Přejít na obsah

Whiskey_CZ

Members
  • Počet příspěvků

    193
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Whiskey_CZ

  • Datum narození Říjen 19

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Spálené Poříčí

Whiskey_CZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

115

Popularita

  1. Fakt to vypadá parádně :) sám se už nemůžu dočkat. Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
  2. rozhodně se na tanky ve WT dost těším. každý den plnim mise a doufám, že to pak bude stát za to. gameplaye vypadaly docela slušně, ještě aby vývojáři udělali skvělou hratelnost a aby hra jen tak neomrzela, i po dosáhnutí cílových vozidel :) jen mi v těch stromě zařadily ty T-54, se kterými jsem počítal s příchodem US vozidly, ale ono to i beztak může být asi jedno, protože na 17. lvl (kde si osobně myslím, že by mohli t-54 začínat) se jen tak někdo nedostane :)
  3. @rodier:a byly to oficiální wiki?? :)
  4. ale IS-2 nebo IS-3 nemají kolem 250 mm klopeného pancíře :) sry, ale tohle doopravdy neprostřelíš zepředu, ani omylem... zde ti bude muset pomoct nějaká Stuka
  5. Screeny technologických stromů (no, spíše rampouchů), které budou ve vydání hry. Bohužel nejsou uvedeny tiery, neboť se ještě testuje, jaké úrovně by měli mít (kvůli vyváženosti, ne ve smyslu jako ve WoT). Jestli jsem dobře pochopil, tak tanky z každé třídy budou ve vydání za sebou (tudíž za Pz IV L70 bude následovat JgPanther), zde je to takhle nejspíše kvůli přehlednosti (i to vypadá lépe, hlavně ty TDčka :D) Jinak když vidím tu IS-4, tak si přeji, aby Němcům přidali Mause též, neboť také byl stejně jako IS-4 nasazen do služby a poté zase zbaven, aniž by se dostal do nějakého boje :) jen o trochu dříve. T-54 z 51. roku je taky hnus, těším se na M47 :D
  6. no bóže :) čítat já neumět, len bobrázky ;)
  7. já zase už vidím inteligenty, kteří se ani nerozjedou :D
  8. konečně po dlouhé době užitečné info :) jinak vydání hry má být s příchodem PS4 a pozemních jednotek, osobně se nemohu dočkat. Škoda, že nezveřejnili bitvy z historických či full realistických bitev, na které se těším nejvíc (gameplaye z arkádovek nevypadají špatně, ale je tam pár věcí, co by mi trochu vadili,... proto raději zůstanu u WoT, když bych si chtěl zahrát arkádu)
  9. no, taky nevypadá špatně, ale stejně, ta Pz IV a ten Tiger se jim fakt povedl nejvíc :) to těchto dvou tanků jsem se zamiloval nejvíce a těším se na ně :D taky příští týden (nebo v nějakém z dalších dílů), tak se dočkáme rozhovoru s vývojáři WT a WoWp http://www.re-play.cz/novinky/2013/08/re-play-gamescom-2013-vlog-3/ jsem zvědav, co se dozvíme (doufám, že nového)
  10. Kdyby ten chytrolín trošku použil mozek, tak by otočil horizontálně pozadí a ne tank... protože to je ta největší pikačovina, co může udělat Jinak j, na ofiko forko jsem to už taky dával :) http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/57412-war-thunder-at-gamescom-2013/?p=873433
  11. Já jsem si furt říkal, že takového Tigera jsem už někde viděl, nejdříve jsem pátral po screenech z War Thundera a potom jsem googloval. Skončil jsem úspěšně :)
  12. Tady se řeší furt nějaké UFO tanky, a nakonec z nich vyplývají tanky s oscilující věží :D ty tanky jsou historické a Fratíci je používali nejdéle (i přes výhody se dnes nepoužívá, hlavně kvůli těsnění, stále tam zatejkalo). Tyto tanky bych UFO nenazýval, UFO tanky bych nazýval ty Atomové/Nukleární (Object 279, TV-8,...), ale tyto tanky jak ve WoT tak ve WT určitě nebudou, naštěstí :)
  13. já jsem ho zase pochopil, že myslel ty veliké děla, co střílí bezpro přes kopce a dávaj tanky "na ránu"
  14. Jak si tím můžeš být tak jistý? SPG ve hře určitě taky budou, jen nejspíše nebudou mít stejný/podobný zaměřovač jak ve WoT (ze shora) ale normální klasický zaměřovač z tanku... Sturm Tiger doufám že ve hře bude :)
×
×
  • Vytvořit...