RoboZilina Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 AW - Slovenčina / Čeština do hry Nazbieral som odvahu a rozhodol som sa vám ukázať Slovenčinu do hry na ktorej som začal tento týždeň pracovať. Zatiaľ sú preložené spotrebáky, ingame chat, z časti bedne, začal som garáž a PvE... priority som si zatiaľ neurčil. Prekladám na čo mám chuť. Už teraz viem, že je tam niekoľko preklepov. Opravím neskôr. Prosím vás o komentáre a návrhy. Ďakujem. Budem sa snažiť pokračovať a pridávať tu aktuálnu verziu. Zatiaľ zdieľam GD link. Neskôr to asi niekde upload-nem. Slovenský preklad v poslednej verzii na stiahnutie z webshare Linky nižšie sú na súbory s ktorými aktuálne pracujem a nemusia správne fungovať, ale sú vždy o niečo aktuálnejšie ako link na webshare. A tiež Slovenčina je za normálnych okolností s prekladom o niečo ďalej, keďže Čeština sa prekladá väčšinou zo Slovenčiny. Inštalátor slovenčiny na stiahnutie tu Ak vám nejde stiahnuť .exe súbor slovenčiny, tak zabalený .zip tu A nakoniec link na zložkou s prekladom tu Pred inštaláciou novšej verzie je zrejme potrebné staršiu odinštalovať. Uninstall sa nachádza v zložke s jazykovými verziami. Ashadak, kvetule, padik32 and 4 others 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaVydra Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Jsi borec držím ti palce ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted August 27, 2017 Author Share Posted August 27, 2017 Dúfam že každý kto mal záujem o verziu pre ruský server tak si ju už stiahol. Ďalej budem všetku energiu venovať slovenčine pre EU server. Ak niekto potrebuje poradiť ako nainštalovať iný jazyk do ruského klienta, tak ma kontaktujte priamo cez správu. Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ujos Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Super práce Robo, jen malá otázka, dalo by se to z cizí řeči(Slovenčina) přeložit do češtiny? Vážně-dobrá práce. cpt.Carloss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpt.Carloss Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 před 4 hodinami, RoboZilina napsal: Dík. Na češtinu hľadám dobrovoľníkov Bol by z toho československý preklad. Čím viac Čechov/Moravákov by sa zapojilo, tým viac český by bol preklad Je fakt že Slováci sme tu už len dvaja či traja. A trochu sa bojím, aby nám hru nevypli skôr ako to dokončím. Ahoj já klidně pomohu s češtinou, tedy ze slovenštiny ne z angličtiny :). Mám ted ještě týden celkem čas, tak kdyby něco :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpt.Carloss Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Jinak já jsem kdysi dávno nainstaloval češtinu tuším od gartha a přes vsěchny upgrady mě stále ve hře funguje. Sice není vše přeloženo, ale dost ano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaVydra Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Jestli chceš pomoct Robo napis mi taky co a jak pokud nebude překlad tu můžu ti něco ž ang přeložit í když toho času taky moc není no... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čikino Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Vyskúšal si borecasi ti pošlem aj niake EURACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 6, 2017 Author Share Posted September 6, 2017 Už sa pripojili aj ďalší chalani, tak je nádej, že to bude pokračovať. Hlavne aby nám hra fungovala a pribudli hráči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrix1 Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 pobavilo ma keď som v hre zrazu videl "kua pomóc" cpt.Carloss and RoboZilina 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpt.Carloss Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Kamarádi jsem jenom člověk a tak poprosím všechny co najdou nějaké pravopisné chyby, nebo chyby ve významu přeloženého textu, ať mě to klidně s chutí napíší do zpráv a já to velice rád opravím a pošlu Robovi, aby to nacpal do instalačního exe souboru pro všechny. Díky a čau na bojišti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorac Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Jako hoši super práce.Máte můj obdiv a dík. Děkuji.Od teď mi říkejte klidně Stoupo RoboZilina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badysak Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 dík fachá Link to comment Share on other sites More sharing options...
akymcz76 Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Funguje děkuji moc RoboZilina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 15, 2017 Author Share Posted September 15, 2017 Do prvého príspevku pridané aktualizované verzie. Ak máte nejaké otázky, tak sa kľudne pýtajte. Ďakujem za stiahnutie a vyskúšanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 18, 2017 Author Share Posted September 18, 2017 Dokončil som ďalší súbor a Carloss to preložil do češtiny, takže som nahral novšiu verziu. Pribalil som aj dočasne malé prekvapenie, tak len do toho a sťahujte. cpt.Carloss and kvetule 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akymcz76 Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 A jaký je rozdíl mezi CZ/SK pro EU/RU klienta ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 18, 2017 Author Share Posted September 18, 2017 před 10 minutami, akymcz76 napsal: A jaký je rozdíl mezi CZ/SK pro EU/RU klienta ???? Tak napríklad teraz tam pribudol ten výherný tank na T4 a mne už neukazuje jeho popis. Na EU asi nebude. No a ešte je vždy o nejaký patch napred, tak je tam pár riadkov navyše a ja to nestíham sledovať. Ale inak je takmer rovnaký. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 19, 2017 Author Share Posted September 19, 2017 před 12 hodinami, akymcz76 napsal: A jaký je rozdíl mezi CZ/SK pro EU/RU klienta ???? Akym, úplne som zabudol, že v preklade pre EU server sú vložené, len preložené súbory a teda nepreložené texty zostávajú v pôvodnom znení čiže v angličtine. Ak teda tento preklad použiješ na RU, tak veľká časť textu bude stále v ruštine. Na druhej strane v preklade ktorý som robil špeciálne pre RU server, sú nepreložené texty nahradené angličtinou, takže v ruštine by nemalo ostať nič a lokalizácia bude teda česko-slovensko-anglická. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akymcz76 Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Ano je to tak, děkuji. RoboZilina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amina-opice Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Asi som volaký zmetěný, ale ta RU verze je kde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 21, 2017 Author Share Posted September 21, 2017 Priatelia, ak potrebujete pomôcť s inštaláciou prekladu do RU, tak ma prosím vás kontaktujte cez správu. Ďakujem. arnost905 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terminal Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Vdaka za preklad , držím dalej palce RoboZilina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 24, 2017 Author Share Posted September 24, 2017 Za málo. Chcem vás, ale všetkých požiadať, aby ste sa ozvali ak vidíte nejakú blbosť. A to ako fakt...včera v noci som sa ku hre dostal po dlhom čase a nič iné som celý večer nerobil len zbieral screenshoty s chybami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čikino Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Čau RoboZilina čo to máš prosim ta za program čo ti ukazuje teplotu GPU a CPU a vyťaženie ram dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts