Přejít na obsah

Marseill

Members
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Marseill

  1. Tak zkus kliknout na nějaký z těch slotů a dej změnu letadla a projdi si ten seznam letadel, na které můžeš posádku vyškolit a třeba tam bude, když bys ho měl už mít?
  2. JJ bitvy za tmy, ale co teprve brzo ráno za husté mlhy . :biggrin: Myslím si, že si budeme užívat různé počasí a stejná mapa bude kvůli tomu pokaždé jinak hratelná. No ono to až tak tragické není a dalo by se říct, že to i nyní stačí, ale problém WoT je jinde a to víme asi všichni co očekáváme s čím přijde Gaijjin ve WT. Takže by jsem se až tak neposmíval vzhledu, protože někomu se bude líbit vzhledově WoT a někomu WT(to samé je nyní ve WoWP a někomu se tahle grafika líbí), ale důležitější bude jak rozdílně se budou hrát jaké módy budem mít k dispozici a na závěr až to vše půjde, tak jak půjdou hrát CW.
  3. Tak hlavně každý na to má trochu jiný názor. někdo ti bude tvrdit, že nejjednodušeji se vydělává bombardováním a někdo, že sestřelováním protivníkům a ohledně ranků to je ještě divočejší. Osobně preferuji klasické stíhače a bombardování beru jako okrajovou záležitost. Hraju všechny národy a všechny ranky co zatím můžu a nenašel jsem zatím nijak velké rozdíly ve výdělku(vyšší ranky vydělávají více když se daří, ale když se nedaří, tak opravy jsou vyšší). Jediné co ti můžu doporučit tak na rychlé vydělávání jsou prémiová letadla, ale to je na dost rozsáhlou diskuzy jaká jsou nejvhodnější a také je důležité co máš raději.
  4. 1)Proč to pokaždé považuje někdo za znevýhodňování Němců, vždyť u ostatních je to samé(jinak o jakém znevýhodnění přesně mluvíš?)? 2)Do 9. ranku není problém hrát se slušnýmy zisky a dál už to je těžké, ale to je daň za lepší letadlo a vyšší zodpovědnost. 3)Ano když se nedaří a nevyděláváš, tak asi každý má potom pocit, že hra půjde do kopru, ale stále to jen POCIT. Kdo ti řekl, že to finální zásah do ekonomiky, že okamžitě dáváš ortel, že hra půjde od kopru?
  5. Maj to zase blbě, nic divného.
  6. Však když udělají různé módy tak se to celkem rozloží, ale roztřídit to úplně je nemožný úkol, protože se vždy najdou "blbci" co rádi experimentují(naštěstí to většina rychle vzdává když je to těžké). :biggrin: Teď jenom doufat, že to nebude propadák :biggrin:
  7. Tak to je výzva. :biggrin: Třeba tě uvidím dřív já, než ty mě :tongue: Němce mám rád, ale ruské tanky mám hned na druhém místě. Každopádně taková KV-1 bude sranda
  8. Měli dobré tanky, ale neřekl bych nejlepší( vždy měli krátkou technickou převahu, ale spojenci a Rusové taky nezaostávali tolik pozadu). Však ti to vysvětlím až tě potkám v Ruské popelnici :biggrin: No teď to vypadá, že to odemknou všem naráz(nevidím jediný důvod to odemikat na nějaké fáze když ve větším množství se to otestuje lépe a rychleji), ale uvidíme ještě je čas :biggrin: Každopádně se na ty tanky taky strašně těším a doufám, že mě to nezklame(no ono když to nebude horší jak WoT tak to může být jen lepší :biggrin: )
  9. :biggrin: To myslím nehrozí když si vezmu jak je "populární" FRB s letadly, tak s tanky to nebude o nic lepší, když bude moc složité ovládání.
