Přejít na obsah

iTutik

Members
  • Počet příspěvků

    718
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    18

iTutik last won the day on Červen 11 2015

iTutik had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

iTutik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

825

Popularita

  1. iTutik

    Fallout 76

    Chápu, já nikdy žádnou survival hru pořádně nehrál. A jakožto dlouholetý fanoušek Falloutu jsem si vybral právě tuto a nemám moc chuť zkoušet jinou i když věřím, že Rust je jiné kafe.
  2. Někdo, kdo by si vzal pod křídla hráče, který nebyl ve hře bůh ví jak dlouho a nabídl zázemí klanu nebo i bez? U počítače sedím každé odpoledne - večer a celé víkendy. Jde mi hlavně o to, aby si se mnou někdo sedl na discord / TS a jezdil random, abych opět pochytil kam všude na mapách jezdit a tak. Zkoušel jsem to sám, ale každá mapa je tak příšerně změněná, že kolikrát se cítím jako blbeček. PS: Mám všechny tiery, včetně 8 s omezeným MM. PSS: 25 let Nemusíte reagovat sem, stačí napsat do zpráv, hezký den.
  3. Krásný dobrý den, věnuje se někdo této hře ? Pokud ano, budu rád, když se mi ozvete a spolu někam zajdeme. Nick ve hře studna_.
  4. Taky dobrá rada. Jen jsem chtěl ušetřit.
  5. Nebo zkusim aukro. Kdyby jste na nejakou zajimavou aukrovou nebo bazosovou(okoli Hradce) nabidku narazili, tak me ji sem klidne hodte. Rad Vam za dobre doporuceni i zaplatim.. Treba nejake goldiky do tanku. Napiste klidne do soukromych zprav.
  6. Bohužel jsem na to úplně levej a čím více se toho snažím pochopit, tím hůř. Asi budu dál sledovat bazoš a jakmile se mi tam něco zalíbí, tak do toho vlítnu. Bohužel nemám ve svém okolí někoho, kdo by mi s tím poradil. Upřímně řečeno bych klidně celou sestavu koupil z bazoše, záruka ne záruka, ale jelikož se v tom nevyznám, je tu velká pravděpodobnost, že bych někomu skočil na nějakou levárnu.
  7. Tak jsem dal na vaši radu a nechal jsem si sestavit konfiguraci v místním IT, názory ? CPU Intel Quad Core Xeon W3550 3,06 GHz MB Intel X58+ ICH10 RAM 12 GB DDR 3 Graf. karta ASUS STRIX-RX470-4G-GAMING - 4GB GDDR5 (256 bit), HDMI, 2x DVI, DP, 1206 MHz HDD SATA 3,5 " 1000 GB HDD WD GREEN SSD WDS240G1G0A 240GB SATA/600 7mm CD-ROM DVD-RW standard SW COA štítek Windows 7 PRO Záruka 24 měsíců Cena PC a instalace bez DPH 18100 Monitor Acer LCD KA270HAbid 27'' VA LED 1,920 x1,080 / ZeroFrame / 100M:1 / 4ms / 300cd / ACM / DVI / HDMI / MPRII / EcoDisplay / Black Cena monitoru bez DPH 4090 PS: Asi se na to vykašlu a koupím si PS4
  8. Tutik je bohužel držgrešle, našetřeno peněz, že neví co s nimi, ale i tak jezdím po bazoši a hledám způsob jak ušetřit.
  9. Ty jo, nad tím jsem se takto nezamýšlel. Díky moc. Tak já snad pro něj i pojedu.
  10. Díky. Jen tři poznatky, které jsme vykoumali dnes v IT oddělení v práci. A) nenašli jsme onen počítač jako takový, všude je při vyhledávání GTX1060 B) dle kolegy je ta 960x 4gb dost malá, na té fotce to spíš vypadá na 2gb C) nikdy prý neviděl 225gb SSD disk Což mi dost smrdí.
  11. Ahoj místní komunito, jen jsem se chtěl zeptat, jaký máte osobní názor na tohle: https://pc.bazos.cz/inzerat/70560189/Hyrican-Gaming-PC-Military-5268--Specha-.php Rád bych si pro něj dnes zajel, tak se ptám. Díky moc.
  12. Tak jsem si po dlouhé době půjčil od kamaráda účet. Neměl hrdinu na E25 a Löwem, tak jsem to napravil . Löwe je skvělý tank. Musím to říct . Spousta, ale spousta lidí ho podcení a najede na mě jak trumpeta. A pak se dost často diví, věž celkem drží a boky jsou taky v pohodě. Škoda toho motoru vpředu. No, tohle hraní mě přivedlo k tomu, že bych se do WoT zase na nějaký čas vrátil. Bohužel nemám již vlastní účet. Chtěl jsem se tedy tímto zeptat, jestli zde není někdo, kdo by měl jeden postranní či odložený, mohu za něj nabídnout nějaké goldové přilepšení či účet ve WT, který jsem do teď hrál. Je na něm top T54, dvě ruské Jety a dvě další jsou vyzkoumané, kdyby měl někdo o ten WT účet zájem, napište mi prosím do soukromé zprávy. Určitě se dohodneme ! Přeji mnoho úspěchu na bojištích. PS: pár fotek http://frankye.rajce.idnes.cz/WarThunder/
  13. http://wotreplays.eu/site/2263646#tundra-itutik-type_64
  14. Je až neuvěřitelné jak ty lighti plodí WNko
×
×
  • Vytvořit...