Přejít na obsah

vspingu

Sponzor
  • Počet příspěvků

    628
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    3

vspingu last won the day on Říjen 25 2013

vspingu had the most liked content!

O uživateli vspingu

  • Datum narození 3.3.1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Olomouc

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vspingu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

362

Popularita

  1. 1. rank sou sice srágory, ale mají docela funny faktor. Crusader mk. III je pro mě utrpení, ale poslední bitvu sem si jako záškodník užil. Překazil to oneshot od M3 Lee, který měl mrtvého řidiče, střelce a nabíječe....inu když chce hra smrt, tak bude smrt...
  2. Je tu jedna možnost. Střelit ji do kopulky nad střelcem. 2x se mi ji podařilo killnout, ale v historické bitvě je pravděpodobnost asi 1:100000000 že dostanu šanci ji tam trefit.
  3. Který 3==D vymyslel, že budou Němci IV. ranku hrát proti IS-3, když je neprostřelitelná.....(nemám vozidla v topu). To prostě dokud nevyzkoumám top munici, tak mám každou bitvu proti IS-3 leavnout?
  4. Víte, proč v Pákistánu nemají sexuální výchovu a autoškolu ve stejný den? . . . . . Aby si osel trošku odpočinul.
  5. Mohl by mi někdo prosím vysvětlit jakým způsobem hra vybírá nejlepší skupinu? Mě to akorát tak omrdává....
  6. Tak já si tu účelově postěžoval, aby se mi MM zlepšil a povedlo se. Tu bitvo ovlivnilo to, že sem měl nahozeného Panthera Ausf. A. Když s Tigery chodím neustále proti IV, tak proč si s jednou nepomoci.
  7. Aneb proč mě nejvíc baví II. rank a III. rank s Tigerem stojí za pi*u....
  8. To já měl včera super bitvu v simulátoru s Pantherem ausf. D proti Shermanům. V prvním kusu mi 2x zničili dělo, v druhém kusu jednou zničili dělo a pak odrazem od mantletu zničili i tank. lucky guy
  9. Simulátor je fakt simulátor.......s Pz IV J střelím do boku M3 Lee, začně hořet, já to schytám od Shermana do mechanismu věže, tak zacouvu za barák abych se opravil (mapa Polsko). No a hořící M3 objede barák a ještě mě na 3 rány killne... real jak prase.
  10. Díky za info.....teď už vím proč dostávám asistenci, když odbouchnu tank a je nemožné aby ve stejnou vteřinu vystřelil i někdo jiný. A jo, ta hra mě baví. Hlavně za Němce na III. ranku -> 12 bitev - 1 výhra. Prostě dvojnásobek za první výhru dne sem chtěl stůj co stůj.
  11. Jako aspoň ten Panter (teď 6 killů) za něco stojí, k tomu třeba prémiová Pz IV, ale ten Tiger mi leze krkem. A jelikož je Rusů vždy víc (trilion Tigerů s jedním spawnem vs. trilion T-34-85 se dvěma spawny), tak je to samá prohra.
  12. Tak sem přesedlal na simulátor. Čekačka pár vteřin, ale ujistilo mě to v jednom: **** NA NĚMCE! To není ku*** možný co ta munice dělá! Tiger I na 30m dingne přímo do boku T-34! V další bitvě Panther v ulicích města dingne na 20m T-34 mezi věž a spodek! Nakonec sem tu T-34 dal na asi pátou ranu. A to sem se stejné bitvě dal T-34 přímo kolmo z boku krásně do munice, ještě mu poškrábal posádku s moduly a on si v klidu odjel.
  13. Nj budu tam muset zpět. Mě prostě nebaví čekat 5 minut ve frontě abych pak šel na jednu ránu do hangáru, tak sem zase uklouzl k arkádě.
  14. Štve mě to čím dál tím víc.... Koupil sem si ZUT-37, ještě ani jednou sem z něj nevystřelil. V každé bitvě stačí poskočit na nerovnosti a posádka umře. (vitalitu mám na 25-30) Tiger je nejojebanější tank ve hře, ta jeho munice je k smíchu. V reálu to louskalo tanky na kilometr, ve WT to je shopné čelně dingnout T-34-85 na 50m. Shermani jsou sice killeři jak prase (vše na 1-2 rány) jenže co mi je to platný když je to jediný tank ve hře zničitelný pádem letadla. V jedné bitvě oba moji Shermani zapáleni a zničeni letadlem. Poprvé na mě spadl Hurrican a podruhé mě zničil střelbou IL-2. Hlavně že já když letadlo hodím na lehký tank, tak mu to nic neudělá.
×
×
  • Vytvořit...