  10. No asi chceš moc simulace :biggrin: Spíš když vystřelí 122mm dělo, tak se budou zvedat ohromná oblaka prachu, ale to ostatní je celkem až moc komplikované, ale kdo ví, třeba to ve FRB bude :biggrin:. Jinak stejně bys mohl mluvit i o poruchových motorech, atd, takže bych se vrátil zpět na zem a uvažoval trošku logičtěji. Pohyb,pancíř,děla,munice to jde nasimulovat, ale je to stále hra a proto nebudou poruchové motory(stejně jako u letadel), nabíjení s dělem v rovině, řazení a další serepetičky co by se hodili spíš do samostatného tankového simulátoru a člověk by si musel přečíst manuál než by do toho sedl, ale kdo ví jaké má Gaijjin plány. :biggrin: Počítáš doufám s tím, že pokud si budeš chtít zahrát tyto stroje, tak je budeš muset oželet a začít hrát i jiný národ, jinak si moc nezahraješ?
  11. Pokud vím vše je v plánu jen prostě se řeší zatím jiné věci a lidí na HB,FRB taky není dost(některé ranky jsou fakt chudé na hráče), takže nějaký balanc funguje, ale je takový hrubý, ale to by se mělo časem změnit. Stále je to Beta a z celkové hry je hotovo asi 20%(nějak tak).
  12. Ano pod pojmem HB si lidi ve WoT ve většině případů představují jak Tiger I ničí Ruské tanky na velkou vzdálenost a jak bude švanda zabíjet "bezbranné" sověty(kdo nevěří ať si tam najde to téma a přečte si komentáře). Tanky se dají udělat lepší, aby odpovídaly více skutečnosti, ale nelze se spoléhat na to, že hráči za Rusko budou brát proti Tigerům jen s T-34 a že je bude bavit nechávat se masakrovat a také je nesmyslné spoléhat na to, že se nebude používat nějaká technika, protože nebyla ve velkých počtech nebo se hromadne nenasazovala. Myslíte si, že kdo bude hrát za Francouze, tak bude útočit s pár tanky, které fungovali jako doprovod pěchoty?Jasná odpověď je ne a spíše velká skupina tanků pohromadě zaútočí a tam už bude v HB pro Němce problém(berte to jen tako příklad). Pod HB bitvama by jsme si měli představit to, že ty všechny stroje se budou chovat jak ve skutečnosti a ne to, že bitvy budou probíhat stejně jako za WW2. Kdo chce něco takového tak musí vyhledat singlplayerovou hru, protože ve hře kde za obě strany hrajou lidi něco takového jde špatně udělat a každý chce vyhrát a nejenom prohrávat vinou špatné strategie. Spíše mě teď zajímá kdy ukáží další obrázky ze hry. Zatím to je jen takové na rozproudění diskuze a aby se fandové WoT hádali s fandy WT a taky to je taková reklama zadarmo. V ruce zatím nic nemáme(fandové WT), ale doufat můžeme, že se tanky ve WT povedou a že budou stejně úspěšné jako ve WoT. :wink:
  13. Kdy konečně pochopíš ty a jiní historici, že toto je hra a rozhodně některé stroje budou v masivnějším měřítku než ve skutečnosti bojovali. Kvalita ruských tanků byla většinou hrozná, ale fungovali a to bylo důležité a rozhodně bych neřekl, že by byli nějak moc slabé. Pokud jsi přečetl hodně knížek, tak také víš jak kvalitní většinou ruské posádky byli a že výcvik dost často ani pořádný neměli a životnost takové posádky moc velký nebyl+ nasazování stylem URAAAAA. Zkušená posádka věděla co má dělat a když je neposlali na sebevražedný boj tak byli úspěšnější než ty zelenáči co většinou v T-34 jezdili. Také Rusové měli dost často problémy s výrobou některých děl a některých tanků, které tak nutně potřebovali a samotné T-34 díky tomu byli vyráběny v různých variantách kde se lišili vším možným(kola,věž,dělo,.....). Ve hře bude existovat nějaký balanc, takže určitě nebude hrozit, že by se nám Tigříci nějak přemnožili a hrdině likvidovali ruské T-34. Také ruská TD bych tolik nepodceňoval, protože až tak zlé nebyli a jejich dělat až tak nezaostávala. Prostě počkáme jak to nakonec bude, ale rozhodně neočekávej, že by ruská TD nebyla pro Tigery nebezpečná a obvzlášť když jich potkají více(opravdu to je jen hra a to měj na paměti). Hlavně nevíme jaký rank bude Tiger a jestli ho lidi budou chtít hrát, když bude drahý, protože spousta lidí nyní takhle odsuzuje letadla.
