Přejít na obsah

Dom156

Members
  • Počet příspěvků

    537
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Vše od uživatele Dom156

  1. Je fajn když máš tenhle tank v pronájmu ho prodat a aspon za munici dostaneš kolem 20k :D
  2. mi povídej, včera bitev a krom jedné bitvy bez SPG, každá bitva 2-3. A jak mě chtěli oklovávat fujky.
  3. Po půl roční odmlce hraní (cca 30 bitev za měsíc), opět hraju expení: Panter II, T-25-2, Amx 13 90

  4. Zdarec, posledních 14 dní jsem opět začal víc hrát, vzhledem k blížícímu se podzimu. Primárně ted jezdím Pantera II abych co nejdřív vyjezdil E-50. Panter II je super tančík jen mám s ním nějaký smolík, jelikož M ne a ne udělat,ale první třídu v každé ob bitvě. Poprvé jsem vyndal z garáže Amx 13 90, je dobrá, ale první bitva T10 a Ensk z toho jsem moc odvařenej nebyl.
  5. Zdravím, po měsíci jsem to zapnul. Jelikož první bitva se mi vždy dlouho načítá beru arty GW Tiger P a bum Ensk, ani jsem si nevystřelil a hned mrtvej. Děkuju wg, jsem si pomyslel, pak jsem vytáhl T67 a 200 dmg. Až třetí bitva se konečně zadařila a poté to už šlo. S prasetem jsem rozdal 5k DMG na pouštní řece ale jen ten win nechtěl nějak moc často přijít. Tak a na měsíc mám mám od hry zase klid, velký herní návrat mě čeká až s listopadem a příchodem československých tanků.
  6. Zdarec, po půl roce jsem hrál dva dny za sebou. Prvních 5 bitev v četě s kámošem a to byli týmy fujky samá prohra. Pak znechuceně odešel a mě se začalo dařit, další dvě mise na Lightech hotovy, hlavně ta abych poškodil artynu jsem si dal se stockovým chaffeem :). Opět mi utekla 15 mise na medkách s těma stíhačema nechal jsem mu 5 hp grr :D. A taky jsem dneska vytvořil supr serii s arty 8x naplno doměřen 8x to letělo aspon 15 metrů před něj za něj nebo vedle něj, hlavně at neudělám ani dmg :D.
  7. Zdarec, tak dneska po 10 dnech jsem dal 18 bitev. WN8 kolem 1900 ale win 44%. S čím to šlo slušně byl JgPz E-100. Jinak už mi chybí na medkách jen ta 15 mise a další žeton bude doma.
  8. přesně tak je krásně tak co bejt doma. A když už taky si zahraju radši momentálně Rome Total War II.
  9. Zdarec, pánové já měsíc nehrál a dcl jsem se těšil jak si zahraju. A jako nic moc win kolem 38% ale neřešil jsem to, vytahoval jsem primárně T67 a dělal si ***** z hráčů na T5. Asi hodim bobek na expení a budu hrát jen moje oblíbené mašinky, jelikož když dám 13 bitev za měsíc to je expení jak svin :D. Jinak k dalšímu hraní se dostanu až 11.6. takže zase 10 dní poklid od wotka.
  10. Zdarec, včera po 10 dnech jsem si zahrál a luxus přes 91% win a na co jsem šáhl to se povedlo. Za zmínku stojí bitva s PZ38t když jsem si dal Orlíkovku za kill Stuga, SU-85 a fr T5 arty. Radši jsem capnul base, jelikož už se na mě zle koukal Excelsior. Další luxusní bitva byla s E-100 na Prochorovce, nebyla žádná arty takže jsem jel na střed (byl to režim střetnutí) hezky jsem dingal, ale z enemáků nějaký darebák najel na cap. Já zatím kropil z boku enemáky najíždějící na kopec a už chybělo asi 15 sekund do capu tak jsem tam za cenu skoro celého života najel defnul T69 a pak jsem tam s 200HP odolával enemákům než mě asi po 4 minutách odbouchla T32 ze zadu. Nadingal jsem 7000 a udělal si k tomu obránce. Tohle byli bitvy kdy jsem zásadně rozhodl o win našeho týmu.
