Přejít na obsah

sputnik

Members
  • Počet příspěvků

    132
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

sputnik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

64

Popularita

  1. Muzes mi vysvetlit proc bych mel platit 100 EURO za to, ze nekomu budu testovat jejich free2play hru, kterou si pak kazdy stahne zadarmo az to bude v beznym provozu?
  2. O cem to mluvis? Co to ma vubec spolecneho s WoT mne osobne neni jasny treba mi to vysvetlis, co? Takze kdyz nekdo bude chtit za svuj nedodelany vyrobek, ktery ani neni zverejneny krom jednoho videa a par obrazku hromadu penez tak to svedci o kvalite. Aha, ok, hodne stesti v zivote a tak.
  3. V dnesni dobe si za 100 EURO koupim dva AAA+ tituly a ne closed beta test s nejakym tankem navic.
  4. doposud CBT byl vzdy zadarmo, napr. u titulu jako BF3, CoH2 a tak. ale jak vidim tak borci si docela veri, kdyz si mysli, ze jim nekdo zaplati 100 EUR!!!!!! za to, ze muzou testovat jejich hru.
  5. To myslis vazne? Co takhle se podivat do statistik po bitve a zjistit kam jsi ho presne kritoval ;) ale to je nejspis moc slozity pro tak uber skilled hrace...
  6. Hrac, ktery hraje na desatym tieru je novacek? To je mi teda novinka a nebo ty hrajes jenom na prvnich tierech, ze mas prehled o tom jak WG nadrzuje novackum? A jak poznas, jestli je to novacek nebo nekdo, kdo expi novou lajnu?
  7. Myslis ten, ktery tam neni?
  8. - nebude možnost zkontrolovat si ping (odezvu) ostatních hráčů, aby si lidi nestěžovali na ostatní, že si mají pořídit pořádnej net. lol, kde jsou stary dobry casy - vote kick pepicek1997 ping over 100 a tak =)
  9. Nejak me presla chut hrat, kdyz jsem precetl jakym smerem se bude vyvijet WoT v tomto roce.
  10. Cywe, dneska zapnu asi po 10 dnech WoT a EFR mi poklesl o asi 130 bodu. To musim aktivne hrat nebo se stalo neco o cem nevim?
  11. Kolik ma za sebou posadka bitev? Ja ted koncim treti lajnu tak jsem zvedav.
×
×
  • Vytvořit...