Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

No ale to samé přece dělá i ten "blbě hrající tank" ne? :-) (spotuje - většinou nechtěně, enemáci se bojí někam vjet když tam je a také na něj střílí a tím šetří ty ostatní) a pokud nějaký enemák objeví na naší bázi "afk tank" ...tak to poměrně rychle pozná (pár sekund - pokud to není úplná lama) a rozseká ho... něco jiného je střílet na tank co stojí nehybně na bázi... a trochu větší odvahu vyžaduje vyjet z úkrytu na tank co sice hraje jak lemra, ale hraje... v tomto světle trvám na tom, že alespoň o trochu je pro tým přínosnější ten tank co hraje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok každej má jinej názor.

 

Jinak to že má někdo 46% apod... po třeba 10k bitvách .... je podle mne výsledkem toho že:

a) má špatnej PC (zkusil jsem hrát u kamaráda a s 10fps to fakt nejde) ...

b.) neučí se, ani nemá snahu chodit na nějaké forum.. a učit se co a jak hrát

- tímto stylem se dostane až na vysoké tiery... a často je jako top tank... a ten když totálně ve hře selže ptotože neví jak hrát...znamená to pro tým rychlý konec.... a tak se mu tam ty prohry hromadí...

c) je to svojí osobností opravdu nemehlo ... znám takové lidi..nemají postřeh, přemýšlí jim to pomalu, nedovedou uvažovat v souvislostech a rychle se přizpůsobovat situaci...

a ač jsou to super lidi, tohle je pak na takovéhle hře vidět no... :-( do těchto kategoriíí spadají i děti.... (ale u těch je předpoklad na zlepšení) :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím že jsem si pořídil Objekt 704 a začal hrát, zpočátku mě WG vnadilo, losy do max 2 devítky a bylo několik výher ale pak...mě to začalo dávat mezi desítky a katastrofa , celkově 7 výher 21 porážek, velmi tristní a jsme dosti naštván. Kdyby na sebe udělám s tím něco, ale to co mi los přidělil....za ultra idioty tak člověk se může snažit jak chce neudělá nic.....a dosti mi to kazí hru s tímto skvělým stroje, protože mi přijde mnohem lepší než ISU, je schopen totiž i střely odrážet a BL 10 přes své mouchy je dělo akurátní. I rychleji nabíjím a to mám posádku z ISU. Těšíte se, expíte a nakonec vyjedete na publik a co z toho ? Dostanete neskutečné blbce, co kempí s T-54 kupříkladu a o výsledku je předem rozhodnuto a to mě štve. Nejsem skilla ale co je moc je moc.Je skutečné utrpení hrát za deváté a desáté tiery, sám na publicu je to skutečně věc losu....protože ty stats hovoří za vše a že skilla zařve a zalamí, fajn, ale ne často, snažíte se a pak vám to kreténi zkazí. K čemu mi je nastřílený dmg ? Co mě má bavit na tom že mám super stroj a přitom blbečky ? Já už vážně nevím, vrcholem expení jsou vysoké tiery,jenže kdejaká lama si to převede z prémiáků a jde rovnou na high tier..... já bych konvertování ZRUŠIL, KAŽDEJ AT SI TO HEZKY VŠE VYJEZDÍ , VŮBEC TO TOTIŽ NEZAŠKODÍ ,kompenzoval bych to školením posádky v klasických elite tancích o dva tiery + - a prémiákům bych školení posádek sebral a zvýšil naopak kredity, jenže to naše slavné WG neudělá, protože konvert je za goldy a oni z toho maj peníze. Takto nové tanky , nové stromy a hratelnost upadá, tato hra jde směrem dolů a možná to WG tuší.....nic netrvá věčně a já bych si moc přál, aby vznikla konečně konkurence a já šel od firmy co kašle na hráče pryč. takto jen trpím, fňukám v tomto příspěvku a budu usínat nasranej, že jsem magor a proč to vlastně hraju.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale waltare, vůbec nebreč, byl víkend a to jsou jednou provždy IDIOTSDAYs a zítra už to zase bude o malinko lepší. A ještě jedna věc, ukázal jsi mi, že pokud si hráč se strojem sedne, může i s IS6 udělat výborný výsledek. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zažil jsem teď opravdu nechutnou situaci.S batchatem jsem cca z 20m NEPROSTŘELIL velitelskou věžičku E75tky.Byl sice mírně nademnou,ale stejně střely šly přesně do vežičky.Bohužel díky tomuhle jsme prohráli...Tohle už snad ani není bulhar ne?Do háje.To pak člověk může střílet na weakspoty jak divej.Kdybych tak kouřil a moh si dát jednu na uklidnění...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak. Dnes jsem udělal zálohu tanků na exterák a zjišťovat, jestli to jede i z exteráku nebudu. Maturita se blíží a nervy s časem potřebuju na jiný věci. 1,5 mega na účtě, takže pokud by byla nějaká pořádná akce, můžu to rozjet u někoho jinýho a tam to koupit. Forum budu stále sledovat a pozorovat, co se zatím se hrou děje. Alespoň se vrátím k už zaběhlým šikmookým. Takže chlapi, přeju málo cinkání, hodně štěstí při uhýbání se artinám a pevný nervy :Smile_teethhappy: Já budu zatím sledovat, jaký má na člověka vliv nehraní WOTka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cus tak dneska parádní den,win 90%. Pár bitev ccca 3 kdy jsme vyhráli po 3 minutách,ale taky bitvy kde jsem se pořádně zapotil. Na pouštní řece s Hetzerem nejdřív ostřelování a pak když zbylo minimum hráčů jedu na decap základny zabiju churchila a sám capuju už zbyla pouze arty která se neměla jet je capu,tak čekám vyjede m7 priest a 120hp pryč naštestí jsem jí zabil,capuju už je 80 a když přijede su26 vystřelí tesně vedle mě já vystřelim ding já wtf...opět vystřelim 70%hp dole a ještě stihnu znova vystřelit a vyhráli jsme já měl 9 Killů :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sobota, neděle super dny....no musel přijít nějaký jako ten jako dnešek.

