Přejít na obsah

Badysak

Members
  • Počet příspěvků

    194
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    3

Vše od uživatele Badysak

  1. Asi padla otázka kdy přesně bude vyhodnocení což? To pondělí byl špatný odhad vzhledem k následujíci větě o kontrole. Něco dalšího co se dá považovat za neuvážené tlachání?
  2. A co řekl neuváženého? English forum jde mimo mně.
  3. Vezměte prosím na vědomí, že možnost Reset účtu bude umožněna jako součást spuštění další větší aktualizace Armored Warfare. Aktualizace je naplánována na leden 2018, přesné datum bude oznámeno jeden den dopředu jako součást jeho oznámení o údržbě. Po spuštění výše uvedené aktualizace již nebude možné obnovit váš postup na účtu. Což chápu, že bude jeden den na použití resetu.
  4. Premiové tanky zůstaly v garáži všechny, jestly vrátili goldy za hardened tanky netuším neměl jsem. Za camo jsem dostal goldy. Já do toho pujdu minimálně kvůly velitelům rozhodím xp na jiné.
  5. O critu se v angličtine nepíše pouze o větší přesnosti jelikož tam není žadný jiný popisek tak to muže být - menší zaměřovací kruh nebo RNG rozptylu v rámci kruhu ti dá větší šanci na střed. Jo maj to nedokonale popsané. Rashid má přece specialní perky na rakety ten se nehodí na kanonové TD nebo se pletu? Na kanonové TD vypadá zajímavě Joshua Seagrow
  6. Sannu mám na Tdčkach a ty jsou přesné dost takže jdu přes stromečky na dohled, pak dolů zesílení kol a pasů, hodí se na utěk či rychlý kamikaze flank. Vedle startovního políčka je pak dmg do modulů osádky.
  7. Věž je tvrdá, podvozek je méně než papír. Hull down je fajn, ale doporučuji spíše aktivní hru s přískokem kanon je rychlopalka značky ideal. Rozhodně lepší na pracha než MBT 70.
  8. To máš to samé EU by přispívalo 3 krát tolik na provoz co lidí z ruské strany.
  9. Firma není demokracie, kde si furt někdo něco vymýšlí, musí mít tah na bránu a né se drolit. A tohle záleží na Kapitánovy pokud si nedokáže zjednat pořádek tak to jde do insolvence. Takže nadávat na demokracii je ujeté soudruzi. V demokracii se má dažit dobře vetšině a né pár lidem nahoře, nebo se potkáme ve fronťe na banány.
  10. V Rusku je možné učtovat turistům vyšší ceny oprozi místním u nás to je zakázáno? Fakt si myslíte, že sloučí server pod RU a tím přijdou o eurače, protože Mail.ru je v Rusku?
  11. Který pablb se hrabal v nastavení botů v PVE co má rakety střílí jen a pouze rakety a to zásadne na kanon 25 krát za jedinnou hru jsem měl KO zbraň to si dělají ***** né. 3 terminátoři a dva pl01 24 raket najednou to je fakt zábava stát a čekat až se opraví zbraň, abych zase začal opravovat. Jo a ta caribska krize se nepočítá do eventu lol pouze regulerní PVE mise.
  12. To máš pěknou smůlu já si na hoření nemůžu stěžovat, ale uvažuji o retrofitu na 50 procentní boost HP motoru ten mi kolikrát oddělají i čelně nechápu.
  13. Protože v 0.22 byla přidána 10 procentní šance na bednu vyšší hodnoty. já ze 130 bronzových získal 35 zlatých a z 70 zlatych 35 platinových.
  14. No pokud zvažuješ Merkavu tak rozhodně ji je sice pomalá, ale s tím zásobníkem je zabava.
  15. je to v pohodě tank ten reload zamrzí, ale vydělává dobře. jeho kolega LEO 2 je lepší díky možnosti dorážení, ale taky se sním hraje jinak. si ho projeď na testu jestli ti sedne ten reload. Každy tank je vystřel a zemři když na to přijde.
  16. Tak tuhle epizodu neudělám neustálé crashe a reset keybindu do toho půlka teamu za 0 dmg. 40 výher ani náhodou.
  17. Tak to klobouk dolů s pápírem je jebačka.
  18. Jenom jim záviďte ty ceny brzy je budeme mít i u nás to si budem užívat to ruské bohatství.
  19. Je tam už obsah aspoň na několik hodin? Diablo má hodně zjednodušený strom vlasností oproti Path Of Exile kde se postava více šperkuje a špatní volba ji zrujnuje.
×
×
  • Vytvořit...