Přejít na obsah

cpt.Carloss

Members
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele cpt.Carloss

  1. No si borec , díky moc za výbornou práci pro komumitu. Já si toho nesmírně vážím, dobře vím co to obnáší .
  2. Moc děkuji veliteli za vysvětlení. Snad to nějak dám
  3. Díky všem za účast, moc mě mrzí že jen čtyři účastníci. Kde je zbytek z 50 ti členů klanu? Vůbec mě ta výhra netěší a tak přenechám svoji výhru do jiné soutěže. Díky za akci.
  4. Tak 5 kilů ve hře 5vs5 , to sem prostě musím dát. To už nikdy nedám
  5. Musíte být hodní i na nás starší a né nás furt drtit
  6. To je špatně, prázdný server znamená konec serveru a to fakt chceš?
  7. Napsali jsi to pěkně a plně s tím souhlasím, dokud bude EU server fungovat tak se z něj nehnu. Poslední půlrok hraju jen GLOBAL, protože mě neskurečně baví a před tím jsem odehrál přes 7000 bitev PVP tak je to příjemná změna. Teď ovšem zase pro mě získávají PVP nový rozměr,právě proto, že jsem se začal každý den potkávat se super lidma na TS a následně i v bitvách. Mohu se zase přiučit o okoukat jak to dělají ostatní a u toho se na víc skvěle bavit. MOC A MOC DÍKY ZA TO CO DĚLÁTE !!!
  8. Díky, za sebe Ti mohu říct, že si to užiju i bez Tebe B-)
  9. A co takhle promenáda v plavkách místo kouzelníka? Hm? ?
  10. Bohužel chápu tvé pocity. Pro vás co hrajete PVP je to zkličující. Já odehrál přes 7000 bitev v PVP a poslední min půlrok hraju jen Global a jsem spokojen.
  11. Tolik PVP bitek co včera jsem neodehrál za celý půlrok. Díky všem
  12. Jejda už to vidím, já myslel, že už to bylo. Tak večer ? pa
  13. Kamarádi jsem jenom člověk a tak poprosím všechny co najdou nějaké pravopisné chyby, nebo chyby ve významu přeloženého textu, ať mě to klidně s chutí napíší do zpráv a já to velice rád opravím a pošlu Robovi, aby to nacpal do instalačního exe souboru pro všechny. Díky a čau na bojišti.
  14. Jinak já jsem kdysi dávno nainstaloval češtinu tuším od gartha a přes vsěchny upgrady mě stále ve hře funguje. Sice není vše přeloženo, ale dost ano.
  15. Ahoj já klidně pomohu s češtinou, tedy ze slovenštiny ne z angličtiny :). Mám ted ještě týden celkem čas, tak kdyby něco :)
  16. Díky ujos, je to jak píšeš. Když si dám sám bitvu tak nic a jak vlezu do čety tak mi zůstane ten tank z poslední sólo bitvy.
  17. Ahoj, stává se mě celkem často, že mi zůstane do hry zaslotovaný jiný tank než jsem si vybral. Třeba hraju bitvu s Sphinxem potom zvolím jiný tank, spustím bitvu a mám zase Sphinxe a to tak dlouho dokud nerestartuji hru. Stává se to někomu?
  18. Do nedávna jsme byli pod názvem PARS, ale odělili jsme zrno od plev
  19. To musíš taky hrát Global, já tě tam taky viděl tak 3x. Náš klan hraje dnes a denně, stačí otevřít oči :)
  20. Jinak jsme mezinárodní klan sestaven z hráčů různých zemí, mimo mě také Slovensko, Bulharsko, Srbsko, atd. Velitel Arjasp pochází z Persie. Hrajeme denně a hlavně Global v současné době.. Pokud by měl někdo zájem stačí napsat.
  21. (GIB) What is [GIB]? Global Elite Immortals Battalion [GIB] is an international battalion.We are not a member of battalion just for tag.We have members play PvE, PvP and Global Operations(Global Ops) , we are open to everything. We also participate in tournaments (will also do upcoming Lord of War(LoW) mode), do regular training, battalion events and more.We don't care about your stats, as long as you are a team player. Our focus is on working together towards common goal. ================================================== ballot_box_with_check Requirements : EU Server No age restrictions. Looking for smart and active players , We are looking for highly skilled players capable of working in a team, who are willing and capable of giving their best for the battalion. We are looking for players who want to win, and will do their best to achieve it, players who will actively pursue winning over their individual gain. No requirement for special Tanks, you can be a specialist in any model or type. The only Rule is : Diversity in counsel & unity in command. ================================================== ballot_box_with_check Our usual playing schedule: 19:00 CET - 24:00 CET ballot_box_with_check We prefer : * Global Operations * Tournament - PVE - PVP ================================================== ballot_box_with_check 1 Day a Week * Custom Match : for training ==================================================
×
×
  • Vytvořit...