Začal super...4hry 3x topíci....paráda.

Jenže pak jsem vzali 5 třídu a už se to vezlo....zkrátím to...12:9 a můžu být rád. Popravdě mě zachránil můj "nový" objev Cruiser MkIII. Dneska jsem vzdal expení dvojnásobků..jen s KV1S to vyšlo v poho.

Nic méně mohu potvrit jedno...ANI v JEDNOM případě ze všech 9 lostů jsme nemohli nic dělat a v 50% to zařídil sám WG. Jedno nesnáším...když mi někdo zařídí lost, ještě před startem. Příklad tří bitev...

2x hry s četou 5 třídy proti 10x 7třídě(my dole) mapa Přístav....pro 5 TD nehratelný. Dostali jsem to ihned po sobě...topky totální vemena.

1x hra s T29...los slušný...asi 6x 8 tříd.

Během 4 minut jsem pukli 3:15, páč všechny...ano zdůrazním VŠECHNY naše 8 neměly nad 45% win....top četa měla 42 a 43%...neskutečný.

 

Já chápu, že se WG snaží všemi prostředky pomáhat noobí hráčům aby si více zahráli a částečně to i schvaluji, ale co je moc to je moc. Jak není četa top tak je skoro 90% záruka, že naše topky jsou ultra vemena a my řachnem. To není náhoda.

Dále mě zas neskutečně ser...nulové zásahy....se všim a pořád....v každé hře. Poslední hru jsem s MkIII musel dát Lusche na 7 ran....první tři ho dali krásně a pak to jelo.....máme je, máme je, to muselo bolet....všechno za nula. Až 4 rána která se nelišila od těch předchozích ho dorazila.

Četl jsem tu arogatní zprávu od WG..o 25% rozptylu "náhody" .....mít toho vývojáře u sebe, tak mu ten jeho 25% rozptyl narvu do...a udělám mu zněj středověk.

Ale abych jen nenadával, tak musím uznat, že Cruiseder mkIII je super. Na Raďasovo doporučení jsem ho zkusil, páč jsem potřeboval uplatnit alespoň část posádky z nerflé A10.

Je lepší jak Tetrarch. Rychleji zaměřuje a i střílí. Penetrace stejná a plně dostačující i na T18 či Minimause. S goldem penetrace 121mm(ještě jsem je nepoužil)....to by dalo i KVčko :Smile_teethhappy: . Oproti Tetrachu má ještě jednu velkou výhodu...rychlá akcelerace. Ale zase je delší...takže se lépe i v plné rychlosti trefuje. A automaty nemá rád...stejně jako Tetrarch.

