Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

Tak to máš kliku protože já na té mapě, tuším, že se to jmenuje Nějaká řeka, jak je tam uprostřed ten kamenný most, potkávám tyhle hrdiny pravidelně, když hraju za němce. Rusáci rychle přejedou tu pláň vzadu a už tam čekají na respu.

 

Asi myslíš Ash River. Ale to co popisuješ je megafail Tvého týmu. Na té mapě není moc snadné se dostat k spawnu pokud všichni nejedou jednou stranou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kucíí tak jsem zjistil, že je třeba vždy každý stroj zkusit a nekoukat na jeho staty jako ve WOT. Tam jsem dokázal na 95% stroj odhadnout. Tady ani omylem. Stug F, dle parametrů, ale i dle množství potřebných zkušeností měl být super. Vůbec jsem nepřemýšlel, že PzIV F2 budu expit jiným strojem. Ale horší hry, výsledky a zábavnost jsem za těch pár dní nepoznal. Je to TD, nemá věž, tak člověk prostě vyjet musí.....ale jak ji dostane, konečná, ihned smrt nebo zničený dělo = smrt. Pár her se zadařilo, ale vetšinou jsem si hlavně vůbec nezastřílel, nezahrál.....čéék se těší na kanon a ono nic...

Pak jsem to už nervama nevydržel a přešel na PzIV F1 ...... ve stocku to nepentruje snad 70% tanků, ale já si sním zařádím daleko více než se Stugem. Když nepenetruju? Neva, nandám HEčka a zkouším si hitzónky. Tolik ran co jsem dal v poslední bitvě jsem nedal za celou dobu co jsem měl Stuga F :laugh: . Až vyexpím HEATy, tak konečně sundám i T50 a Stugy A... v poho vyexpím F2, na kterou už potřebuji jen 6000.

Jak nebude TD pořádně opancéřované, tak vždy budu volit Tank s věží.

Jo já se těšil se Stugem F na Kursk a vůbec mi ho nedali...pořád jen koridorovky....vůbec jsem nevyzkoušel potenciál 75mm děla na dálku. Musím si počkat na F2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já si na Popelce (Ash River) jedu za rusy vždy kolem mostu. Není můj problém, že si to skopčáci nevošéfujou a nebo mě nechají projet v klidu a pak se ještě nechají vystřílet. Pěkně do prďochu. Pak už si v klídku někde počkám až vylezou a dostanou na kokos znova. Nebudu vytrubovat kde bývám :-P a na respu to není. A vůbec, mají čumět na mapu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem se zeptat.. je hodně znát, když expíte tank, který chcete, s tankem, který je před ním ? Pro příklad, je hodně znát, když si budu expit Tigera s Hetzerem než když ho budu expit s Panzer 3 M ? Jsou tam nějaké bonusové % napsané u každého tanku, tak se raději ptám, jestli to stojí za to. Děkuju  :thumbsup: Jinak Hetzer je skvělej ! Díky za tip Tome  :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem podrbal na ofiko fóru a je super sledovat, jak tam jsou lidé z WOTU, kteří odešli ze stejného důvodu jako já.....a že jich tam je. :laugh:

WOT si svou základnu pro EURa udrží, ale průměrný věk jim tam půjde hodně dolů.....Pro děti je Wt moc těžký a to i na arcádu, tak snad to WT vydží....zatím je problém jen s tím kapováním...lidé to stále nechápou nebo na to kašlou. A ikdyž jsem někdy taky pěkně rudý vzteky, tak se mi od doby co jsem zapnul WT, nechce WOT vůbec hrát. Nejde o ty šílenosti by Wg jako RNG, spoting systém, UFa apod. Ale hrál jsem to jen ze setrvačnosti....už je to jen hra...dobrá hra, ale jen hra. Bez atmosféry...ale tu WOT ztratil už dávno....žačalo to zásobníkama a už to jelo....snad se tomuhle WT vyhne. Jdu spát, dobrou tankisti!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předchozí tank v linii stromu ti dává vždy 110% na výzkum následujícího.

To je hodně, tak s Hetzerem nejdříve vyexpím Panzer 3 M, Pz. G a Jgpz a pak je budu postupně střídat, dle toho, co zrovna budu expit .. V simulátoru ty expi lítají neuvěřitelně rychle a 110% je dost, díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale to není problém hry, že. Ale spíš týmu...

