Přejít na obsah

Amina-opice

Members
  • Počet příspěvků

    255
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    6

Amina-opice last won the day on Červen 2 2018

Amina-opice had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

Návštěvy profilu

1 771 zobrazení profilu

Amina-opice's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

139

Popularita

  1. Resetoval, smázly se staty a za volné expy a kredity,kterých měl mraky nakoupil třeba jen desítky, ty vydělají nejvíce. Točí bitvu za bitvou. Dejme tomu 6 bitev za hodinu, nevím dostane třeba 10 coinů. To je 60 za hodinu, jede mu to třeba celý den. To máš skoro 1500 coinů denně.10500 za týden. Jestli to jede dva měsíce to je 100000 a voilá, má zdarma Objekt 409,že?Navíc hromada kreditů a expů.Otevřený to mají jelikož to jsou primitivní ruští mužici.
  2. Samozřejmě, že se jedná o zapnuté boty na normálních účtech, ti boti jedou nonstop v PvE a těží dotyčným battlecoiny. a) 2% i 7%, jelikož Rusáci to zapnou,když jdou spát a ti boti chytnou vlnu,kde jedou komplet třeba jen oni, to je pak jistá porážka,že? b)ano na normálním účtu někdo hraje i PvP c)to přesně potvrzuje,že se jedná o normální účty d) 10.tier má proto, že si třeba resetoval účet? Rusům se totiž resetovali kompletně i statistiky. Co si pamatuji Ardory, tak šlo o velmi podivný klan, který pravděpodobně používal i cheaty. Nešli prostřelit, mizeli a zhasínali,probíjeli každou ranou přes půl mapy, něco jako BAYAN,akorát tithle se neštítí k cheatům připojit i bota na těžení a statistiky jsou jim šumák.Rusákům nevěřím ani pozdrav.
  3. Jak se říká:"Lepší než drátem do voka".
  4. O klanových válkách ve dvou holejch souvětích...řešení lootových bedniček na tři A4-ky. Nezklamaly.Během těch čtyř let tu takovejhle "rozhovorů" o CW byly už desítky.Výsledek? Můžete si vyjezdit v podstatě obyč. T-90MS na 30 dní.Další věc je, že ač od dob WoT nejsem zrovna příznivec Arty, tak by se její návrat do PvP hodil, jinak totiž člověk ty zakempený rusáky, co zajedou na věž hned tam, kde se narodili nevypráskáte. Mycom dále svým podlejzákům rozdal AFT-10, takže se nelekejte, už spamujou bitvy na desítkách
  5. Rusové to už dotáhli tak daleko, že střílí přes překážky...http://aw.gamestone.pl/cheat-hack-or-maybe-exploit/ Je tedy zajímavé, že na to poukazují Kusy a spol z Hype, kteří svého času jezdili na EU, když se hráli hlavně sedmičky s nacheatovanými VBL, které mělo implantovaný samonaváděcí mód raket z Rosomáka. Možná zde platí pravidla, že zloděj nejvíce křičí "Chyťte zloděje".
  6. Včera jsem jen tak namátkou koukal na twitch, běželo tam šest streamů z AW/Projekt Armata...tři evropské a tři ruské. Ruské byly komplet z PvP, evropské 1xGLOPS a 2xPvE...obrázek si udělejte sami. I když se spousty PvP hráčů teď vrátilo do hry i po několika letech, tak evropská PvP populace je malá, většinu co jezdí,člověk zná osobně. Navíc se nám tu rozmohl nepěkný nešvar...hodně rusů je teď zcela prokazatelně na cheatech.
  7. Ne, ten člověk byl v nepřátelském týmu a cítil se dotčen, že byl jako nepřítel zabit...1300 dokáže dát i desítkový číňanec A2-140, Armata 152 Hečkem i 1580
  8. Já zažil třeba člověka co byl v CZP asi 14 dní. Jezdil čety, moc nemluvil,dobrý hráč. Jednou jsme vlezli na Narrows, bylo to krátce po spojení serverů a Rusáci tu praktikovali ze začátku klasický kolečko jako všude, my se tomu kolečku postavili. Proti nám vystartoval Sphinx na hulváta, plesknul jsem mu jí z otočky heatem za 1300 a kolega s T-15 ho rozšvihal během 2 sekund. V tom Sphinxu seděla dotyčná osoba, což jsme si všimli až ve výpisu z bitvy, kde už neměl logo klanu. Takže ano, lidé jsou různí a někteří nedokážou zkousnout třeba i porážku :) Jinak ti Devile přeji hodně stěstí ať najdeš klan kde budeš spokojen.
  9. Mě by teda osobně zajímalo, kdo ti tuhle kravinu řekl, hrál jsem s tebou a Hororem celej sobotní večer četu a nikdo z nás nic takového neprohlásil, já osobně mám na AW celkem tři účty a na jednom tisíce PvE bitev a ač PvE jsem hrál pouze v minulosti když jsem expil tanky, tak bych takovou blbost nikdy neprohlásil a ani nevím kdo by to mohl být. Osobně by mě to docela zajímalo, jelikož si myslím, že CZP je poměrně pohodová parta.
  10. Nééé to není Silent, to je Serb z WoT
  11. Tak za tímhle evidentně stál Chris Taylor, ten odešel z WoT do AW(Obsidian), teď zase zpátky a asi začali vyvíjet tohle, jenže WG je před měsícem všechny vykopnul https://www.geekwire.com/2018/wargaming-seattle-shut-impacting-150-jobs-regions-latest-game-studio-closure/...stejně jako je vykopli z vývoje AW...tak pustili video, jak to mohlo bejt super...podobný sviňárny dělali v AW a nechtěli předat už vyvinutej rebalanc a rusáci to museli vyvíjet od znova, proto se tenkrát tak čekalo a na EU to hru zničilo.Jestli pak poznáte toho pána nalevo od Taylora?...napovím, že je to asi největší svině ve světě tanků https://twitter.com/DeathBot9?ref_src=twsrc^tfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geekwire.com%2F2018%2Fwargaming-seattle-shut-impacting-150-jobs-regions-latest-game-studio-closure%2F
  12. Upgrade Biosu, zrušit před instalací diskový oddíly a pak ten disk vybrat pro instalaci, systém si ho sám rozdělí...ty kroky pro disk uděláš v instalačním programu pro W10, já to instaluju z flashky. Možná to tam najde i ten M2.
  13. Mám na RU už asi tři měsíce ten zelenej Challenger1, taky měl bejt na měsíc, je pravda, že ho nejezdím...na EU dostaneš od Silenta leda drátem do voka
  14. Tak musím to vzít zpět...penetrace je evidentně vyšší, stejně jako rychlost střel, camo tak hrozné není...dpm přes 8k, reload 3.7s, nevím o jiném tanku který by měl ve hře s AP municí vyšší DPM,věž je více vepředu, takže na číňana sklápí i s -6 docela slušně...APS má 360 stupňů takže vás často zachrání a dingnout to umí taky, kulomety stím mají problém...je to klasickej přisírač...když je do čeho střílet nastřílíte kotel...trošku problém je málo munice..jen 38 kousků Takže ta cena cca 1000 Kčs je vcelku slušná.
  15. Tank pěknej, ale cena přemrštěná a ta penetrace? To je tragédie...a kamufláž na LT 26%? Tak to je výsměch...
×
×
  • Vytvořit...