Takže ho určitě nehrajte, páč by ho zas nerfli.... :facepalmic::Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MArnost nad marnost. Je jedno jestli se ani nehnu nebo nastrilim 3k DMG, hra proste rekla, ze sem uz vyhraval dost a na chvilku mam utrum.

 

BTW: Nedavno sem hral poprve v cete. Kamos expil M4, tak sem po dlouhe dobe vytahl Pz IV. Beru, ze na ten tank nejsem zvyklej a podobne, ale! At jde WG uz do hajz haje. V cete furt dole, prostrelit neco nemoznyho, proste hruza. Pak sem to zkusil sam. Vyssi tier sem skoro nepotkal, propaloval sem tanky jako bych mel goldy, proste nadhera.. Uz se tesim az konecne nekdo oznami, ze dela konkurencni hru a tohle zbankrotuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Thebestone a Tragikomix mě vzali do čety a hrálo se s Lowem, Caernavonem a já s T69. 11 výher, jedna remíza a jedna prohra, kterou nám zařídil "Skiller" s EFR 550, který nebyl schopen reagovat asi ani na světlo. Náš Lowe stál schovaný kousek od capu a někde poblíž se kryla jejich T28, kterou jsem už před tím obral o 2/3 HP. Ten trouba se jmenoval Benga57 a měl VK3601H s nějakými asi 50HP. Motal se tam furt jak lejno pod splavem, celý tým mu vypisoval, že má jet capovat a spotovat asi 3 různými jazyky a on neviděl a nevěděl vůbec nic. Myslím, že Trepka velká má lepší reakce, než tento hráč. Nakonec se nějak doplazil k tomu capu ale místo toho aby se schoval za ten blbinec co tam enemáci zapoměli zbourat, tak jak se rozsvítila ta T28, tak se ji snažil střelit !!! Já myslel, že v 0:30 už děti dávno spí ale asi nee.... :Smile_trollface-3: takže ho ta T28 lehce sejmula a náš Lowe, který už byl na prásknutí poklopem nestihl zaútočit než enemák nabil a byl to lost. Ale jinak dobré. Pod 1100 XP jsem nešel, průměr byl asi 1300 a valil jsem jenom goldovkama a i tak si na ně vydělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím že včera to začalo krásně, 4 hry a všechny win a pak se to podělalo. Chtěl sem ještě jednu nebo dvě hry vyhrát a jít od toho, ale WG řeklo už dost a je třeba pepátora zprůměrovat. :facepalmic: Dostal sem několik losů s šancí na výhru kolem 10% a toto platí bohužel u WG na 99%, že se to jasně projede. Takový vemena co jsem dostával do týmu nemají ani krávy rekordmanky a když sem s Minimausem enemákům 20x sundal pásy, 10x dostal to a máme ho za nula :Smile-izmena: šel sem raději od toho.

Nakonec sem končil nasranej s win 50% a hry 5:5. :Smile_sad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera odohratých iba 12 hier - 9 víťazných. Všetko solo, takže spokojnosť.

Každopádne, veľmi intenzívne uvažujem nad tým, že nechám dobehnúť premiový účet a už si ho nepredĺžim. Nie je dôvod. Na vysokých tieroch je to aj tak len chaos zaplavený orbitálnymi pozdravmi od artylérií.

Naviac už odmietam svojími peniazmi podporovať 6-7 ročné decká v tom, aby mohli hrať zadarmo a ešte k tomu aj mne kaziť hru. Hohoo, kdeže.

Mám 4 premiáky (tier 2, 5, 6 a 8), tie ma bez problémov potiahnu do konca vekov.

 

Ak mám byť úprimný - na WoT mi reálne vadia len dve, aj keď z môjho pohľadu kľúčové, veci - kvalita hráčov resp. neochota WG s tým niečo robiť a sústavné (a nezmyselné) nerfy oblúbených strojov.

Holt Ruská hra...

 

Nainštaloval som war thunder - na úvod trochu chaosu, snaha sa zorientovať vo výskume, pilotoch, hangári ... a márna snaha stíhať dynamike bitiek. Odohraté 4 hry, všetky winy (o ktoré som sa síce vôbec nepričinil, ale ved to nevadí :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...