  11. Zdarec, zahrál jsem si po 9 dnech ve středu a šlo to, dokonce mi u HT 15 uteklo pouze o 700 bodů a mohl jsem mít po TD HT hotové, no co E100 a VK4502B budu muset ještě vytáhnout než tu misi udělám. Jinak se dařilo, nyní budu mít jiný cíl a to do 15.5. vyexpit 13 90. Chybí mi asi jen 15k tak to pude rychle teda spon doufám.
  12. Klucí mám to podobné. Byly časy když jsem odehrál za měsíc i 700-800 bitev a ted dám za měsíc cca od 70-120 bitev vychází to, že hraju 1x týdně a ani mi to nechybí.Tato frekvence hraní je pro mě tak akorát.
  13. Ono je také velmi důležité co za člověka v tom Lightu sedí. Problém jsou četý modrých scoutů tj opravdu problém, jinak se to dcl dá, když teda nemám prase (JgPZ E100) a ti buzeranti mě utáčí
  14. Zdravím, tak jsem si koupil tu T9 veku a tj maso, první 3 bitvy a dmg 3654,553,2896 a 5,2,3 killy. Takto by se mi to libilo furt :D. Jinak konečně jsme s arty zabil scouta a hurá k dalším misím. Celkově včerejšek šel win 61% ikdyž zpočátku to byla samá porážka, nakonec se to zvedlo.
  15. Zítra po 13 dnech zase na wot, už mám docela chut si zahrát. Vůbec tento styl mi přijde ted fajn, mám takové epizody např.: od 1-9.1. jsem hrál 4x pak 15 dní pauza a zase třebas 3 dny hraní a pak zase 7 dní pauza. Mne to tak vyhovuje a nevztekám se u toho tolik alepson :).
  16. Zdar, k těm misím, hraju málo a trvá mi to 150 let. Mám zajím jen hotové TD a zbytek jsem cca v půlce. Jinak k včerejšku, hlavně jsme hráli T6 a já hrál s VK3601H udělal jsem 4 mise a docela to šlo. Zajímavá byla bitva s T67, když jsem si udělal placku za 8 kilů. Hra s GWTiger P s tím top gunem je opravdu jiná káva a docela mě to baví, než s tím flusátkem. Motor, expit nebudu nemá smysl když ho pak dál už nikde nevyužiji. A konečně už mi chybí jen 30k a budu mít Amx 13 90.
  17. Masakr: Ona: „Ahoj jmenuji se Klára, ale přátelé mi říkají Klary“ On: „Ahoj, jsem Bernard ale kámoši mi říkají Bacoš“ Ona: „No a jak jsi se o mě vlastně dozvěděl hm?“ On „Víš, nebylo to tak moje zásluha, jeden kámoš mi Tě spotnul“ Ona: „Spo, ..co?...jo,…No a co rád děláš?, já se třeba hrozně ráda chodím procházet do přírody“ On: „No jasný, to já taky raději přírodu, obzvláště v Malinovce je to krásný, znáš to tam ne,…nebo útesy, tam je to pecka, vid?“ Ona: „No tak..nevím asi jsem tam nebyla, třeba tam někdy můžem jít spolu“ On: „Jasny v poho, když budem mít kliku hodí nám to dobrý MM“ Ona: „Co nám to hodí?...no to je jedno,..heleď nějakou dobu jsem neměla rande, ..tak nechci to uspěchat víš..“ On: „ No jasný, jako málokdy se to snažím Rushnout sám, víš co…když bychom byli dvá nebo tří, tak na to vlítnem přímo, ale takhle,….jsem spíš opatrný víš..“ Ona: „nevím jestli si teď úplně rozumíme no….snažím se říct, že jsem ještě nikdy nebyla s mužem, …a spíš bych chtěla někoho zkušenějšího víš…“ On: „No tak to se neboj jako , mám tam desítkoví dělo víme,...a s tím už se udělá kus parády,že..takže bez obav…)“ Ona: „totiž už jsem to jednou zkoušela víš, a jemu se nepovedlo dostat dovnitř, tak sem si říkala , že jsem nějaká divná asi..“ On „pche, tak to jako se neboj, mám sakra dobrou penetraci…),…to byl nějaký rajče ne??“ Ona „rajče? Co rajče?...jak to myslíš…..?“ On „no byl červenej ne??“ Ona „no to jsem byla spíš já“ On „ ty vole ona je noob…..