Přejít na obsah

akymcz76

Members
  • Počet příspěvků

    391
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    4

akymcz76 last won the day on Srpen 10 2018

akymcz76 had the most liked content!

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

  1. Ahoj všem. Málokdy sem něco napíšu, ale stav hry už mi nedá. V jakýkoliv čas se už nedá PVP hrát. Prostě nejsou hráči. Po deváté večer se už musí zrušit čety, aby vás to vůbec vzalo 10 x 10. Je tu podle mě značný odliv hráčů. Sám jsem v situaci, kdy hru zapnu pomalu z nechutí. Zní to divně co. Nebýt pár klanových akcí, už ani není důvod. Čekačky 5 až 10 minut, skákání z tieru na tier. Kvalita hráčů je také děsivá. Dobře postavená četa rozhodne předem bitvu. Výsledky 12 : 0 není nic neobvyklé. Musím souhlasit s Pepou. Hraju od otevřené BEty a asi je čas končit.
  2. Co se týká dílků na Hadese, kliděn je přepošlu. Hraju to jen pro teamovou zábavu. Napiš te si.
  3. a nezapomeň dodat, když jim to funguje. Jinak máš pravdu
  4. Pokud potkáš nějakého vyžírače co má hru zmáknutou, tak asi ano. Ale MBT hraje pořád prim a kulomet je v případě vyšších tierů na druhé koleji. Spíš mě hrotí rakety, co přiletí bez vyrování a seberou ti půlku HP. A jak píše losifek, v klanových bitvách má každý stroj svou určenou roli. Někdy to s někým zkus a uvidíš.
  5. Iosífek má pravdu a tahle hra není skoupá na kredity, není nutné nic prodávat.
  6. za mě překvapivě pozitivní sice jsem tankový patriot a už mě ty rakeťáci a VBL štvali, ale tohle alespoň donutí věčné campery k pohybu. Ahoj pítte
  7. Ta poslední mise je OP taktika blokovat kamikdze bota taky nepomůže, dojde čas. Chápu, někdo to hraje poprvé ale vlítnout mezi dvě artyny na začátku je taky sebevražda. Ärty by měli šanci. Chce to četu.
  8. první dvě mise v Spec. Operace v pohodě. Tier 10. Asi i dobrý tým. Třetí jsme neuhráli. Jel jsem jí poprvé, moc jsem tlačil na pilu.
  9. jsem tu po týdnu, fakt je to tak hrozný
×
×
  • Vytvořit...