  14. Ano DMG za 0 nehrozí, jen hrozí standartní odrazy nebo to pohltí pancíř :biggrin: :biggrin:
  15. Takže za prvé ikdyž můžeš hrát HB,FRB s jedním letadlem, tak když tě zničí můžeš s tím stejným strojem jít do jiné hry a nemusíš čekat pokud teda nemáš nastaveny opravy zadarmo a nebudeš čekat až se ti opraví a to stejný by mělo být u tanků/lodí. Zásahy mimo jsou stresující, ale ve WoT to je hlavně tím, že většinou ty náboje stojí nehorázné sumy a nedají se doplnit(doufám, že jsis všiml, že tento problém nemají hráči na nízkých tierech). Upřímně doufám, že bude možné doplnit náboje stejně jak to dělají letadla na letištích a že ty ceny budou počítat i stím, že se bude střílet na dálku a část prostě vedle půjde, ale to se uvidí. Tank může vydržet i více ran a upřímně nevidím rozdíl mezi HP systémem ve WoT kde trolují lidi se 105 a dávají tanky na jednu ránu(osobně ty děla jsou celkem nepřesná a já s těmi hráči až takový problém nemám a s Pz IV jezdím jen s 75 a už jsem několik takových lamek dostal) a mezi reálnějším modelem ve WT kdy to bude možné i se slabším dělem(doufám, že to tak bude). Také musíš počítat s tím, že bude reálnější balistika, bude se střílet na dálku a střeli se budou často odrážet(to záleží na více aspektech) a malé pohybující se tančíky nejsou zrovna snadný terč.
  16. No předpokládám, že ty ranky budou trošku podobně jako ve WoT. Každopádně KV-1 budou trolovat, ale nezapomínej na Stugy a jiná TD, které byli docela úspěšné v boji s těmito monstry a to samé bude u Rusů když budou mít Němci Tigera, tak hráči budou brát TD jako SU-152 a jiná. Mapy budou velké takže TD se uplatní ve větší míře jako ve skutečnosti. Vždy když bylo něco lepšího tak se našlo něoc co bylo jako protiváha než měl protivník něco lepšího a tak to šlo dál. TD se hromadně používala a nejen v roli čekajících snajprů a doufám, že ve WT to taky tak bude.
  17. Spíš myslí něco jak mizení tanků nebo to rychlé vyjetí a zajetí za roh kdy tank začne být vidět až zajíždí za roh. Když to bude jako v letadlech ve WT kdy bude mizet jen označení a tank se mi celý schová jen v hustém porostu nebo za překážkou, ale já ho jinak stále uvidím, tak to bude super(stejně jako v reálném životě třeba auto vyjíždí z poza rohu tak ty přeci nevidíš to auto až když je víc jak půlka venku). Každopádně tohle je trochu OT tak bych byl rád kdybysme v tom dál nepokračovali.
  18. Lehké nebo těžké, vždy záleží jaký tým na tom pracuje a co firma chce za výsledný produkt a vše se dá udělat(Vždy se říká, že něco nejde, ale jen proto,aby někdo jiný ukázal, že to jde). Zatím taky nedělám žádné závěry, ale jisté je, že to graficky bude vypadat lépe a mělo by to být i lépe optimalizované.
  19. JJ všiml, ale většinou hraju zhruba 15 na 15 takže nemohu posoudi. Každopádně záleží i na tom jak ses trefil a jak jsi byl přesný(opět nemůžu dokázat, ale většinou dostávám více za rychlé killy a přesnou palbou).