“ Ona „co že jsem??,..tak ti nevím, ..co si ted myslet…heled když jsi tak zkušenej, jak se lidově říká – zajetej - to jsi jich asi vystřídal hodně vid , hehe“ On „tak jako jo…dřív jsem to dost střídal a jezdil co šlo,…ale poslední dobou už jen ty prémiové…“ Ona: „počkej, prémiové?...to jsou nějaké lepší než ostatní jo ??!“ On: „lepší ani ne, ale hlavně dávaj prachy ony mě..“ Ona: Hm, rozumím, no nějaký peníze mám…..no a nevadí ti že jsem trochu při těle?“ On: „Tak já raději lehký, nebo medka,…jsi slušná heavy, neřikám že tě neudělám,…ale už to bude chtít HEATy“ Ona „heaty??..jako že mě zahřeješ nejdřív??..no to by bylo fajn vid….já jen že někteří kluci říkají, že pak nejdou dělat nějaký polohy když je holka moc při těle….? On „v klidu, to zmáknem, ja celkem slušne zvládám side-scraping…)….to půjde, jestli budu mít slušnej Ping udělám tě…“ Ona „Takže se Ti líbím??...“ On „Máš pěkný moduly , to jako joo….“ Ona „Ty jo takovýho kluka jsem chtěla…, já nechci aby sis myslel že u mě si může každý, to zase já taková nejsem“ On „ jo jasný to je dobře jestli hodně odDINGÁš…to se hodí vid…“ Ona „musím říct, že z toho zatím mám dobrý pocit, ty ne?“ On „tohle už je tutovka to CAPnu…“ Ona „Doufám jen že nejsi jeden z těch kteří většinu času strávíš u nějakejch stupidních her“ On „seš normální ??? jako co jako jinýho mám dělat???!!!! 10x report“ Ona „no tak tohle se mi nelíbí,..heled až se naučíš chovat tak zavolej“ On „ BAN“
  18. Včera 3 bitvy s Amx13-75 a potom T67 a damage 248, 165,189. Tak jsem to rychleeeeee vypnul.
  19. Zdar, včera jsem si zahrál asi 6 bitev a vypl to, docela to byly povedené hry, ale nějak mě hra sama o sobě neba. Jinak udělla jsem na stuga konečně TD-15 s prasátkem a vrhl se do misí na LT.
  20. Zdarec, tak jsem to zas po týdnu zapnul. Nevím čím to, ale WG mě mělo rádo jelikož 12 bitev 11 win a to jsem 3x umřel bez výstřel díky artynám :(. Expení ted moc neřeším a primárně dělám mise, ale když hraju jednou za týden tak to moc neleze nahoru. Ale na stuga jsem včera udělal misi 14TD kdy musím v četě s TD udělat aspon 30% poškození z celého týmu. No vytáhli jsme T5 já měl T67, kolega Archer, a druhej kolega Stuga III. Udělali jsme to až na 3. pokus ale to byla sranda kluci umřeli hned na začátku s DMG 0 a 134 tak jsem to musel nahánět já a nakonec jsem nastřílel 2457 DMG a mise byla doma a k tomu mi o kousek utekla Radley.
  21. Zdarec, včera po 14 dnech opět na wotku. Docela jsem se bál, že budu hrát jak trouba tak první bitvy s arty a pak primárně dodělávání misí na TD. Vytáhl jsem JgPz E-100 a kámoše E3 a byla sranda. Dokonce jsem udělal si M na tomto stroji za 8263 DMG a 1206 zk. to mě hodně potěšilo. U TD misí mi už chybí jen 14 a 15 a to již pude samo, poté asi medka pojedu primárně.
  22. Se ti tam te medaile málem nevešli co
  23. Zdar, v úterý po týdnu zase wotko a převážně stronghold. Poté jsem si dal 6 bitev a šel spát. Už mi chybí jen 3k na top gun na GwTigerP tu artynu budu mít v topu po dlouhých 10 měsících moc nerad jí jezdím totiž. JgPz E-100 sic zatím jen porážky, ale konečně se s ním začínám sžívat.
  24. "Manželka ti prý odešla na věčnost. Je to pravda?" "Ano je, klábosí u sousedky."
  25. prej telefonuju seš hrozná drbna :D
×
×
  • Vytvořit...