Přejít na obsah

bopanzer

Members
  • Počet příspěvků

    551
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Male

bopanzer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

104

Popularita

  1. Tak já se nejvíc těšil na japonského Tigera a když koukám na ten model co vytvořili tak zase to nějak odflákli.Proč má japonské divno-camo,když ten tank měl za 1 první typ podvozku za 2 byl převeden k Lssah jejímu těžkému tankovému oddílu tak proč teda není camo německá.A celkově mě Tiger přijde horší než jeho německý bráškové.Jediný koho mám raději je japonský Sherman.Pořád dává velice slušně a dokonce i něco odrazí.Či-Ri II je vyloženě sniper,ale dát tři rány během chvíle dává docela zajímavé možnosti na styl hry.Dát dva tanky na ránu se dá a pak zajet a přebít a dobře loví T34/85,které na svém BR dost kralují.
  2. A tak jsem dostal BAN na 14 od poláka co zjevně používá cheaty.K tomu jen říkám HA HA na forum nelezu a co tam píšou ty dětičky tak k tomu nemám co říct.Jedu japonské tanky.K tomu co říct??Prémiový tiger BR 5,7 Či-Ri II a Sherman.Prohra stíhá prohru a není problém mít proti sobě 6,7 Tigery II a Panthery II.Tomu já říkám vyrovnané MM a opět Gaijine ti tímto způsobem ubydou hráči,protože expit tyhle věci je opravdu při tomhle stavu věcí lahůdka.V pondělí 15 her s bídou 5 výher včera 7 her jedna výhra a dneska??
  3. Opravdu něvěřícně koukám co to s T10m udělali.Samý zásahy do střechy věže a pak do kulometu no hrůza co se stím po měsíci stalo.Třikrát mě vyndá borec ce neměl sebemenší šanci mě trefit.Jagtigera zvedli na 7,3.Alespoň kdyby to BR bylo slušně nějak hratelný,ale když už v amíkách v letadlech kde mám jedno letadlo BR 3,7 a zbytek 3,0 a tím pádem mám 3,3 potkám Bearcat tak už je něco špatně
  4. Něco se stalo s T10M?Co bitva tak dva výstřely a dostane mě buď kripl co není vidět a nebo naprosto nesmyslný zásahy.Měsíc jsem to nehrál a to byl klid zase si dám pauzu z téhle zmanipulovaný kraviny.
  5. Včera jsem si dal po novém patchi taky s JgPzE100.Těšil jsem se na nové zvuky a to co jsem slyšel no hrůůůůza děs i u JgPzE100 ten zvuk výstřel tak doku.... že tohle už pro mě není okrajová záležitost,ale rovnou odinstaluji.No bitva jasná prohra a to netrvala ani 5 minut.Hráči chcípali snad po vteřině.
  6. Pánové doporučuji se podívat na klan =COBET=Má 104 hráčů a jen pár lidí má win po 61% a to je asi ostuda jinak je standart mít tak win 71% a víc.Měli bychom se zamyslet A na závěr ano správně je to ruský klan.Nepamatuji se,že bych někdy proti nim vyhrál.Aura nesmrtelnosti a neskutečná rychlosti tanků i letadel se vznáší nad jejich klanem.Teď mě vyndal jejich Maus co byl v údolí a já za kopcem a samo že rána kolmo do vany čelně a byl při tom vpravo asi naváděná střela asi to mají tanky Maus verze ruská modifikace
  7. No koukám,že začínáme plakat nad stejnou hrou Otázka zní našel jste někdo něco pozitivního na novém patchi nebo má někdo radost poslední dobou ze hry?
  8. Dal jsem si skupinku s BR 4,3 s kolegyní že si jako zahrajem.Po osmé výhře už to WT zřejmě psychicky neustálo a už pak nastoupili mnohem těžší soupeři.No zastřílel jsem si krásně neodcházel jsem z bitvy pod 6 killů.Na dluhopisech mám úkol 18 heavyn sejmout no nic vezmu Jagtigera to bude na pohodu.A ejhle Wt nezapomělo na mých 8 výher v řadě a už jsem měl brambory místo nábojů skleněný tank neviditelný soupeře.Dávám bolševikovi rok maximálně dva kdy se spojí s WOT a tyhle prasárny u nich budou na denním pořádku zde
  9. Ty jo to se mi ještě nikdy nestalo,aby mi takhle blblo ovládání.Ale co jsem se párkrát nachytal tak v ovládání letadla jsem něco zapnul a v bitvě nic nefungovalo a okolo letadla byl takový bílý skorokruh.otázka co to je a k čemu je to vůbec dobrý?
  10. Dopoledne si zahraji s Tiger II Sla 16 to je docela vpohodě.Po více výhrách se dostanu až k IS4?Wtf?Hraji více s Jagtigerem a po více výhrách se dostanu na T10m?Wtf?je vidět jak je ta hra vyrovnaná když někteří hráči vyčnívají bitvu co bitvu nad ostatní tak je přece jasné,že WT vím hodí klacky pod nohy vyšším BR.Zeptejte se VoDooma ten ví všechno,ale na tohle nikdy neodpoví. Příkladem může být jak to,že nefunguje britská munice? VoDoom to je rukama hráče já s tím nemám problém .Další jak je možné,že mám nastříleno nejvíce a pořád jedna výhra jedna prohra se opakuje tak 7x ? To je chyba hráče a rukama.No prostě jsem Levák Bob
  11. Opravdu tohle co se děje ve WT není normální.Ať vezmu cokoliv tak stejně je to v pr...... A to já blbec zase dostal 10 % booster na liony včera jedna výhra dneska žádná
  12. Ty jo dneska to samé já dostal 10% na liony ať se jdou bodnout
  13. Tak už i při aktivaci 10% boosteru ta hra dělá ty samý sviňárny jako při vyších boosterech.Opět zasekávání abych se nemohl hnout z místa když na mě letí letadlo a naprosto směšný zásahy.Můj Jagtiger do boku Pershinga a nic.Co přijde z další aktualizací???Jen to,že ta hra bude čím dál víc nahrávat začátečníkům a ruským hráčům kteří jsou dost často nesmrtelný.V leteckých BR 6,3 až 7,3 někdy s úžasem sleduji hráče jak proletí vodopádem střel nepoškozeni a pak hurá v chumlu modrých si to v klidu vyndá a končí bez ztráty letadla s 10 zářezy.Stačí mrknout na jeho staty a je vše jasné rus nebo jiná taková banánová republika.Ptám se proč tomu tak je kur... Ani se nedivým,že na BR 3,0 je takový přetlak lidí a na BR 6,3 se sotva sešla půlka týmu.
  14. A jeho bojová hodnota v téhle hře bude hodně diskutabilní
  15. No já bych měl na Světlušce vyexpit ještě ty pásy navíc a když vím jaký peklo mě s ní čeká tak si to raději nechám zajít chuť.Nechápu že jsem se dokázal vynervit až na Chieftain. A proč jsou stejný americký Shermany úplně jiný a lepší?
×
×
  • Vytvořit...