Přejít na obsah

CSAF_mar117117

Members
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele CSAF_mar117117

  1. P-63 protože ve správnejch rukou je to smrtící zbraň
  2. jenom jestli si tu někdo nevymejšlí :D ve FRB žádný červenání motorů není
  3. protože to byla první funkční tanková hra po ani nevim jaký době. Neměla žádnou konkurenci, proto.
  4. nikdo neví. každopádně alfa tým už je vybraný. osobně odhaduju alfu na prázdniny a my bysme tanky mohli vidět na podzim, ale je to jen moje doměnka. stejně jako letadla budou i tanky na třech stupních obtížnosti. doufám, že by to mohlo být něco vpodobného jako v Red Orchestře, ale čert ví.
  5. no já nevim, ale pokud je mi známo, tak zábava má bejt hlavně ta bitva ne?
  6. corsair byl v nízkejch vejškách schopnej letět 540 a ve vysokejch doknoce 630 samozřejmě bez klesání, stoupavost zhruba 14 metrů za sekundu. co jsem ho zkoušel ve WT tak to zhruba odpovídá, i když v těch vyšších výškách už trochu ztrácí dech, na druhou stranu je zase ryhlejší u hladiny, ale to je podle mě nedodělanym fyzickym modelem. Rozhodně ale není OP. pokud máte dost energie, klidně věřim že může letět pár minut i těch 590.
  7. ale ty fičurky už ti zůstanou a navíc je máš v BETA slevě
  8. pokud máš 8 bomb na letadle bez bombometčíka, tak to asi žádný super bomby nebudou. bud let přímo nad nějakou kolonou a odhod je rychle za sebou a nebo vem jednu velkou a hod to tam střemhlav.
  9. někdy ted by měla bejt snad B-25, tak to už snad bude lepší
  10. u těch němců úplně nevim, ty jsou ještě schopný dělat docela prduký manévry. tam fakt záleží na tom. jak lítáš. pokud lítáš vyloženě nahoru-dolu, tak by asi možná fakt bylo lepší vzít víc paliva. kdyžtak se zkus zeptat někde jinde, já tomu přece jen zas až tak nerozumin. jakej je to rozdíl záleží hlavně na letadle. třeba u hellcata je to rozdíl klidně i půl tuny. zkus si někdy jít do dogfightu s půltunovou bombou
  11. Má větší potencionální energii. Obratnost při BnZ tak MOC nepotřebuješ.
  12. vliv to má velký (nevim jak v arkádě) záleží na stylu hry. Pokud jsi kroutič tak čim míň, tim líp, pokud radši BnZ tak plnou.
×
×
  • Vytvořit...