Přejít na obsah

Gorac

Members
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Gorac's Achievements

  1. Dne 4.2.2018 od 20:00 se uskuteční druhé přátelské utkání s CSGW.Jste všichni srdečně zváni.
  2. Aky manuál?Třeba takovej,který mi ukáže co jaky slot (SKILL) přidá.Ne každý ovládá angličtinu.A to nemluvím jen za sebe.Cestinu do hry nedají.A v podstatě jen hádám,co by jednotlivé složky mohli být.A neustále otravovat lidí na TSku se mi taky nechce.
  3. My vysvětlené,jak to,že to někomu jde a někomu ne.Kur.. ať to dělaj pořádně a napoprvé.Jim z vysoka ser... na to,že předběhli rusaky. Ano,jsem nasranej.Kdybych dělal já tak,jak dělaj ty šulini v MyComu,tak jsem nezamestnanej.
  4. Když to dobře dopadne,tak se dnes dostanu domu a mohl bych 1 ještě stihnout.Bylo by to fajn. Jinak gratuluji všem,co mají již splněno.
  5. Fakt?Tak to by se mi mohli vrátit tanky z nové mapky A co ty čínský stroje 9 a 10 tier,,,už fungují?
  6. Je 19:14 a PTS nejde spustit.Asi chyba v Metrixu.A tak rád bych pomohl.
  7. Tak dneska jsem se rozhodl,že bych udělal nějaké video,streamek z Testserveru hry Armored Warfare. Po té,co jsem přes hodinu klikal jak idiot v garáži abych si vše kvůli retrofitům vyzkoumal jsem to zapnul.Ejhle tanky 9 a 10 úrovně nejsou k nahlédnutí.Ve frontě na PVP 0 hráčů a GO není. Po zapnutí PVE modu mě to napsalo misi na nové mapě.Říkám si super.Nová mapa.Jaké bylo překvapení,že mě top do hry nepustilo a jen jsem čučel na černý monitor.Takhle jsem tam poslal ještě 4 tanky. Pokud se chci podívat na nový strom u artin a ještě níže,tak mám smůlu,protože musím odehrát 50 bitev...KDE??? Prý 5 GB,,prdlajs,,na SD klienta 15,20 Gb jak normální hru,která ale nefunguje. Jestli i takhle pošlape po 10.11,2017 končim Trocha zamyšlení....na co PTS dělají,když : 1) není s kým testovat 2) není kde testovat 3)není co testovat Hoši v MyCom,,,zamyslete se...jsem s testserverem velmy nespokojený.
  8. Omylem jsem to napsal o téma výše.Pro pořádek to dám i sem.(ten příspěvek jsem ti skryl, pokud ho budeš chtít obnovit, stačí říct. pozn. Ashadak) Nainstaloval jsem si PTS.Graficky to vypadá velmi dobře.Mrzi mě ale to,že nejdou ukázat a ani vyzkoušet nové tanky 9 a 10 úrovně čínského stromu.Vyzkoumal jsem si je,ale ani se mi nezobrazují v garáži.A v bitvě vidím jen prach za pásy.Hral jsem jen PVE a na easy jsem nestíhal do PVP jsem se ani nedostal a tak test server nešel otestovat.??.Byl jsem sám proti všem. Taky se mi zdá,že nový systém výzkumu velitelů by si zasloužil nějaký manuál.Budou s tím potíže.Hlavne pro nás,co perfektně angličtinu neovládáme.?. Dnes až přijdu od lékaře,tak bych mohl hodit streamer z PTS.Ukazat nové stroje a velitelské postupy. Kia chtělo by to CZ lokaci.?
  9. Sice teď nemám moc času kvůli práci,ale pokusím se zapojit a přispět svou troškou. Díky za akci. Hodně štěstí všem.
  10. A jak je to s tou odměnou Abramse speciál?Je až po skončení všech 5 epizod a nebo bych ji mohl získat již po skončení všech 3 epizod? Díky za odpověď.Gorac
  11. A dostanu nějakou slevu,když už je mam?
  12. https://www.youtube.com/channel/UCrmBNBTJrLZhbWng0UQMiaw/live
×
×
  • Vytvořit...