Whiskey_CZ Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 (edited) Piloti a tankáni,War Thunder by vám rád představil první obrázky přicházejících pozemních jednotek - je na co se těšit!Velmi tvrdě pracujeme na implementaci pozemních jednotek a lokací. Práce jedou na plné otáčky a čas jejich představení se blíží. A protože máme samostatné vývojářské týmy pro vývoj tanků a letadel, práce rozhodně nezpomalí.Rádi bychom vám představili legendární tanky druhé světové války: Sherman M4A2 a Pzkpfw VI "Tiger".Mějte prosím na paměti, že práce pořád beží a tyto obrázky neodrážejí finální kvalitu - ta totiž bude mnohem lepší. Sherman: Pz VI: Časy, kdy jsou puštěny servery 02:00 - 06:00 a 14:00 - 22:00 každý den v Eventech Budeme vám konstantně přinášet novinky o tancích a pozemních jednotkách pro novou generaci MMO, jakou War Thunder je!Zůstaňte s námi! zdroj http://warthunder.com/en/news/159/current/ zdroj http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/37785-prvn%C3%AD-screeny-pozemn%C3%ADch-jednotek-2952013/&do=findComment&comment=468578 Edited March 1, 2015 by Forger doplněny časy, kdy běží servery bob6810, vspingu, CenDr and 8 others 11 Quote
mawervick Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Už se to blíží, už se nemůžu dočkat. Sbohem WoT Nagelko, chocho, Hysi and 4 others 7 Quote
PattonCZE{COSI} Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 od teto chvile ma WoT velke problemy .... neresim hratelnost, neresim tech tree nebo ufo tanky .... podivejte se na tu grafiku !!! a jako bonus mensi pozadavky na HW ... ja sem hral WT na plny detaily a notas se mi ani nezapotil a u WoT to proste nejde !!! bob6810, christianhlavac1, Hysi and 1 other 4 Quote
vspingu Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Doufám že mi nějaký aktivista nedá ban, ale je to tak. Ve WT vyjdou tanky, vyzkouším, porovnám, vyhodnotím a prodám WoT účet...pápá SerBe a pozdravuj ve Famfárově! Primergy, Piratx_CZ, fanuus and 1 other 4 Quote
Stingray Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Doufám že mi nějaký aktivista nedá ban, ale je to tak. Ve WT vyjdou tanky, vyzkouším, porovnám, vyhodnotím a prodám WoT účet...pápá SerBe a pozdravuj ve Famfárově! otazkou zustava kdo to koupi jestli tanky od gajinu budou pecka...... Quote
vspingu Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 otazkou zustava kdo to koupi jestli tanky od gajinu budou pecka...... Spoléhám na reklamní masáž WoT, WT ještě není tak známé. Sekci WT moc nesleduji tak se omlouvám za blbou otázku, ale je již známo kdy přibližně tanky vypustí do světa? Quote
Milano Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Spoléhám na reklamní masáž WoT, WT ještě není tak známé. Sekci WT moc nesleduji tak se omlouvám za blbou otázku, ale je již známo kdy přibližně tanky vypustí do světa? Mělo by to být snad ještě letos. Quote
Kanár (NIHIL) Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 A kde ho prodáš? Dost dobře to nejde. WG hlídá jediný prodejní server, který znám. Quote
Kanár (NIHIL) Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Ten Tigřík je hezčí než ten co jsem ho nedávno domodelařil. Fakt nádhera! Nedivil bych se, když bude každý chtít Tigera a nedivil bych se, že to bude dobrý tank, ostatně tak, jak jemu náleží. SlaineMcRoth and plk. Marekstein 2 Quote
vspingu Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 A kde ho prodáš? Dost dobře to nejde. WG hlídá jediný prodejní server, který znám. Ještě nejsem rozhodnutý. Přecejen jsem citlivý člověk a nechce se mi zbavovat něčeho, do čeho jsem vložil čas, pot a nervy. Quote
romcott Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 sewas jedno video Duso380sk, Stingray and vspingu 3 Quote
