale musím paradoxně hrát s HTčkem daleko více zezadu, jak s medkem. Hold WG no....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I když tu druhou jsem měl smůlu...ze 7 ran jsem 5 dingnul ...to je prostě špatně. Alei tak by jsem prohráli...druhou stranu držel kolega s Kv1...vyjeli na něj dvě AT-2....jednu sundal na 10%, ale víc nestihnul

 

Rád bych tě opravil :Smile_Default: - nebyly 2 ale 3(celá četa), jedno se sundal a druhýmu sem opravdu sebral jen 10% - po tom co mi spolknula 4 hity bez DMG - ale to jen tak na okraj :Smile_Default:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty pokuty ne a nespravej. hraju s KT, nějakej **** v grillu si myslí, že je stršná ***** střílet hevynám z vlatního týmu do zadele. shcytal sem to 2x, platil 3111 opravy (nepřítel mě nepožkodil). a od něj sem dostal asi 1600. proč mám prodělal kůli něčí demenci?! neomluvil se, a zmodral. ale já to budu platit. nebo jedu s KV1 po pláži 15kph. a zezadu do mě narazí náš hellcat, čumí někam na mráčky. mě to nic neudělá a ten ***** samozřejmě dostal dmg. a gdo to platí? já.

a když ne spoluhráčí, tak mě terorizujou pz4 a m4 s houfnicema. s čim hrát, abych nepotkal dementy, nebo aspoŇ ty *****************************kerý narážej a střílej do svejch?

 

matho

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes je to docela síla. Občas mi blbne net. Pak mám nějaké losy dost na prd - prohrané předem díky MM, ale není jich naštěstí moc. Taková čína 56-16 to je síla. V základu proti T10 je drsná výzva. No a když vše vypadá dobře, tak se najdou v bitvách takové drobnosti, že hráč v TD nezničí enemáka 800-900 m daleko a díky tomu se hlavně prohraje. Nebo má člověk za prdelí na kopci 3 hráče a na konec zjistí, že pro ně byl nepřekonatelný problém otočit hlaveň vaším směrem a podpořit vaší obranu. Když už není spoleh ani na takové ty kampers na kopcích, tak to je už tedy opravdová tragédie. Nicméně přes ten chaos se mi asi jen náhodou podařilo zatím udržet denní win u 50%. Takže díky winu úspěšný den, ale že by to byla nějak velká zábava se říci nedá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska pohoda, ale musel jsem opět vzít sólo PzIV...a je mi jedno jestli je to OP stroj nebo není. Páč vyjedu s T40...super los, ale v týmu jsem měl takový odpad, že jsem po konci bitvy nevěřil, že tací hráči existují a navíc...že jich je tolik....mám to napsané.

Hned po mě byl ve výsledku nejlepší 47% hráč s 0.3 killů na hru. A pozor...byl suveréně nejlepší z mích kolegů! Pak už byli jen 46, 42, 41 a tři super skileři na konec. 39%, 37% á třešnička na dortu 35%!!!

Další hru jsem si dal 8ks s PzIV a nebýt těch killů, taky to byl lost...naši se pohybovali něco kolem 45-48%.

Kde se to sakra bere? A v tak hojným počtu? To už není přece normální. Tolik super dementů najednou....ale nebylo to poprvé, to už není náhoda.

Tak kašlu na WG, když mi losuje ultra dobytek, ok...já si vezmu ultra dobytko odolný stroj. A ani nevíte, jakou mi to dělá radost je kosit....

Bez výčitek.

Nejleší bylo, když jsem sundal VK3601 a hned potom SU1000Y...oba mi začnou nadávat do gold noobů...ale, že jsem si je vyndal ze 100% a oni se machři nesnažili ani krýt a než si to uvědomili......byli oba tuhoš. SU100Y mě dá na ránu, ale já jsem gold noob, že se nechají vyndat jak děti........bože...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že dneska jsem jezdil hlavně britské TD tier II s nezapamatovatelným jménem, dále pak párkrát M103 (víceméně ve stocku, zábava vypadá jinak) a arty M12. Posádka se konečně dostala na 100 % a hra začala nějak vypadat. Co je ale hlavní - sice mi teď hra neukazuje, kolik her jsem za danou seanci vyhrál a prohrál, ale mám dojem, že hlavně večer (pátek večer!!!) jsem pořád jenom vyhrával. Pamatuju si jednu remízu, ale ani to nebyla vůbec špatná hra. Win se konečně přehoupl přes magickou hranici 55 %. Přes tuhle hranici jsem se dostal na zhruba 7400 bitvách, abych pod ní při 7600 bitvách hodně rychle spadl a za boha se nemohl dostat zpátky. Věřím, že tohle opakované překročení hranice 55 % bude konečné a níže už se znovu nepodívám.

 

Tankům zdar! :Smile_honoring:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od postu v 18:47 se změnilo jen to, že MM (losování) ovlivnilo více hru a jak to bývá, tak na stranu nepřítele. Denní win šel tedy dolu. Mimo horší zábavnosti to má i určité pozitivum. Dost podstatně to brzdí expení a tedy postup na vyšší třídy. Svého času jsem si dal takový závazek, že si pořídím T8 až budu mít vyexpené všechny stroje až do 7 třídy bez hraní za arty. Díky tomu, že hraju skoro pořád bez PÚ, tak se WG daří přidávat stroje ve větším počtu než zvládám expit. Víc se mi ten okamžik pořízení nějaké 8 vzdaluje než přibližuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak dnes jsem si zahral cetu s pticusem vyhodil jsem jednoho clena z klanu a natocil jsem nove video na youtube a taky jsem si udelal novy podpis!jinak bezny den jako kazdy jiny. :-)

I

l

l

V

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Hned po mě byl ve výsledku nejlepší 47% hráč s 0.3 killů na hru. A pozor...byl suveréně nejlepší z mích kolegů! Pak už byli jen 46, 42, 41 a tři super skileři na konec. 39%, 37% á třešnička na dortu 35%!!!

