Přejít na obsah

Piratx_CZ

Members
  • Počet příspěvků

    593
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    2

Piratx_CZ last won the day on Duben 7 2018

Piratx_CZ had the most liked content!

O uživateli Piratx_CZ

  • Datum narození 11.11.1975

Profile Information

  • Gender
    Male

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Piratx_CZ's Achievements

  1. Nenajdeš. Je dead . Díky SCS
  2. Tady poslední akce , kopie reálný NG
  3. Já'? :D jo, ne na Scanie, ale na švédský auta celkově, Volvo, Scania, STRV ve WoT :D atd..Scania se navíc dobře tuní, je na ně dost modifikací. a ano, jezdím to i když to dělím s WoT ;)
  4. ETS2 Wiki :) doporučuji přečíst...reagovat jsem nechtěl, ale.. nedalo mě to. :D :D
  5. Mno, zálaží jaké dlouhé :D jestli myslíš ty " věci" od SCS za klasikýma návěsama, tak ty můžou i po Čr, jedna souprava mě jezdí i cestou do práce... jestli myslíš ty hezké modované 25 metrů dlouhé "nordic" tandemy, tak ty jsou hlavně v severských zemích, v Eu nesmí.. Takže tak ;)
  6. To ježdění s "někým"............. můj názor který nezměním- MP je na nic. NEdořešený "kriplíci" který baví bourat a škodit ostatním, malé cesty atd.. navíc to je jen amaterský počin borců z Polska, tomu odpovídají malé servry, které padají. Tož tak.
  7. Asi takhle.. existuje toho spousta. Ale osobně jsem používal jen svoje, co jsem sám vytvořil a to na test profilech. Ale vydělat si v ETS2 je tak easy, že sem to nakonec vše smazal a jen čtu jak ty různý cheat enginy rozm***daj hru. NApoužívat, normál vyjezdit, koupit auto, jezdit v singlu až pak MP. Sice jsem psal o tom,ale je to víc škody, než užitku.
  8. Spíše mu pořid nějaký mod na postup-rozumný, at má peníze na opravy :) nebo tlačítko na rychlý save a je to. SCS to z tohoto důvodu nikdy neudělá,. Kvůli toxic playerům.
  9. mno... jestli chceš potkávat střelce co tě vyhoděj do stratosféry, blokujou a maj z toho strašnou srandu...tak ano, to co je nade mnou je právě pro tebe. Jestli chceš jezdit s někým-ne, není a nebude. Jakákoliv diskuze o tom je zbytečná, prostě ETS ani ATS na toto nebyly stavěný. Mám toho odst odjeto na obou i na obou v Mp...a co píšue je ověřeno.
  10. Tak po delší době, zase nějaké fotky :) Vídeň centrum.. Okolo trhů na vykládku, zajímavé místo.
  11. Nějak neponimáju ale to nič... prostě-návěsy sou pro každý simulátor napsaný,ale..když pochopíš, jak na to...jde si je přehazovat mezi nima..viz tento "caravan" určený pro ETS2..ani tam pořádně nefungoval,ale..já ho donutil..takže ho mám v obou..jen na barvě se ještě pracuje. ETS2 : ATS :
  12. No, čemu nerozumět ? :) že návěs co je jako mod v ATS mám v ETS2? Jedná se o tento trailer : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=744479587 Já si ho pujčil a upravil mu náklady pro ETS2 ..
  13. no a tady jedna specialité :) RJL longline a ....US trailer co jsem překopal do ETS2 ;)
  14. Tak po delší době :) v ETS2 je nová BETA 1.31- tzv silniční události, kabely mezi tahačem a návěsy...atd atd..mody na trucky, pokud člověk chce koupit-nejde, změna definic. Pokud ho ale má, funguje..atd atd,,, já si udělal matný lak pro dva stroje-vypadá to docela zajímavě. RJL Scania R a RJL Scanie torpedo :
  15. Tak po delší době :) kdysi sem si poskládal první verzi tohohle auta, bylo tam spousta tuningu který byl autory nechán jako "nekompatibilní" ... já ho předělal-definice a auto šlapalo ještě dlouho ;) Tohle je taková vzpomínka - díky Roadhunterovi mám zpět původní trailer ;) Jen auto sem si udělal trošku jinak... A celá souprava :
×
×
  • Vytvořit...