Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

V každém případě očekávám po spuštění WTGF obrovskou "hate" vlnu od WoTkařů (pojmem WoTkaři nemyslím nic pejorativního... prostě hráči co hrajou intenzivně WoT) ... Budou si totiž vědomky, či nevědomky přenášet návyky z WoT do WTa tam ty mechanismy budou (doufám) fungovat trochu jinak.... 

mozna nam akorat zaspamujou ofiko forum.. z nejaky hordy WoT lam ve hre nemam obavu, do vzduchu se predpokladam moc nepohrnou a na zemi ... tam bude aspon do ceho strilet :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud vim, ze kdyz chci trefit stred terce, tak musim mirit vlevo nahoru, tak tim nekonpenzuji rozptyl (ten bude aktualni stale), ale problem s mirenim (kriva muska nebo oko:)...

To tady není. Pokud není vykloktanej závěs hlavně a jsou v pořádku miřidla. Zažil jsem při přímé střelbě z děla poruchu na miřidlech, dostal jsem slovní vylágoš, jak to že na jednom děle jsem trefil na druhej zásah a na druhém (navíc při ministerské prověrce) nic! No a pak se odborník z ministerstva přišel podívat na to, co jsem avízoval a byl jsem z toho zaplaťbánbu venku :devil:  Další věc, že parametry cíle musí střelec nastavit bleskově, jinak tam vznikne odchylka z prodlení :smile: to jen na okraj z reálu.

Jinak mě přijde, že chcete do WT zase implantovat nějakýho bulhara! Pak je šance, že z toho zase bude podobnej maglajz jako ve Wotu. Bohatě by stačilo, na jakou dálku jaký dělo může dostřelit a jakou škodu udělat a řešit náměr a odměr, ale uvidíme jak to oni vymyslí! V jednoduchosti je genialita, což wot jen potvrzuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co mas proti skyrimu,,,,hmm,,,,,naopak tyjo,,,ukaz me něco lepšího v tomhle smeru ty chytraku a uvidíš ze ten skyrim zas tak spatnej není plus se vsema datačema je uz supr,,,,ono pukud není tvym chlebem open world fantasy RPG tak je vcelku jasne ze se ti nelibi,,,,me se zas nezamlouva CoD a není to grafikou nebo tim ze ta hra je uplne o h.o.v.n.e ale tim ze FPS nehraju

Právě, že vůbec nic, tam se ty scenérie hodí a moc se mi líbily. Jen si asi nepochopil, že mě např. Posvátný údolí Skyrim připomíná, až na to, že je to tak pohádkově přeplácaný a křiklavý, že z toho bolí oči! Prostě válečná atmosféra jako bič, aby se děti při boji nebály :smile: Abych to doplnil, za mě radši třeba 5x Skyrim nebo DA než znovu jednou Wot, chytráku - i přesto, že je to jinej žánr. Chtělo by to víc přemýšlet nad tím, co druhej píše a ne se hned cholericky vyzvracet!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě do WT půjdu, díky zkušenostem z posledních dní a týdnů na WOT  :smile:

 

??

nej "chybou" / problemem WOT jsou samotni hraci, takze prechod na jinou hru (WT) nemusi nutne znamenat zlepseni. i kdyby WG hned zitra odstranilo vsechny bugy a neduhy ve hre, tak se defacto nic vyrazneho nezmeni ... nevim jestli je nekdo schopen donutit hrace lepe hrat nebo alespon pri hre trochu uvazovat - nejakym systemem vyhodnocovani vsech cinnosti na mape .. nevim.

pred nekolika mesici jsem si pri hre WT nevydelal ani na opravy a musel jsem brat letadla z hangaru, ktera nebyla dosud poskozena. i 4 bitvy za sebou, jsem si nebyl schopen vydelat na opravy. ted to asi nejak zmenily neb s tim nemam problem (a hraju stejne). nevim jestli tudy vede cesta - krute priskrtit prijem kreditu, aby to nektere donutilo vice se zapojovat do bitvy.

nevim jak v kooperativne/strategicke hre, po hracich vynutit alespon trochu toho strategickeho uvazovani a trocha te kooperace ... myslim, ze ani Gajin toto nebude umet ...

ja jen, ze budes asi zklaman. u online hrani, sami hraci (to jest spoluhraci i protihraci) delaji cca 80-90% zazitku ze hry ... az ten zbytek pripadne na samotneho klienta. samotna hra cloveka muze ohromit .. ale po absolovani mnoha bitev (v radu tisicu), je to uz jen a jen o pripojenych hracich neb hra samotna se okouka a zazitek ze hry tvori uz jen samotni hraci ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Největší chybou wotka jsou ufo tanky i skutečný tanky maj nesmyslnou výzbroj. Ve wt to je zatim podle skutečnosti.

 

jojo presne tak.. hlavne se me libi ten system ze kdyz zdechnete vlezete do garaze a jedete s necim jinym v te same bitve..

 

dobra vec jak pro zacatecniky ze hned nezdechnou a budou muset cekat na konec tak dobry pro mazaky ze ji tam porad budou jezdit amateri do rany a nebudou se nudit  :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim jak v kooperativne/strategicke hre, po hracich vynutit alespon trochu toho strategickeho uvazovani a trocha te kooperace ... myslim, ze ani Gajin toto nebude umet ...

 

Hele v BFku to bylo jednoduchý - každá činnost hráče byla oceněná bodama, takže stačilo zalýzt za pár sprejerů a házet jim krabice s municí - a člověk měl zaručenej příjem bodů. Stejně tak lékárny. Já to už potom dělal tak že jakmile sem viděl maníka co sype po nepříteli tak sem bedýnku automaticky házel - a dalšímu zase. Body se jen hrnuli. Hodit lékárnu doprostřed našinců kropících se s enemákama byl zlatej důl. Mina dobře šouplá do trávy na cestě byla většinou záruka snadnýho multikillu - dycky se našli blbci co na ní vjeli s tankem nebo narvaným Hummwee. Ta hra byla zábavná i když sme prohrávali, v jenom výjimečnejch případech jedna strana záskala takovou dominanci že druhou zavřela nebo smetla - a pak hned server automaticky balancoval. A hlavně - a ni při lostu si nedostal polovic, ale přesně to, co sis vydělal, odemknul... Takže když si celou hru válel a stejně to kvůlivá spoluhráčům projel, měl si i tak nahraný skóre. Stějně tak debila s třiceti smrtěma a dvěma killama nic nechránilo, neměl žádnej forcefield, kterej zázračně odkláněl střely, a zase enemáckejm skilla sniperům nic nebránilo dát mi headshot na kilometr. Amě nic nebránilo se spawnout a poslat mu tam raketu z Carl Gustava nebo si pro něj dojít a zaříznout ho kudlou :devil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Až na to věčný srovnávání s WoT je to alespoň normální video, ne jak od gajingu, tedy nic. A koukám, že auor je posedlej NFS a driftováním.

Ale se spuštěním OBT to vidím nejdřív v létě, je ta ještě hodně věcí na dodělání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...