Marseill Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Ten Tigřík je hezčí než ten co jsem ho nedávno domodelařil. Fakt nádhera! Nedivil bych se, když bude každý chtít Tigera a nedivil bych se, že to bude dobrý tank, ostatně tak, jak jemu náleží. JJ taky slintám blahem a dle toho nebudu mít potřebu hledat nějaké kamufláže jako ve WoT kde jsou jen šedivé a hlavně tam nebudou žádné barevné hitzony a každý se bude muset naučit kde má každý tank nejslabší místo. Teď jen třeba doufat, že bude dobrý DM a celkově se to bude hýbat dobře. Jinak předpokládám, že bude šílenství a hodně lidí bude chtít Tigera, ale osobně se těším i na spojenecké tanky, protože i ten Sherman vypadá prostě nádherně. Těším se na takové M10, M36 nebo Matildy v té jejich modro-žluté, pouštní kamufláži. Jinak můj cíl bude 100% Stug a jiná TD(nejen kempit se s tím dá)yprotože já jsem prostě ujetý na tanky bez věží :biggrin: sewas jedno video Nic moc, tohle je už staré a hlavně je to s pohledu letadla. Každopádně už se těším jak to bude vypadat z pohledu tanku když už teď vypadaj tak pěkně :biggrin: Quote
bopanzer Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Tak nejvíce mě zaujala německá větev a jsem rád,že tam jsou tanky které existovali.Jsem jen zvědav co se skrývá pod specifikací Tiger II/L tipuji,že to bude dělo 105cm co plánovali němci ve skutečnosti přezbrojit. Quote
Marseill Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Tak nejvíce mě zaujala německá větev a jsem rád,že tam jsou tanky které existovali.Jsem jen zvědav co se skrývá pod specifikací Tiger II/L tipuji,že to bude dělo 105cm co plánovali němci ve skutečnosti přezbrojit. Doufám, že sis přečet co tam bylo následně napsáno, protože ta větev je FAKE(ikonky z Blitzkriegu a Codename panzers)!! :biggrin: Vše může být úplně jinak byl to jen návrh jednoho rusa(hledal jsem až jsem našel původní obrázek a tvůrce) a vsude se to šíří jak lavina a já už několikrát a na několika forech napsal, že to není pravda a přesto tomu někdo věří dál. :biggrin: Už, aby byli oficiální stromy a tahle fáma konečně nadobro zmizela. Tak se vypadá, že nějaký příznivec WoT nebo někdo zamestaný WG rozčílil: od hráče jménem worldofwarplanes1: Wargaming подаст в суд на нахуй FUCKERS ВЫ! Да здравствует Wargaming!!!!!! Wargaming žalovat do ***** vy *****! Ať žije Wargaming!! Piratx_CZ 1 Quote
Trooper Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Vypadá to úžasně ale děsí mě ty budovy na prostřední fotce za Tigerem Doufám že to nebude jako u letadel :geek: Quote
Whiskey_CZ Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Jinak předpokládám, že bude šílenství a hodně lidí bude chtít Tigera,.. To si piš, já osobně se nejvíce těším na KT a jestli tam dají můj oblíbený tank M47. WT bude pro mě odreagovačka od prototypů :) Quote
sturm555 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Pokud jsou to opravdu screenshoty z budoucí hry, tak smekám paruku. A ještě se omlouvají, že neodráží výslednou kvalitu, která bude vyšší? Proboha, to bude nehratelné, protože místo boje se budeme jen kochat kvalitou modelů tanků a okolí. Držím palce a moc se těším na konkurenci WoT. bob6810 1 Quote
Micka_Shangri la_Min Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Na forech se projevila vlna zděšení a radosti přesně tohle bylo potřeba k upoutání pozornosti. Myslím, že WG měl času dost s WOT něco udělat a ne jen zlatý důl. Land and conquer tak zůstane jenom na papíře , stejně jako polovina jejich "papírových" tanků s 25% náhodou Nutno dodat, že WOT bylo jako na úvodní "rozstřílení" před opravdovým nášupem bezva Sem rád, že to už v Září bude rok, co to s WT táhnu. Čas satisfakce nastal! za posměvné narážky a posmívání které jsme si tady dříve, jakožto malá komunita této hry museli vytrpět. Sebráno z ofi fora: Meanwhile in Minsk & Paris... som_to_ja and Marseill 1 1 Quote