Další hru jsem si dal 8ks s PzIV a nebýt těch killů, taky to byl lost...naši se pohybovali něco kolem 45-48%.

Kde se to sakra bere? A v tak hojným počtu?

 

To je jednoduche. Ty mas win 67% a 15000 bitev. Takza nekdo ma zase 15000 bitev a 33 win%. :Smile-tongue:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebo 3 hráči s 5000 bitvami a winem 44 %. Švejku, vždyť čím lépe ty hraješ, tím více zhoršuješ statistiky ostatních hráčů. Styď se.

No jo, ale čeho je moc, toho je příliš....chlapi oni nejen, že měli neskutečně špatné winy, ale i dmg a počet killů...ano, byli to nováčci a nikdo po nich nechce super výkony ,ale běžně tam bylo tohle...420 her 55 killů..... :Smile-hiding: To měl jeden náš Hetzer, který přežil spolu semou až do konce....pak po mém naléhání se rozhodl vyjet z rohu mapy, aby mi pomohl bránit base.....nedojel ani 50m a lehnul....bez výstřelu. Ok, tak jeden byl v týmu lemplík, co se dá dělat....jenež já jich mě 14 :Smile_sad: .

Ale co....s PzIV se vyřádím...po dlouhé době stroj, který mě motivuje hrát WOT, na který se těším. Páč je debilu vzdorný a to je základ... ikdyž puknu, tak mám nasekáno dmg a všeho možného, že prohra ani nevadí. Takže sním mi nevadí ve WOTu nic...

Jo snad to cukání....každým patchem mi to jde na PC dědečkovi pomaleji a pomaleji....

A jednu věc bych vyloženě WG omlátil o hlavu....údaj o době zaměřování kanonu. To si v reálu WG nastavuje dle jejich uvážení a je to jejich nástroj jak nerfnout daný stroj.

příklad: T18. Má zaměřovat 2.3 vteřiny. A realita? Včera jsem to opět měřil stopkama....7,63!!!!!

Páč 3,5 s trvá než se kruh vůbec začne zavírat....a pak než se uplně zaměří to taky tvrá daleko delší čas, než ukazují staty kanonu. Tohle WG už přehání. Tak ať T18 nerfnou ofiko a já ty údaje vidím....tohle je normální podvod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska pohoda, ale musel jsem opět vzít sólo PzIV...a je mi jedno jestli je to OP stroj nebo není. Páč vyjedu s T40...super los, ale v týmu jsem měl takový odpad, že jsem po konci bitvy nevěřil, že tací hráči existují a navíc...že jich je tolik...

jak já ti rozumim.. a to jsem proti tobě lama nejlamovatější...

 

shot051kik.jpg

 

shot052yxy.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem mohl hrát je pár hodin ráno. Díky MM, kdy bylo 75% bitev prohraných na začátku má strašný denní win a ani jeho číslo nechci znát. Uhrán jediný násobek a tedy jedna výhra. Včerejší MM bylo tak 4x lepší než dnešní.

Ty jsi šílenec :Smile_teethhappy: . Hrát WOT v sobotu dopoledne, je čísté pomatení smyslů :Smile_teethhappy: . Udělal jsem tu chybu asi před 3 týdny a málem mě mrdlo. 80% hráčů jsou děti, které mají volno. Večer se to trošku zlepší, ale hlavně dopoledne u víkendu....nikdy nehrát! To jsou vidět nicky typu: Pepicek07, Tomasek08 a já mám chuť je smahnut hned od startu :Smile-izmena: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsi šílenec :Smile_teethhappy: . Hrát WOT v sobotu dopoledne, je čísté pomatení smyslů :Smile_teethhappy: . Udělal jsem tu chybu asi před 3 týdny a málem mě mrdlo. 80% hráčů jsou děti, které mají volno. Večer se to trošku zlepší, ale hlavně dopoledne u víkendu....nikdy nehrát! To jsou vidět nicky typu: Pepicek07, Tomasek08 a já mám chuť je smahnut hned od startu :Smile-izmena: .

Tak to máš 100% pravdu a ešte to vynásobíme 10 krát. A preto by sme sa mali adaptovat a nebrat ten win/lost tak vážne lebo jednoducho stav je taký aký je "demencia" v preklade kopa detí sa zabáva tančíkmi a o nejakej taktike nemaju ani tušenia. A tak u mna je smerodatné kolko som za hru nastielal dmg či už je výhra alebo prehra. Lebo 10 prehier po sebe je úplne normalna vec momentálne. :Smile_teethhappy:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsi šílenec :Smile_teethhappy: . Hrát WOT v sobotu dopoledne, je čísté pomatení smyslů :Smile_teethhappy: . Udělal jsem tu chybu asi před 3 týdny a málem mě mrdlo. 80% hráčů jsou děti, které mají volno. Večer se to trošku zlepší, ale hlavně dopoledne u víkendu....nikdy nehrát! To jsou vidět nicky typu: Pepicek07, Tomasek08 a já mám chuť je smahnut hned od startu :Smile-izmena: .

 

Tak jsem to zkusil, zatím myslím 1 remiza, 2 prohry a 8 nebo 9 výher.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...