  20. Tak prosím řekni v čem je WG tak napřed, že by je nemohli dohnat? Mapy? Tak pekelně zaostávají a Gaijjin má také pěkné mapy a mnohem větší a lépe optimalizované. Tanky? Vymodelovat je takový problém není a jediné v čem je WoT napřed je množství, ale většina strojů je jen kopie předchozích a jedinečné vlastnosti tam moc nejsou(jen je vše takové šedivé). Toto se dá dohnat. DM tanků? WoT tak napřed není a Gaijjin bude používat něco jiného(vždyť stačí sehnat šikovný tým a držet se plánu). Maskování tanků? Vždyť každý národ má jen svoji neutrální barvu a jejich maskování vypadají extrémně nevěrohodně a ještě jsou drahá. Zvuky motorů,děl? Ve WoT je jich spousta dost umělých a nekvalitních a silně pochybuji, že by byl problém udělat nové zvuky. Fyzika? Neřekl bych, že to je nějaký problém když se s tím počítá od začátku a hlavně dneska to je už celkem běžná záležitost. Módy? Tak tam rozhodně WG napřed není a spíše je pozadu. Takže vlastně jediné v čem je WG napřed jsou počty tanků a to je vše.
  21. Ne nedošlo k ničemu takovému a nic nikde nebylo. Každopádně stojí za to se podívat na hráče kolik toho odlétal a když má střelce v základu tak prostě tě moc neohrozí dokud nezačne střílet sám hráč. Stále potkávám bombardéry , za kterými je sebevražda letět rovně a je to o to zajímavější, že do poslední chvíle nevím jak na tom jeho střelci jsou. :biggrin: Prostě jen přišla spousta nových hráčů a ne každý investuje do střelců.
  22. WoT je arkáda a jako taková je celkem dobře dělaná. WT snad bude umět lépe simulovat skutečné tankové bitvy.
  23. No jinak dle obrázku nejspíše bude existovat Tiger I v pouštním provedení a v "klasickém" a to ještě nepočítám nebo to bude možné měnit v nastavení tanku. Aspoň se máme na co těšit(osobně více než na nový patch k WoT) Jinak se těším i na takovou KV-1, která bude s Pz III a dalších takových tanků dělat hromady šrotu, takže si myslím, že to bude celkem vyrovnané :biggrin: Hlavně až vydají aspoň nástin stromů tak to bude super. Ano správně nemá zatím konkurenci a je to první z her co se pokoušeli dělat tanky reálněji(ponechme stranou, že to je nyní jedna velká arkáda), ale teď konkurenci brzy mít budou a uvidíme jak se tanky od Gaijjinu budou hrát, ale myslím si, že WoT už hodně lidí neopustí díky utraceným penězům a i díky tomu, že třeba dosáhli svých vysněných tanků a sposutě lidí to ovládání a ničení vyhovuje.Každopádně to všem prospěje a ubudou hádky.
  24. No ono není až takový problém udělat tank,aby se choval jako skutečný stroj, jen stačí mít dobrou skupinu lidí(je spousta "cvoků", kteří jsou ochotní dělat stroje do detailů za standartní plat, protože je to hodně baví a schopné lidi dneska není problém sehnat), kteří to zvládnou udělat a u letadle taky bude brzo reakce různých povrchů na různé typy střel takže i to si dokážu u tanků představit a nejen používání jedné neutrální hodnoty pro všechny a nezajímat se jestli to je svařovaný,odlévaný nebo nějaký jiný typ pancíře( a to nepočítám, že se používali různá ocel a to mělo taky vliv). Sami WG prohlásili, že pásy neměli moc vliv na ochranu tanku, tak proč neustále pásy žerou poškození(ano mají HP,ale přijde mi, že se nepočítá s tím, že by střela mohla pokračovat dále), takže doufám, že Gaijjin si s tím poradí mnohem lépe. Každopádně tyto obrázky nejspíše několika lidem z WG asi pořádně hnuli žlučí a to je jedině dobře! WoT neodsuzuji, ale je to obrovská arkáda a hodně lidí schání něco lepšího něco věrohodnějšího a rozhodně WG si nemůže přivlastnit monopol na tankové bitvy(konkurence prospěje i samotnému WoT, protože se budou více snažit). :biggrin:
  25. Ano, to je pravda, protože i na minimální detaili na slabších počítačích to vypadá stále dobře, ale je to stále jako na střední detaili ve WoT. :biggrin:
×
×
  • Vytvořit...