Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

No to som mal podobne dnes na Himmlu,ale celkovo som dnes narazal na kretenov z jedneho naroda nebudem dalej rozoberat.vratim sa spat k podstale isel som po starte na kolaje z IX Waflovacom a postavil sa roh baraku aby som po vystrele mohol cuvnut a krit sa.Za mna sa postavil  typek z T-34 a oprel sa o mna vravim asi nejaka divna pritazlivost napisal som mu nech sa stiahne ,ignoracia  po kolajach sa zatial presuvala t-54 z 500 hp vravim si je moja,

ale v tom prask t-34 je jeb...l za 450 do dela a znicil ho  vytlacil ma pred seba ja som nasledne nemohol vystrelit po 54 a uz som sa rosvietil a cuvnut som nemohol lebo ma ten deb..l vytlacil  spravil so mna stit pre vanu a nasledne bolo po mne Dve rany od 10 Wafla.Nahlasil som ho ako blokovanie spoluhraca ale neverim ze to nejako poriesia

Toto nema WG este asi doriesene lebo chalani z klanu mi vraveli ze ak ho neraportuje aspon polka tymu nema to zmysel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

 Dávám pouze do úvahy tuto myšlenku: Co třeba zabanovat hráče , kteří mají 10 000 her a WR 42% ? hra by se určitě zlepšila.

 

bohužel to nestojí ani za úvahu - v dnešní době nemůžeš nikoho trestat pokud mu nedokážeš úmysl. a jak dokážeš někomu např. úmyslné poškozování spojenců - tím že má jen 42% win? ne, to nejde .. .)

 

náš bývalý premiér vyplácel svý milence místo, tabulkových 30 000Kc, cca 280 000 měsíčně. po dobu cca 3 roky. aby to nebylo tolik nápadné, tak tyto nadstandartní peníze dával dalsím desítkám lidí cca 50 kusů). pokud se to zběžně sečte, tak to dělá cca půl miliardy korun. to že peníze skončili v jeho kapse se přiznal tím, že svoji milenku, tejden po tom co dostala poslední odměnu, pojal za manželku a ... ani tady, kde se zjevně kradlo, by mu asi nikdo nedokázal úmysl, za který má dávno sedět a řeší se tak alespon  zástupná kauza se šmírováním a pod.

 

pokud se jednou bude něco trestat, tak to (bohužel) bude samotná tvoje úvaha neb se bude zjevně jednat o diskriminaci ... dnešní doba přeje podrůměrnosti, hlouposti, úmyslné nevdělanosti, lenosti, nesamostatnosti atd ... a bude hůř ... :smile:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že jsem asi jediná černá ovce mezi vámi. Já vím, že všechno co popisujete je realita. Viz BAN za poškozování spojenců. Nicméně kdyby jsi si přečetl patchnotes, nebo aspoň nějaké ohlasy k němu, tak by jsi zjistil, že úmyslné poškozování spojenců je okamžitě trestáno. Když se podíváte na počty lidí, kteří tuto hru hrají, tak Vám musí být jasné, že nejsou na světě pouze inteligenti. To přece ani nejde. Všichni píšete o nadržování těm podprůměrným. Tak mi vysvětlete, že ti podprůměrní jsou pořád podprůměrní i když jim někdo nadržuje. To by potom taky jaksi nešlo. Na všechno koukáte hned jen z toho kritického pohledu. Zkusili jste se někdy podívat na sebe? Třeba já měl být včera jasně mrtvý potom, co mi do věže Hellcata přistála rána od SU-100. Nicméně já ji odrazil a tím jsem dodělal soupeřovu T34. Takových situací umím pospat určitě více. Zkuste začít hrát tuhle hru s tím, že je to opravdu jen pro zábavu. Když to nejde, tak to vypněte a už na to nemyslete. Ušetří Vám to nervy, mozek, srdce a i žaludek. A u kuřáků i plíce :cool:

