Přejít na obsah

Morte_

Members
  • Počet příspěvků

    391
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Morte_

  • Datum narození 27.4.1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brno

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Morte_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

99

Popularita

  1. Jestli to nebylo tím, že už měli před povýšením plnej bar a pak se ty body odečtou, protože to neumějí udělat nad 100% dejme tomu na 140% jako nejlepší úderníci za dob nedávných.
  2. Tak u toho Pantheru ukázkové chování DM pro AI
  3. Aby ses nedivil, až tě to bude házet do prohrané bitvy, kde pujdete 4 proti 15 to bude zábava většinu změn v poslední době tak trochu podělali. Tak to čumím, některý letadla to pěkně odnesou.
  4. Ten detail na zadní části věže jsi dělal sám nebo tam byl od výroby,Poškození. Moc pěkná práce, když tak na to koukám, tak bych šel nejlépe koupit nějaký modýlek a pěkně ho postavil, akorát by výsledek byl úplně někde jinde než na fotkách.
  5. Tak si dej bacha na ty starý dědky až tě někde předběhnou, komoš byl nedávno na Korsice a na zájezdě tam měl i pár starších kousků a nějak jim prý nestíhal No a v lese potkáš hlavně ty cyklovýletníky.
  6. Bohužel není ani moc co číst nebo špatně číst, protože sekce otázky a odpovědi je zamčená a opravdu nemám čas pročítát xy odkozů na foru, takže chodím jen do letadel tanků a obecné, jo občas si poplakat. No a to, že jim nefugovali delší dobu po OBT statistiky je pravda. Jenže řešit v betě MM dle statistik/efektivity, když je ve frontě 30 lidí je hodně nešťastné řešení (přímo neschopnost) a dokud s tím něco neudělají( a pár dalších věcí), tak na to kašlu, takže už tam bude jen 29 hráčů )nadsázka). Ostatně už cca 14 dní zapínám příložitostně jen letadla.
  7. Tak to Vám fandím, nám už zůstala jen Kanada 1x ročně a oblečení ala talibán jediný co mám ze starých dob je bluza vz.60 jehličí a vesta po nějakým legionáři z REP. JInak jsme pohřbili všechno vandr i vodu, škoda je to nějaká divná a rychlá doba. Částečně to nahradilo kolo,akorát že to není úplně ono..
  8. Pokud mě na to Thulle někdy odpoví dám vědět, ptal jsem se ho na to víckrát, ale asi má na práci důležitější věci než řešit statistiky. A jak komunikuje gajing víš. A k statistikám hráčů, opravdu fungují občas prapodivně, to už jsem zjistil i u sebe. A když nejsou schopni postnout k letadlům data jaký mají ve hře, tak bych věřil i tomu, že jim zbytek, taky moc nefunguje. To jsem si vyvodil logicky. Máš akvárko Tak frantíci toho za války v technice moc nenasadili a co se týká japonců, tak jsem opravdu zvědav jak to udělají aby to nebyl jen rank I, II . rank V počítám paton a spol.
  9. MM- jelikož jim prý ty statistiky moc nefugují, tak těžko říct co to proti tobě/nám háže. Nějak ale pochybuji, že to v této fázi hry řeší hráčovu efektivitu popřípadě něco jiného.
  10. Kdyby to tady nestřílelo "přesně" přes mraky, překážky a v tankách se to neotáčelo, jak nějaký phalanax, tak v podstatě souhlas.
  11. Sedět se dá venku i Na tahu, ale to počasí je poslední dobou nějaké rozmarné. A pokud jde o dobrý pivko, tak v Ketkovicích Na hřišti.
  12. Doku/pokud nezruší respawn, tak budou hevy tanky hodně znevýhodněný. Dle mě je nemá cenu hrát a IS 1 vydrží míň než T 34 85, alespoň co se mě týká.
  13. Jsem si koupil Panthera a zjistil jsem, že je to slepá větev jetů, furt proti CL 13 a Mig 15 bis.
  14. Tak venku svítí sluníčko, tak co takhle zajít na škopíček možná dva.
  15. Tak o tom oni vědí a brzy to odstraní
×
×
  • Vytvořit...