pepator Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Sem na to hodně zvědavý, grafika vypadá hodně dobře, teď ještě jak to bude se střelbou, náhodama, penetrací apod. a hlavně aby dobře a citlivě nastavili ekonomický model. Abych řekl pravdu, tak po patchy 1.29 mně WT dost otrávili, že to hraju jen sporadicky. Ono honit se v každé bitvě 15 min., nějaké letadlo sestřelit, nějaké poškodit a něco vybombardovat a dostat 5-7 tisíc, přičemž letadlo stojí třeba 2 mil. orlic není nic moc zábava, ale dost velká dřina. A já se chci u PC hry hlavně bavit. Doran {SV_V} and Skopec 2 Quote
JirkaCFC Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Myslíte, že se WG chytne za nos a začne ve hře dělat nutné změny nebo bude spoléhat na svoji mamutí komunitu? Že prostě lidi od rozjetých účtů neodejdou? Quote
CSAF_mar117117 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Sem na to hodně zvědavý, grafika vypadá hodně dobře, teď ještě jak to bude se střelbou, náhodama, penetrací apod. a hlavně aby dobře a citlivě nastavili ekonomický model. Abych řekl pravdu, tak po patchy 1.29 mně WT dost otrávili, že to hraju jen sporadicky. Ono honit se v každé bitvě 15 min., nějaké letadlo sestřelit, nějaké poškodit a něco vybombardovat a dostat 5-7 tisíc, přičemž letadlo stojí třeba 2 mil. orlic není nic moc zábava, ale dost velká dřina. A já se chci u PC hry hlavně bavit. no já nevim, ale pokud je mi známo, tak zábava má bejt hlavně ta bitva ne? Quote
som_to_ja Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Podla mna neni problem hrat oboje. Tanky co so potreboval mam vyexpene a kupene a teraz hram len Cw roty a ESL. Inak ta grafika vyzera nadherne a uz sa neviem dockat. Quote
Aaron Goldstein Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 no já nevim, ale pokud je mi známo, tak zábava má bejt hlavně ta bitva ne? Někdo má jako zábavu hromadit mamon.... V životě i ve hře.... Čert vem bitvu... Hlavně když to sype!!! Milano 1 Quote
matho Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Myslím, že každý kto skúsil WT vie, že kvalitou je na míle daleko pred WoT. A vedia to určite aj v Minsku. Ale nemyslím si, že by súdruhovia z WG mali aktuálne nejaké vážne obavy. Dokonca si mysím, že k žiadnemu velkéme presunu hráčov po uvedení tankov nepríde. WoT je predsa len čistá arkáda. Naproti tomu sa WT profiluje byť historicky vernejšou hrou a to nie každému vyhovuje. Dokonca si dovolím tvrdiť, že pre 90% hráčov platí pri hraní premisa - čím jednoduchšie, tým lepšie. Naviac pepator hore správne poukázal na problém ekonomiky vo WT. Ten sa síce netýka hráčov hrajúcich HB, prípadne FRB, ale hráčske gro vždy bude orientované na arkádu. Len pre ukážku - pred patchom 1.29 - a nerfom ekonomiky - bývalo počas peak time online 31-32k ludí. Teraz, o dva mesiace neskôr býva online 34-35k ludí. (s výnimkou akcii ako goldy za prvý win a podobne, kde bolo naraz online niečo nad 40k ludí). Rast hráčskej základne sa v podstate zastavil na niekolko mesiacov a potvrdili sa slová tých, ktorí tak výrazný nerf ekonomiky hodbnotili ako zlý. Čo sa týka tankov - tiež sa na ne teším ako kura na sopel. Konečne bude Tiger alebo Panter tým, čím naozaj boli a nie nejakými papierovými troskami na tieroch 7 v jednej bieloruskej hre. Myslím si, že je to paradoxne WG, ktoré pripravilo pre WT slušnú hráčsku základňu. Každopádne, tanky budú vo WT určite tažšie na hranie. Vela ludí od WT podvedome očakáva WoT bez haluz faktoru, ale tak to zrejme nebude. Uvidíme - hardcore tankisti zrejme začnú hrať WT súbežne s WoT, pár sotvák ludí určite premigruje do WT nastálo, ale nejaký velký presun nečakám. Pôjde skôr o prísun - bez urážky - historických fanatikov, ktorí sú už unavení s toho ako si WG vykladá históriu a ktorí už dlhšiu dobu čakajú na alternatívu. libond, Micka_Shangri la_Min, pepator and 2 others 4 1 Quote
Recommended Posts