A k samotnému hraní včera. Po prvních pěti hrách jsem byl nucen hru vypnout. Za A se mi nedařilo tudíž WN8 1000 :down: , za B můj poskytovatel internetu asi hodil na Wi-fi anténu hadr, takže jsem měl co chvilku ping 999. To se potom jaksi špatně hraje. Tak jsem si zahrál po roce Drakensang. A až to přestalo lagovat tam, tak jsem si opět zapnul tanky a hnedle to bylo lepší. Pak už jsme povětšinou řádili na mapách jak černá ruka. Neříkám, že jsme všechno vyhráli. Nicméně jak jsme koukali, co ti méně zdatní vyvádějí na těch mapách, tak jsme se tomu musel opravdu smát. Jediné co mě opravdu štve jsou otravné artyny, ale vím, že se toho prostě nezbavím :sad:. A vytáhli jsme včera dokonce i desítky. Po dlouhé době jsem provětral E5. Dostali jsme Vichřici. No moc nadšený jsem z toho popravdě nebyl. Ale výsledek byl z mé strany vynikající. Ani jsem nečekal, že skončím jako Top. To se mi často v desítkách nestává, protože tento tier příliš neovládám. S mou hrou jsem příliš agresivní, a taky to podle toho vypadá. Ale včera se zadařilo, tak jsem byl spokojený. Takže na závěr, po hrůzném začátku nakonec velice dobrý den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek asi 60% win, což je fajn. Jen přemýšlím, jestli má cenu doexpit tu E4... je to velká krabice, která už ani nemá alfu...

Potom expím Centíka. Už "jen" 100k na devítku... hraní to není zlé, ale bude to chtít ... dost času a nervy to dodělat.

 

Ale co mě celý den pronásledovalo, byly to padající střely. V průběhu jsem jen odklápěl zrak od monitoru. Na T30 to sakra zabolí. To chybějící dmg je pak znát. Když 3x za sebou pošlete enemákovi k pásům střelu, tak vám hlavou běhají nápady na přejmenování: Krtek... hrobník... hraní lehce nadprůměrný, ale dost mi to kazilo náladu. No a kámoš už konečně doexpil dělo na 50 120, tak už je konečně pomocí  :biggrin:

 

Ukázal jsem mu, že to dělo je fajn, tak jsem vzal 50B... El Hallouf. dole byly dvě načatý medka. Tak já že sjedu dolu, on přebije a vezme to vrchem. Já sjel dolu k šutru a oni se na mě v tu chvíli rozjeli. Vjel jsem tam v nesprávný čas jim do rány. Každé z jedný strany šutru, to přede mnou jsem dorazil na dvě rány, to za mnou někdo trefil, mě se podařilo vyprostit a dalšíma dvěma ho dorazit, než to stihl on. Zbylo mi krásných 48HP. Násleně už jen slyším "Tak jsem tu." ... proč ne, že?  :biggrin:

Já už měsíc a půl mám na T30 190 000 expíků. Což je jen 21k na E4.Ale mě ty desítky nějak nelákají a hlavně už mě nebaví pořád hrát za nějaké obludy. Tak T30 skoro nejedu. Fakt nevím, jestli si E4 vůbec kupovat......

Mě spíš láká E50M a pak po vyexpení vysněné AMX50100 jet dál. 50B je masakr.....jediné co se může postavit 10TD obludám je další OP systém ve hře....zásobník.Navíc se těším i na AMX120....ta jejichskoro medková rychlost je super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někomu nepomůže ani OP tank. Osmičková bitva. Top četa, jeden IS-3, druhý Borsig. IS-3 .... 7 (slovy sedm) hp dmg, Borsig ... 0 (slovy nula) hp dmg. Ti se hledali.

 

Edit: Ona je už modrá barva i za teamdmg? Stojím, mám zaměřeno, a přijede zezadu imbecil a narazí do mě. Rána letí pánubohu do oken. Tak jsem mu jí pustil, aby si pamatoval, že se to nedělá a bác, v garáži čumím, že jsem modrej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rekl bych ze ano. Asi to vyhodnocuje i pozici enemy - jestli je ve směru střely nebo ne, nedávno jsem snahnul nasi T-54 za 800 (dead) a proslo to, byla to dost skrumaz a nakonec jsem tu bitvu vyhrál... Přesný princip fungovani hlášení neznám, ale mohlo by to tak byt...