To je problém hry protože se vždy najde někdo, kdo se to bude snažit zneužívat. Respkilleři byli, jsou a asi i budou problémem všech her, kde je resp stabilní a ještě na mapě vyznačený. Museli by tam dát asi tak minutu nesmrtelnosti aby byl čas se zorientovat a někam se zdekovat. Přece nejde spoléhat na to, že je to týmová hra, ne? To už známe z WoT... :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je problém hry protože se vždy najde někdo, kdo se to bude snažit zneužívat. Respkilleři byli, jsou a asi i budou problémem všech her, kde he resp stabilní a ještě na mapě vyznačený. Museli by tam dát asi tak minutu nesmrtelnosti aby byl čas se zorientovat a někam se zdekovat. Přece nejde spoléhat na to, že je to týmová hra, ne? To už známe z WoT... :wink:

ja bych to udelal tak ze bych tam udelal pro nepratelsky tanky zakazanou zonu a hotovo.. protoze i ja se tam kolikrat dostal a potkal afk hrace  :Smile_teethhappy:  :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kucíí to byla hra( na obrázku). :laugh: . Výkon pro "zdravého" normální, ale já to od prvního zásahu odehrál se seklou věží :laugh: . Nebyl čas se opravovat. Vždy jsem musel nastavovat při míření celý tank .....a to jsem si dva vyndal při útoku z blízka...normálně jak Japončíci s bombou na zádech :teehee: . A vždy to vyšlo....jak má PzIVF1 heaty tak už se dá sejmout každý stroj.

Ovšem lostů dneska bylo hafo. Tohle je taková bezmoc.....sám nemáte žádnou šanci lost zvrátit. Je to daleko týmovější hry než WOT. Ale až bude více lidí do čet...o to větší to bude šrumec a zábava. :thumbsup:

Navíc nás to v četě, vždy nalosovalo dost rychle do bitvy....to jsem nečekal. když hraju takto ráno  a sám, musím volit lehčí obtížnost. Los trvá na simulátoru dost dlouho.

Už jen pár expíků a mám F2 :Smile-playing::Smile_Default:

 

 

EDIT: v té bitvě jsem válčil z blízka i proti botovi s Pz38, kucíí z jakého kompozitu mají boti  tanky? :laugh: Vedle něj jsem sundal hráče se Stugem na dvě rány, ale bota jsem dal asi na 8 ran....To jsou Terminátoři :teehee:

 

1401432150.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je hodně, tak s Hetzerem nejdříve vyexpím Panzer 3 M, Pz. G a Jgpz a pak je budu postupně střídat, dle toho, co zrovna budu expit .. V simulátoru ty expi lítají neuvěřitelně rychle a 110% je dost, díky za odpověď.

pokud si najedeš na nějaký tank, tak v kartě máš v jedné z horních položek, kolik % zk. Ti dá předcházející tank (:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Boty by měli odstranit, nechat je jen na Kursku a bylo by všechno v klidu...

Tak mě jsou šumák, jen mě udivilo co ta Pz38 vydržela. Šil jsem do ní z 20 metrů a držel jak židovská víra. Ale zase si člověk pěkně nahrabe skóre a vyzkouši přesnost kanon a umístění hitzón :laugh: .....

Když ho ovšem v zápalu boje nevyruší zezadu Su76 a nepošle mě do věčných lovišť, jako včera..... :teehee:

Někdy stačí pár vteřin nesledovat minimapu a je konec.... :wallbash::laugh:  když já chci krééév :nuke: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo kucíí tady zkopíruji jeden názor v mém založeném topicu na ofiko fóru WT. Skoro 90% hráčů ve WT se rekrutovalo z WOTu...

Klasických hlášek, že je WT lepší apod.....těch je tam tuny. Já spíš razím názor, že jsou to dvě naprosto jiné hry....a mě vyhovuje WT. Ale tento je přesný! Tak to cítím i já....prostě stačilo pár her ve WT a už se nejde vrátit zpět do WOT....Ten pisatel píše, že ho WT naštvalo malým počtem map, fyzikou atd....tak, že se vrátí k WOT, který tak miloval. Jenže vrátil se do jiné hry....už nedokázal zkousnout WOT dmg systém a příliš velkou arkádovost....původně chtěl odinstalovat WT, ale vymazal WOT :laugh: .

 

Dejte si to do google překladače, já tam tak komunikuji :laugh:

 

 

I semi-agree.

There are WAY TOO FEW maps in WT right now (but randomized weather and time of day is nice).

And my first impression of WT's tanks (i had long been a fan of its aircraft) was very very poor, awful framerate and glitchy physics.

But then i found myselt spending more and more hours on it, asking myself "why am i enjoying this?"

 

Then i went back to WoT. I thought, meh WT is cool but WoT is the original i love. I want to go back to my beloved tanks in that game. What i know and love.

And it felt like a completely different game. After just a few hours of WT "exposure" i now can not enjoy WoT anymore, i just can't. The physics feel more arcadey than i ever remembered, the damage modelling and controls feel more silly than i remembered. I mean i was sitting there ready to uninstall WT in my recent memory confidence about how much i loved WoT.

But once i actually started playing WoT again i realized what a big difference WT was, and i couldn't go away from it.

 

WoT now uninstalled.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Boty by měli odstranit, nechat je jen na Kursku a bylo by všechno v klidu...

V čem jsou tak strašní ? Mně teda ani jednou můj vlastní nikdy nevadil .. vždy jezdí stejně, tak stačí se jim neplíst a rozdávají (v simulátoru) pěkné expy a liony .. já jsem rád, že tam jsou, je to oživení  :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...