 

Vcera jsem musel potrestat jednoho Hetzera. Zaujal jsem s Marderem pozici a on přede mne. Dostal 3 slovní upozornění, pak jsem do nej drcnul. Stále nic, tak jsem si počkal, jakmile dostal první malý hit, tak jsem mu sundal pasy, aby ho mohli v klidu dodělat, coz se během par vteřin stalo ;) Bez postihu, ani žádná kompenzace po bitvě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

když jsme u toho s tím winem tak mě spíš napadlo zakázat přístup těm pitomcům co maj wn8 pod 200 a maj nad 10k bitev. Většinou jsou to jen boti a takový jsou skoro k ničemu jen člověk z nich prská. 

Jinak včera nic moc, byl jsem utahanej z cyklo výletu (55 km jsme najeli) k tomu velet CW a pak roty. Dal jsem si asi 5 bitev solo a šel chrnět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jen chvíli dopoledne, když jsou ty posádky. Musím máknout na posádce N7. Odpoledne ani večer už nebyl čas pokračovat...minimálně jedna porážka mi tam chybí.

Kdo říká, jak se nahánějí staty, ať si jednu pleskne. S T40 půlka her šestky, potom pětky a 3x top... ta bezmoc při porážkách... Bude to chtít četu  :biggrin:

 

Sj5Jc.png

 

Už se alespoň začíná rýsovat první skil maskování. Rovných 50%.

Ještě to není ono. Zítra nabiju goldy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že včera jsem hrál jak lama a podle toho to taky všechno vypadalo. Vůbec nevím proč, ale jaksi jsem byl úplně mimo. Povedly se mi hry jen s Hellcatem. U toho stroje jsem si jistý, že když se budu držet své taktiky, tak i něco udělám. Jinak jsme opět v četě udělali hromadu práce. Ale jak říkám, tím že jsem hrál jako lama, tak mě to ani moc nebralo. Tak jsem to v osm klasicky vypnul a šel koukat na fotbal, který stál opravdu za to. Snad se mi dnes bude dařit více i když tomu moc nedám. Je hezky, tak vyrážíme do lesa na dobrý oběd na ohni a hezkou procházku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že jsem včera v 13:30 jsem odešel za klientem řešit hypotéku....a vratil jsem si v 03:00 :biggrin: . je 12h a stále si mi ta neděle nějak maže...asi mám nízké fps :biggrin: . No musím se odo 19h kdy mi hraje fotbal, nějak dostat do ČB.....teď to ještě nejde Bych strhnul při chycení policií dejchák :biggrin: . Ale jinak je venku pěkně :tongue: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to po pěti bitvách vypnul. Tímto se omlouvám Georgovi, že musel trpět moje nadávání a faily  :biggrin: Radši to zase zapnu až ve středu, snad to půjde líp. Píšete tu o problémech s latencí. Chyba údajně není u WG, ale u Telie.

Náhodou jsme zahráli pěkný bitvy....jakýpak faily :smile:

Já testoval nově zakoupenou IS-7......zatím jen 8 bitev a spokojenost, solidní strojek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes čas až večer (odpoledne chvíli WT), takže jen pár bitev, vypínám unaven. Bylo to dobrý dnes, ale moc jsem s tou posádkou nehnul. Snad zítra. Btw hádejte, kterou bitvu měli všichni nehorázné lagy a já střílel po paměti do vzduchu? Najednou koukám a tělo na tělo na mě čumí enemy Pz III. No tak jsem mu jednu dal a on mě dorazil...

Dnešek dobrý.

IbzYV.png

 

A teď už jen znovu dokoukat 300: Vzestup říše. Tentokrát unaven a ve 2D :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Večer v pohoda. Jen jedna či dvě bitvy s totálním herním odpoadem, ale jinak dobrý. Už jen 8000 expíků a mám AMX45. Znovu nasadím 105 a bude to lítat. S ARL to jde dobře. 73% a to tak z 30% hraju sólo. Ty goldový pecky jsou na tomhle tieru neskutečný. Ale na dálku to je tedy porod pořád. Ten stroj než zaměří, tak si v poho dojdu na WC a vypiju sklenku vody. A když to nervy nevydrží a vystřelím dřív...tak je to 100% vedle.

Dvě bitvy s Pantherem II. Už si na sebe zvykáme....jen jsem zjistil pěknou nevýhodu...jak mi to naperou do spodku = 100% zničení motoru. To je hrůza...no němec no.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...